نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب A.D.H1360 خواهش میکنم شما خودت بزرگواری و استادی
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:43am |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
saman001 نوشته است: سلام فکر نمیکنم انقدر 508 داغ کنه که احتیاج به چنین هیت سینگی داشته باشه من از 508 پلاستیکی استفاده کردم و اصلا داغ نمیکرد و عالی جواب دادش شما درست میگی عزیزم شاید اونقدر کم داغ بشه که حتی بالمس دست هم متوجه اون نشی وخوب صد البته با تعقیر لوپ ممکنه این گرما بیشتر هم بشه ولی این تجربه شخصی من بوده چون همین مشکل بی ثبات شدنه رو داشتم درحالی که 508 به زور میشد گفت که حتی گرم شده ولی وقتی فوتش می کردی دستگاه دوباره به ثبات اولیه برمی گشت دا حدود سی ثانیه وبعد از بستن هیتسینگ دیگه مشکل حل شد!منهم پلاستیکی رو با پسوند AFگرفتم ولی چون دیود داخلی داشت نصب نکردم
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:51am |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
A.D.H1360 نوشته است: saman001 نوشته است: سلام فکر نمیکنم انقدر 508 داغ کنه که احتیاج به چنین هیت سینگی داشته باشه من از 508 پلاستیکی استفاده کردم و اصلا داغ نمیکرد و عالی جواب دادش شما درست میگی عزیزم شاید اونقدر کم داغ بشه که حتی بالمس دست هم متوجه اون نشی وخوب صد البته با تعقیر لوپ ممکنه این گرما بیشتر هم بشه ولی این تجربه شخصی من بوده چون همین مشکل بی ثبات شدنه رو داشتم درحالی که 508 به زور میشد گفت که حتی گرم شده ولی وقتی فوتش می کردی دستگاه دوباره به ثبات اولیه برمی گشت دا حدود سی ثانیه وبعد از بستن هیتسینگ دیگه مشکل حل شد!منهم پلاستیکی رو با پسوند AFگرفتم ولی چون دیود داخلی داشت نصب نکردم بله . جناب A.D.H1360 کاملا درست میفرمایند.  من هم وقتی روی 508 فوت میکنم برای مدت کوتاهی صدای آستانه کاهش پیدامیکنه ولی دوباره کم کم سیر صعودی به خودش میگیره. یه سوال: علت اینکه هیتسینک نباید با قسمت فلزی 508 تماس داشته باشه چیه؟ ممنون
|
جمعه 9 خرداد1393 - 12:16pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|

pouya83 نوشته است: A.D.H1360 نوشته است: ضمنا با کنترل دقیق شکل موج توسط اسکوپ ومشاهده زنده تعقیرات آنها یک روش کاملا علمی و عملی برای بالانس دستگاه در کوتاهترین زمان بدونه آزمون وخطا وبا بالاترین دقت پیدا کردم که چون امشب دیگه باید لالا کنم فردا چگونگی اون رو برای دوستان شرح خواهم داد  سلام دوست عزیز جناب A.D.H1360 ما منتظر آموزشهای شما در مورد روش بالانس این مدار هستیم. لطفا ما را بی نصیب نذارید. یاحق  واما روش من برای بالانس: ابتدا لوپ ودستگاه رو در فاصله مد نظر از زمین در محل قرار بدین سپس هردو ولوم دیلی و ست رو خلاف جهت عقربه های ساعت تا آخر ببندید ودستگاه رو روشن کنید اگه ولومهارو در جهت درست بسته باشید تو این حالت دستگاه باید کاملا ساکت واحتمالا فاقد قدرت سنس باشه! حالا به ارومی ولوم ست رو در جهت عقربه های ساعت اونقدر بچر خونید تاصدای بوق دستگاه دربیاد وبه محض شنیدن این صدا دیگه نچرخونید حالا در حالی که دستگاه شماداره بوق ممتد میکشه ولوم دیلی رو در جهت عقربه های ساعت و کاملا به ارامی وبا دقت اونقدر بچر خونید تا صدای بوق ممتد دستگاه قطع بشه (در این حالت پالس نمونه بر دار در لبه خارجی پالس میرای شما قرار گرفته وبرای حساسیت بیشتر دستگاه باید بعد از قطع صدا توسط ولوم دیلی حدود یک چهارم تا یک هشتم دور (ولوم دیلی نیزباید حتما مولتی ترن باشد!!) به چرخش ولوم دیلی ادامه بدین!)ودر آخر مجدد با ولوم ست دستگاه رو در آستانه قرار بدین ویا علی! عزیزان با این روش بعد از ساخت دستگاه یا نصب لوپ جدید میتونید به راحتی و پالس نمونه بر دار رو در آستانه پالس میرا قرار بدین داون یک چهارم دور اضافه ولوم دیلی که گفتم برار ایجاد حدودا پبجاه میلی ثانیه تاخیر هست و ضمنا فراموش نکنید که با توجه به تفاوت کیفیت لوپ وقطعات هر دستگاه و لوپی یه بالانس خاص خودش داره که رو دستگاه دیگه درست جواب نمیده اینی که من به شما بگم ولومهاتو بزار رو فلان شماره برای دستگاه من خوب بوده وممکنه اصا به دست گاه شما نخوره!!! پش چند بار روش رو تمرین کنید تا قلق اون حسابی دستتون بیاد وبه بهترین بالانس دستگاه خودتون برسید وفراموش نکنید با تعویض لوپ بالانس مجدد لازمه.
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
آخرین بار توسط A.D.H1360 در جمعه 9 خرداد1393 - 12:50pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 12:26pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|

pouya83 نوشته است: A.D.H1360 نوشته است: saman001 نوشته است: سلام فکر نمیکنم انقدر 508 داغ کنه که احتیاج به چنین هیت سینگی داشته باشه من از 508 پلاستیکی استفاده کردم و اصلا داغ نمیکرد و عالی جواب دادش شما درست میگی عزیزم شاید اونقدر کم داغ بشه که حتی بالمس دست هم متوجه اون نشی وخوب صد البته با تعقیر لوپ ممکنه این گرما بیشتر هم بشه ولی این تجربه شخصی من بوده چون همین مشکل بی ثبات شدنه رو داشتم درحالی که 508 به زور میشد گفت که حتی گرم شده ولی وقتی فوتش می کردی دستگاه دوباره به ثبات اولیه برمی گشت دا حدود سی ثانیه وبعد از بستن هیتسینگ دیگه مشکل حل شد!منهم پلاستیکی رو با پسوند AFگرفتم ولی چون دیود داخلی داشت نصب نکردم بله . جناب A.D.H1360 کاملا درست میفرمایند.  من هم وقتی روی 508 فوت میکنم برای مدت کوتاهی صدای آستانه کاهش پیدامیکنه ولی دوباره کم کم سیر صعودی به خودش میگیره. یه سوال: علت اینکه هیتسینک نباید با قسمت فلزی 508 تماس داشته باشه چیه؟ ممنون چون بخش فلزی پشت ترانزیستور به کلکتور ترانزیستور وصله که وقتی یک فلز اضافی وآزاد مثل هیتسینگ به اون وصل باشه با توجه به حساسیت موجود در دستگاه های فلزیاب این هیتسینگ مثل یک آنتن عمل خواهد کردوباعث جذب نویز پارازیت امواج مزاحم اطراف به دستگاه شما میشه واسه همین بهتره کا عایق بشه!
|
جمعه 9 خرداد1393 - 12:33pm |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام استاد بزرگوارم جناب mahdi8877 درفیبر جدیدی که شما زحمتشو کشیدین چه تغییری با فیبر قدیمی داره ؟ ایا بهتره که که از فیبر شما استفاده بشه؟چون در فیبر قدیمی من، بعد از سنس فلز بالانس بهم می خوره و مدار خود به خود گاز می خوره یعنی صدا رفته رفته زیاد میشه که من هنوز موفق به حل این مشکل نشدم در ضمن من از ترانزیستور قدرت 3055 استفاده میکنم که وقتی دستمو به بدنه فلزی ترانزیستور میزنم این صدای افزایشی قطع میشه و همه چی عادی میشه و بعد اینکه دستمو میکشم بعد از چند ثانیه ، صدای افزایشی ادامه پیدا میکنه اینو هم بگم که سنس خوبی دارم اما مشکلم همینی هست که گفتم در فیبر جدید شما یه مقاومت 330 اهم اضافه شده آیا ما هم باید در فیبر قدیمی این تغییر رو اعمال کنیم و این تغییر و اضافه شدن مقاومت برای چی هست؟ ممنون داداش 
gladyator_089
|
جمعه 9 خرداد1393 - 2:04pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام
جناب A.D.H1360 منظورتون از ولوم دیلی همون ولوم TUNE هست که به آیسی 709 وصله یا اونی که به 4013 وصله؟وآیا هردو ولوم باید مولتی ترن (ده دور)باشند؟
ممنون
|
جمعه 9 خرداد1393 - 2:54pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام
جناب A.D.H1360 منظورتون از ولوم دیلی همون ولوم TUNE هست که به آیسی 709 وصله یا اونی که به 4013 وصله؟وآیا هردو ولوم باید مولتی ترن (ده دور)باشند؟
ممنون ولوم دیلی همونه که کنار 4013 نصب شده وولوم ست بغل 358 و برای تنضیم دقیق بهتره که هردو ولوم رو مولتی ترن قرار بدین
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:15pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
راستی پویا جان من فرصت نکردم رو صدای مدار که شبیه صدای خروس بالا میاد کار کنم خواستم بدونم مدار شما هم صداش اینطوره یا فقط مدار منه که بشینم و برطرفش کنم؟؟! 
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:35pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: راستی پویا جان من فرصت نکردم رو صدای مدار که شبیه صدای خروس بالا میاد کار کنم خواستم بدونم مدار شما هم صداش اینطوره یا فقط مدار منه که بشینم و برطرفش کنم؟؟!  یه فیلم 3gp بذار ببینم صداش با مال ما فرق داره یا نه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:56pm |
|
 |
|