انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 29 خرداد1404 - 2:24am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 242 , 243 , 244 , 245 , 246 , 247 , 248 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
برادران عزیزم ، طی تست های چند روزه از مدار متوجه شدم که مدار روی زمین با موازی کردن 2 تا رگلاتور 7915 ثبات خیلی بهتری برای مدار بنده داشته و تنظیم و ست شدن ولومها و عکس العمل میتر و بوق دستگاه خیلی میزان عمل میکنه ، البته مدار بنده با خازن 4700 - 25 ولت مقداری موقع سنس بصورت کم و زیاد شدن مثل گاز دادن موتور سیکلت سنس فلز رو کم و زیاد میکرده ، که با تعویض خازن دکوپلاژ به 6800 - 50 ولت و استفاده از موازی کردن 2 عدد 7915 مشکل رفع شد و سنس دستگاه خیلی مرتب و با هماهنگی خیلی خوب مدار انجام میشه ، اهم کویل هم 1/7 اهم بوده ، باطری مورد استفاده 18 ولت 4/5 آمپر بوده ، به امید موفقیت همه دوستان و پژوهشگران عزیز :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:39am

مهدی نوشته است:
با سلام
برادران عزیزم ، طی تست های چند روزه از مدار متوجه شدم که مدار روی زمین با موازی کردن 2 تا رگلاتور 7915 ثبات خیلی بهتری برای مدار بنده داشته و تنظیم و ست شدن ولومها و عکس العمل میتر و بوق دستگاه خیلی میزان عمل میکنه ، البته مدار بنده با خازن 4700 - 25 ولت مقداری موقع سنس بصورت کم و زیاد شدن مثل گاز دادن موتور سیکلت سنس فلز رو کم و زیاد میکرده ، که با تعویض خازن دکوپلاژ به 6800 - 50 ولت و استفاده از موازی کردن 2 عدد 7915 مشکل رفع شد و سنس دستگاه خیلی مرتب و با هماهنگی خیلی خوب مدار انجام میشه ، اهم کویل هم 1/7 اهم بوده ، باطری مورد استفاده 18 ولت 4/5 آمپر بوده ، به امید موفقیت همه دوستان و پژوهشگران عزیز :-BD

بجای خازنهای 3.3 یا 10 پیکوفاراد حتما تریمر50-0 پیکوفاراد قرار بدین آیسی 709 رو از مارک خوب استفاده کنین ترانزیستور خروجی بهترین گزینه tip35 هست بجای دیودهای دمپر از by407 یا RGP10J استفاده کنید کنترل کنید خازنهای الکترولیت روی برد از نوع FUJY نباشه (حتما!!!) دیودهای آی سی 4013 رو از نوع FAST انتخاب کنید. بعدش هم دیگه هیچی دیگه سلامتیتون :D

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

از دوستان عذر خواهی میکنم

جناب کوروش از زمانی که جنابعالی به این انجمن اومدید ، بنده در کنار استاد عزیزم مهندس حمید و مجتبی اولین مدیری بوده که اختیار تام داشتم و در تمام تاپیکهایی که شما رفتید شاهد بودم که به جز مسخره کردن و تیکه متلک به مردم و دریافت اطلاعات مفید به نفع خودتون از بخشهای مختلف ( فقط مقداری در بخش چنس حرفهایی زدید ) ، اطلاعاتی که باعث رشد فکری و موفقیت درساخت پروژه ها باشه از شما شاهد نبوده ، بنده در حد خودم و دوستان عزیزم نمی بینم که وقت گرانبهای خودمون رو صرف افکار منفی شما بکنیم ، لطفاً اگر از مطالب بخشها به نفع خودتون استفاده میکنید ، آرام بودن خودتون رو حفظ کنید ! @};-
مهندس مصطفی جز جوانان و برترین های کشور در الکترونیک بوده که رتبه چهارم کشور رو هم در یک زمینه ای داشته که نمیخوام اسم ببرم به دلایلی .... بنده تصویر روی سن رفتن و جایزه گرفتن ایشون رو دیدم ؛ در حد من و شما نیست در مورد تو زرد بودن ایشون حرف بزنیم ، ایشون به بنده طلبی داشته که مقداری دیر شد ، ولی پرداخت کرده @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام خدمت برادر عزیزم که اسم سختی هم دارن آقای m.h&m.ro.g
شما ای تغیرات رو تست کردید ، مخصوصا tip35 رو ، البته این مدار بیشتر از این قوی بشه ثباتش رو خاک کم میشه و به ذرات زیاد هم ممکنه حساسیت بده ، به نظر بنده ترکیب استاندارد اولیه فعلاً بهترین جواب رو داده ، از نظرات شما هم کمال تشکر رو داریم ، به هرحال وقتی که برای کشف این نظرات صرف کردید ستودنی هست ، دوستانی که میتونن تغیرات رو اعمال کنن میتونن مطالب دوستمون رو انجام بدن و نتیجه رو اعلام بفرمایند .. با آرزوی سلامتی همه عزیزان

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا مهدی این دوست ما هم اگه این تغییرات رو تست کنن روی مدار خودشون و نتیجه کار رو اعلام کنن به نظر من خیلی بهتره چون هر تغییراتی که کسی اینجا بیان میکنه در جا بچه ها میرن رو مدارشون انجام میدن و اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بعد از چشم من میبینن من بارها تکرار کردم همین اطلاعاتی که تو صفحه اول هستش از همه تکمیل تره و اخرین قدرت رو با این تغییرات من داشتم رو مدارم این طرح جدید که دوس ما گفتن باید تست بشه شاید هم حرف ایشون دقیق باشه باز تشکر میکنم از اطلاع رسونی ایشون

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام این دوست عزیز ما که تازه اومده من یک مورد رو باهاش موافق هستم خازن های با مارک fujy روی فلزیاب استفاده نشه بهتره چون روی دلتا 3 هم من با این خازن ها نتونستم به ثبات برسم و با تعویض همین خازن ها مشکلم حل شد

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 9:31am

هدایتی نوشته است:
سلام اقا مهدی این دوست ما هم اگه این تغییرات رو تست کنن روی مدار خودشون و نتیجه کار رو اعلام کنن به نظر من خیلی بهتره چون هر تغییراتی که کسی اینجا بیان میکنه در جا بچه ها میرن رو مدارشون انجام میدن و اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بعد از چشم من میبینن من بارها تکرار کردم همین اطلاعاتی که تو صفحه اول هستش از همه تکمیل تره و اخرین قدرت رو با این تغییرات من داشتم رو مدارم این طرح جدید که دوس ما گفتن باید تست بشه شاید هم حرف ایشون دقیق باشه باز تشکر میکنم از اطلاع رسونی ایشون

با سلام به همه دوستان همه تغییراتی رو که گفتم قبلا انجام داده بودم.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز میشه یه عکس از مدارتون بزارید و شماره دقیق قطعه های رو که به کار بردین با مارکشون رو برای بچه ها بزارین ؟ تا یه تست یکی از دوستان انجام بده و نتیجه رو به همه اعلام کنه شاید خودم هم تستش کنم چون یه برد باز دارم از این مدار و میتونم همه جور تستی روش انجام بدم چون خودم تستش کنم اول بهتره

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

هدایتی نوشته است:
دوست عزیز میشه یه عکس از مدارتون بزارید و شماره دقیق قطعه های رو که به کار بردین با مارکشون رو برای بچه ها بزارین ؟ تا یه تست یکی از دوستان انجام بده و نتیجه رو به همه اعلام کنه شاید خودم هم تستش کنم چون یه برد باز دارم از این مدار و میتونم همه جور تستی روش انجام بدم چون خودم تستش کنم اول بهتره

بله درسته ، بنده هم موافقم @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام

سلام مهدی جان درسته زمانی که مدار رو به لوپ وصل نکنید گاز میخوره ولی وقتی لوپ رو بهش وصل کنید دیگه مشکلی نداره امتحان کن
در ضمن ایا شما از دوتا باطری 4.5 امپر استفاده کردید؟ اگه اره اذیت نمیکنه شکا رو چون بزرگه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 12:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 242 , 243 , 244 , 245 , 246 , 247 , 248 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 284 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure