نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان کسی میتونه اینکار رو بکنه و مدار اماده چنس رو در اختیار دیگران بزاره.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
یکشنبه 22 دی1392 - 9:35pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اینجا بیشتر یه فضای علمی. ولی اگه مدیران محترم اجازه بدن میشه.
|
یکشنبه 22 دی1392 - 11:53pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
مدار با مدار فرق میکنه همون مدار چنس رو بصورت عادی یا معمولیش هست و یه سر ی هم اومدن روش کار کردن و ارتقا دادن یه تغییراتی روش انجام شده به نسبت معمولیهاش.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 5:25pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
رامین جان منظورایشون اینه که کسی واسشون این مداروبسازه.
Be The Change You Want To See In The World
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 5:38pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
ميکرو جان دوست عزيز قبلا چندصدبار در اين مورد توضيح داده شده مدار ساده تراز اين حرفهاست که نتونی بسازی البته با فايلی که حميد جان گذاشتن که حرفى نميمونه و چندبار هم اشاره شده استاد مجتبي دارن روى اين قضيه کارميکنن بلکه بشه از ايشون خريد پس بايد و از اونجا که زحمت احيا برعهده حميدجان و مجتبى بوده امتياز فروش هم متعلق به اين دو بزرگواره هرچند فايل مدار هست و هرکسی ميتونه بسازه وراى اين قضيه ساخت به روش رفاقتى جنبه بعدی قضيه هست که قوانين خودش رو داره چه در انجمن چه خارج از اونجمن
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:24pm |
|
|
titan
|
من یک بار چنس و یکبار مدار 12000 اقای هدایتی رو ساختم که از هر دو تاش نتیجه نگرفتم اخه مونتاژ کاریم ضعیفه یکی از دوستای عزیز این انجمن برای من چنس رو ساخت و به من تحویل داد الان با لوپ 55 سانتی یک سکه 25 تومی رو راحت در 47 سانتی میزنه البته این دستگاه ظاهرش کمی با اون که دوستان ساختن فرق میکنه
|
پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:46am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزيژ از مدارت عکس بزار تا اين شاهکار رو ببينيم
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 11:22am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان عزیز بنده دیروز رفته بودم جهت خرید قطعات مرغوب این دستگاه چنس حدود دومیلیون هزینه شد برای 6 دستگاه البته ی کلاف سیم مخصوص کویل هم خریدم که هشتصد هزار تومان شد متری سه هزار تومان اونم فقط برای سه دستگاه کافیه . منظورم اینه هزینه قطعات این دستگاه خیلی بالاست اگه میخواین یه چیز بدرد بخوری دربیاد . بنده که ساخت این دستگاه رو بعهده گرفتم و بزودی درستش میکنم و عکس و فیلم میگیرم و داخل این انجمن میذارم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 1:37pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مجتبی نوشته است: دوستان عزیز بنده دیروز رفته بودم جهت خرید قطعات مرغوب این دستگاه چنس حدود دومیلیون هزینه شد برای 6 دستگاه البته ی کلاف سیم مخصوص کویل هم خریدم که هشتصد هزار تومان شد متری سه هزار تومان اونم فقط برای سه دستگاه کافیه . منظورم اینه هزینه قطعات این دستگاه خیلی بالاست اگه میخواین یه چیز بدرد بخوری دربیاد . بنده که ساخت این دستگاه رو بعهده گرفتم و بزودی درستش میکنم و عکس و فیلم میگیرم و داخل این انجمن میذارم . مجتبی جان یه کلاف 800 هزار تومن , میشه لطف کنی یه عکس ازسیم بزاری اینجا , تشکر
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:02pm |
|
|
m.h&m.ro.g
|
مجتبی نوشته است: دوستان عزیز بنده دیروز رفته بودم جهت خرید قطعات مرغوب این دستگاه چنس حدود دومیلیون هزینه شد برای 6 دستگاه البته ی کلاف سیم مخصوص کویل هم خریدم که هشتصد هزار تومان شد متری سه هزار تومان اونم فقط برای سه دستگاه کافیه . منظورم اینه هزینه قطعات این دستگاه خیلی بالاست اگه میخواین یه چیز بدرد بخوری دربیاد . بنده که ساخت این دستگاه رو بعهده گرفتم و بزودی درستش میکنم و عکس و فیلم میگیرم و داخل این انجمن میذارم . کلافش چند متره؟ سیمش روکش نقره فکر نکنم باشه در کل 800 هزار تومن
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 9:54pm |
|
|
|