نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا کوروش از حرف من ناراحت نشی ها من کلی گفتم اگه این مدار رو در اختیار داشته باشی و تو زمین تستش کنی متوجه عرض من میشی که نفوذ داره تو زمین من دروغ نمیگم چون بیشتر دوستان تست کردن من نیازی ندارم که تعریف کنم از این مدار چون جوابشو پس داده و دیگه پروندش به نظر من باید بسته بشه و بریم دنبال مدار دیگه به نظر من دیگه وقت خودمونو بزاریم رو مدار زمین شناسی چون اون دستگاه هم تصویر سه بعدی میده به ما و هم در کنار ردیاب میشه به نتیجه های خوبی رسید نقطه زن فقط برای تایید نهایی خوبه و تو حفاری خیلی کمک میکنه
|
جمعه 2 خرداد1393 - 6:27pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام یکی از دوستان مدارش مثل مدار من بوق یکسره داشت ایا حل شد مشکلش؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 2 خرداد1393 - 7:04pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: مهدی نوشته است: بله فرمایش شما کاملا صحیحه ، کسانی که جعبه میزنن و فیوز میذارن که بحثش جداست ، بنده درحال جعبه زدن بودم و فیوزهم داشتم ولی وصل نبود و فقط بیزر رو تعویض کرده بودم خاستم یک لحظه صدای بیزر جدید رو تست کنم برای همین باطری رو مستقیم به مدار زدم که بعلت خستگی زیاد کاری با چشمهای خواب آلود این سوتی رو دادم سلام مهدی جان میشه عکس اون بیزر قبلی که رو مدار شما بود درست کار میکرد بذارید؟ مرسی 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 2 خرداد1393 - 7:12pm |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|

ارتین نوشته است: استاتید , طبق گفته دوستان زمین مدار همون مثبت باطریه , من پراپ منفی مولتی متر رو میزنم به مثبت باطری و پراپ مثبت به پایه 4 ,709 ولتاژ دارم 14.8- ولی تو پایه 7 ولتاژ 14.1- دارم که به گفته اقا مهدی باید اینجا 9 ولت داشته باشم , ,بنظرتون مشکل کجاست ؟ البته کویل به مدار وصل نیست , تست 555 با led گرفتم , led روشن میشه , 555 سالمه با پتاسیومتر 500 کیلو هم صدای بیزر قطع میشه و هم عقربه حرکت میکنه , ولی بعضی وقتا این پتاسیومتر هم عمل نمیکنه و صدای هم از بیزر نمیاد ولتاژ پایه 7 هم صفر میشه , که در اینحالت برق مدار رو قطع میکنم بلندگو صدا میده و قطع میشه ضمن هنگام وصل کردن سیم مدار به باطری با یه جرقه همراه هست , تشکر جناب ارتین احتمال اتصالی مدارچاپی ویاسوخته بودن 7809زیادتره اول چکشون کن اگه مشکلی درقسمت بالانداشت بایددوتادیودنزدیک 7809ولحیم سردی خازنهای نزدیکش وایسی 555کناری روچک کنی شایداین ایسی سوخته باشه البته اگه فرکانس مترداشته باشی میتونی فرکانس پایه 3این ایسی روکنترل کنی فکرکنم دررنج کیلوهرتزباشه یاقبلش میتونی پایه یک رگولاتور7809روچک کنی ببینی چندولت نسبت به زمین داره (نسبت به پایه وسطش)فکرکنم بالای 15ولت داشته باشه
|
جمعه 2 خرداد1393 - 8:18pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: asadof نوشته است: مهدی نوشته است: بله فرمایش شما کاملا صحیحه ، کسانی که جعبه میزنن و فیوز میذارن که بحثش جداست ، بنده درحال جعبه زدن بودم و فیوزهم داشتم ولی وصل نبود و فقط بیزر رو تعویض کرده بودم خاستم یک لحظه صدای بیزر جدید رو تست کنم برای همین باطری رو مستقیم به مدار زدم که بعلت خستگی زیاد کاری با چشمهای خواب آلود این سوتی رو دادم سلام مهدی جان میشه عکس اون بیزر قبلی که رو مدار شما بود درست کار میکرد بذارید؟ مرسی  آقا اسد ببخشيد بيزر رو مهندس هدايتي گذاشته و قطر يك سكه 100 تومني رو داره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 2 خرداد1393 - 8:29pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
هدایتی نوشته است: اقا کوروش از حرف من ناراحت نشی ها من کلی گفتم اگه این مدار رو در اختیار داشته باشی و تو زمین تستش کنی متوجه عرض من میشی که نفوذ داره تو زمین من دروغ نمیگم چون بیشتر دوستان تست کردن من نیازی ندارم که تعریف کنم از این مدار چون جوابشو پس داده و دیگه پروندش به نظر من باید بسته بشه و بریم دنبال مدار دیگه به نظر من دیگه وقت خودمونو بزاریم رو مدار زمین شناسی چون اون دستگاه هم تصویر سه بعدی میده به ما و هم در کنار ردیاب میشه به نتیجه های خوبی رسید نقطه زن فقط برای تایید نهایی خوبه و تو حفاری خیلی کمک میکنه مهندس هدايتي با سلام از حرف آقا كوروش ناراحت نشو ايشون به اين حرفها عادت داره ! ايشون با چنس در180 سانتي چيزي رو درآورده كه ايجاب ميكنه كه فقط بگه چنس چنس چنس 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 2 خرداد1393 - 8:45pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام مرسی مهدی جان مدار من ایسی lm331 رو برداشتم به جاش ka331 گذاشتم الان صدا کلا قطع شده با چرخاندن ولوم هم هیچ صدایی ندارم ولی با lm331 بوق یکسره داره خیلی عجیب غریبه دیگه 
|
جمعه 2 خرداد1393 - 8:57pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام ببخشید بعضی وقتها دیر جواب میدم چون چشم درد سر درد اذیتم میکنه پایه 3 ایسی 555 نزدیک 4013 باید بین 130 الی 180 هرتز فرکانس داشته باشه و پایه 3 ایسی 555 اونوری که برای تولید ولتاژ 9 ولت هست باید 6/5 کیلو هرتز باشه پایه 8 ایسی lf398 هم باید فرکانسش با ایسی 555 کنار 4013 یکی باشه یعنی 130 الی 180 هرتز اگه این فرکانس ها رو داشتید تا اینجا مدارتون درست
|
جمعه 2 خرداد1393 - 9:57pm |
|
 |
Kani
استادیار
|
یه نسخه از تی ال 12000 پیش بنده امانت هست و با تستهای مکرری که ازش گرفتم چه تو خونه چه تو بیابون ثباتش بسیار عالی بوده و سنس و جوابدهیش به فلز بسیار عالیه با لوپ 60 بردی که تو هوا بهش رسیدم فیبر مسی 10 در 15 رو در 125 سانت سنس کرد. سینی حدودا 28 سانتی استیل رو 175 سانت سنس کرد.
تنظیم و بالانسش هم زیاد سخت و پیچیده نیست اونطور که بچه ها ازش نالانند.
در ضمن دوست بنده هم چنس رو ساخته و تستی که ازش گرفته فیبر مسی 10 در 15 رو حدودا 100 سانت گرفته. و اونطور که جناب ناصر هم میگن نویز نداره
حقیقتا از پست های بعضی افراد من تعجب میکنم از کسانی که دستی در ساخت مدارات دارند خواهشمندم اطلاعات غلط ندید.
|
جمعه 2 خرداد1393 - 10:05pm |
|
 |
ارتین
مدیر سایت
|
اساتید تو شکل قسمتی که با رنگ سبز مشخص کردم , جامپر داره یا نه ؟ در ضمن اگه لطفا ورودی ولتاژ به 7809 رو مشخص کنید, تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 2 خرداد1393 - 10:37pm |
|
 |
|