انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 خرداد1404 - 6:18pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
اقا کوروش از حرف من ناراحت نشی ها من کلی گفتم اگه این مدار رو در اختیار داشته باشی و تو زمین تستش کنی متوجه عرض من میشی که نفوذ داره تو زمین من دروغ نمیگم چون بیشتر دوستان تست کردن من نیازی ندارم که تعریف کنم از این مدار چون جوابشو پس داده و دیگه پروندش به نظر من باید بسته بشه و بریم دنبال مدار دیگه به نظر من دیگه وقت خودمونو بزاریم رو مدار زمین شناسی چون اون دستگاه هم تصویر سه بعدی میده به ما و هم در کنار ردیاب میشه به نتیجه های خوبی رسید نقطه زن فقط برای تایید نهایی خوبه و تو حفاری خیلی کمک میکنه

جناب هدایتی من که نگفتم شما دروغ میگی عزیز من @-) ، شما پرونده این مدار رو باز نگاه دار تا یه مدتی :D تا من یه فیلم ترو تمیز ازش

بگیرم اونوقت متوجه میشی جای کار داره یا نه ، من منتظر تستهای جناب محمود هستم =((

دستگاه زمین شناسی هم خوبه

جناب هدایتی اینطور که بوش میاد ما واسه اینکه یه نقطه رو بزنیم باید tl12000 ، ردیاب و دستگاه زمین شناسی رو هم با خودمون برای تایید ببریم :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 3 خرداد1393 - 7:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا کوروش بنده در همون صفحه 221 که باز هم نتیجه تنها تستمو گذاشتم. ولی برای تستهای بیشتر هنوز شرایط جور نشده. البته با اون حالت دست و پا شکسته بنابر اصرار دوستی یه جای دیگه هم بردمش که فقط یک قلم حفاری در 30 سانتی باهاش گرفتم. با لوپ 2 متری که در حد کمر بالا نگه داشته بود (کار با ام دی ال بد عادتم کرده دیگه :D ) وبا سیگنال شدید.
کلا من دوست دارم با لوپ 2متری کار کنم شاید سایرین فقط 1 متریو میپسندن. و این عدم مقایسه درست نتایج رو باعث میشه.
بنده الآن دستگاهو با BUV48 بستم و کارشو تموم کردم و منتظر وقت مناسبم. البته اگر بشه سر زمین میخوام ترانزیستورای مختلفو تست کنم.
از همه اینا گذشته در اون یکی دوباریکه بردمش ازش راضی بودم. باز هم بر خودم واجب میدونم از اساتیدیکه باعث به بار نشستن این پروژه شدن(استاد هدایتی و استاد مهدی8877) به سهم خودم تشکر ویژه داشته باشم.
البته هیچی اون لامذهب ام دی ال نمیشههههههه. :(( :D

راستی،آقا کوروش نتایج تستهای شما چی بوده؟

شنبه 3 خرداد1393 - 11:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام محمود جان با این ترانزیستوری که گفتی متراژ بالاتر میره؟

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

شنبه 3 خرداد1393 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام ببخشید بعضی وقتها دیر جواب میدم چون چشم درد سر درد اذیتم میکنه
پایه 3 ایسی 555 نزدیک 4013 باید بین 130 الی 180 هرتز فرکانس داشته باشه و پایه 3 ایسی 555 اونوری که برای تولید ولتاژ 9 ولت هست باید 6/5 کیلو هرتز باشه
پایه 8 ایسی lf398 هم باید فرکانسش با ایسی 555 کنار 4013 یکی باشه یعنی 130 الی 180 هرتز
اگه این فرکانس ها رو داشتید تا اینجا مدارتون درست

سلام مهدی جان تو پایه 3 ایسی 555 بغل 4013حدود 217 هرتز دارم تو اون یکی ایسی 6.20 کیلو هرتز دارم و تو پایه 8 ایسی lf398 هیچ فرکانسی ندارم #:-s

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 3 خرداد1393 - 11:53am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان عزیز به همتون خسته نباشید میگم.
دوستانی که با این دستگاه با(((((لوپ یک متری )))))تست گرفتند لطف میکنند نتایج نهایی تست هاشون رو بنویسند ممنون میشم.... @};- @};- @};- @};- @};-

شنبه 3 خرداد1393 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی استاد مهدی تو پایه 4 ایسی 709 منفی 15 ولت و پایه 7 9 ولت رو دارم فقط تو پایه 8 398 هیچ فرکانسی ندارم الان که ka331 زدم هیچ بوقی ندارم مدار لال هستش ولی با lm331 یکسره بوق دارم فکر کنم lm 331 رو این مدئار جواب نمیده

شنبه 3 خرداد1393 - 12:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

believe.me نوشته است:
سلام دوستان عزیز به همتون خسته نباشید میگم.
دوستانی که با این دستگاه با(((((لوپ یک متری )))))تست گرفتند لطف میکنند نتایج نهایی تست هاشون رو بنویسند ممنون میشم.... @};- @};- @};- @};- @};-

سلام دوست عزیز با لوپ 1 در 1 یک دیگ مسی رو توی 340 سانتیمتر سنس کرده البته زیر زمین

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

شنبه 3 خرداد1393 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saman001 نوشته است:

سلام سامان جان. در تست هوایی که مشخصاً بیشتره. ولی چون کمی ناپایداری میداد برش داشتم و BUV رو گذاشتم که قدرت و ثباتش مقبوله. البته من ترانزیستورو به گونه ای گذاشتم که بتونم در بیابون و سر محل تستمون برش دارم و یکی دیگه جاش لحیم کنم ویه مقایسه ای داشته باشم چون اصل مقایسه اونجاست.

شنبه 3 خرداد1393 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
saman001 نوشته است:

سلام سامان جان. در تست هوایی که مشخصاً بیشتره. ولی چون کمی ناپایداری میداد برش داشتم و BUV رو گذاشتم که قدرت و ثباتش مقبوله. البته من ترانزیستورو به گونه ای گذاشتم که بتونم در بیابون و سر محل تستمون برش دارم و یکی دیگه جاش لحیم کنم ویه مقایسه ای داشته باشم چون اصل مقایسه اونجاست.

خسته نباشی داداش محمود ممنون :ymhug:

شنبه 3 خرداد1393 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان بلاخره مشکل مدار رو حل کردم الان سنس دارم فعلا با لوپ دلتا سه دور کابل شبکه هشت رشته استیل 60*60 رو تو 1.5 سنس داره البته عجله ای خوب تنظیم نشده و اینکه مشکل مدار رو تو عکس مشخص کردم ایراد هم بوق یکسره بود که حل شد :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 3 خرداد1393 - 4:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad joneidi و 136 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure