انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 خرداد1404 - 12:46pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ارتین نوشته است:
اقای هدایتی , بهتر نیست در ورودی ولتاژ باطری به مدار اون قسمت + باطری رو از مدار قطع کنیم و یه دیود بزاریم تا موقع نصب اشتباه مثبت و منفی باطری به سایر قسمتها ایسب نبینه ؟تشکر

فكر خيلي خوبيه ؟ مثل مدار چنس كه مهندس حميد در مسير مثبت ورودي ديود گذاشتن ، اين مدار هم بايد ديود داشته باشه ؛ مدار بنده با چند ثانيه معكوس شدن جريان ورودي تمام آي سي ها به جر 331 و 358 از كار افتاد ، كه با تعويض تمام آي سي ها و منجمله 7915 مدار دوباره به كار افتاد با ثبات و كيفيت و قدرت خيلي عالي ، دست مهندس هدايتي بي بلا كه همچين مداري رو تحويل بنده دادن ، سپاس مهندس @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 2 خرداد1393 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد قرار دادن دیود سر راه مثبت مدار خود دوستان باید یه فیوز سر راه مثبت مدار بزارن کار سختی نیست

جمعه 2 خرداد1393 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی ممنون از لطف شما من هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم برای بچه های گل این سایت دوستان به نتیجه خوب برسن انگار من رسیدم به نتیجه فرقی نداره

جمعه 2 خرداد1393 - 1:24pm
مدیر سایت
مدیر سایت

هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان و از اقا حمید هم تشکر میکنم من باز هم تکرار میکنم هیچ اجباری به اینکار ندارم اگه اقا حمید و اقا مجتبی صلاح بدونن این کار رو انجام بدیم چون وقتی میبینم یه سری از دوستان دارن فقط قطعه میخرن و کار نمیکنه مدارشون برام ناراحت کننده دوس ندارم کسی از من دلگیر بشه و فکر کنه که این مدار قلقی داره برای ساخت و نمیتونن بسازن این مدار هیچ قلق و لم خاصی نداره فقط دقت و یکم دانش الکترونیک میخواد که یه سری از دوستان عجله میکنن تو ساخت و اخر سر مدارشون کار نمیکنه

به نظر بنده مهندس هدايتي كار پسنديده اي هست ، چون بنده هم مدارم رو از شما گرفتم و با روشن كردن و تست مدار خيلي از قدرت و ثبات و عملكرد عالي مدار شما متعجت شدم و در پيامي به مهندس حميد عزيز در مورد اين مدار صحبت كرده و درخواست كردم تا اگر مهندس حميد نگاهي كارشناسانه به مدار بندازن اين مدار جا براي تغيرات بهتر براي كيفيت برتر بايد داشته باشه ، مخصوصاً اينكه از قطعات مناسب و تست شده هم استفاده شده ؛ قطعات با كيفيت و ميزان بودن رنج عددي اونها در عملكرد و كيفيت و قدرت مدار خيلي تأثير داره مخصوصاً اين مدار .. موفق باشي مهندس هدايتي @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 2 خرداد1393 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون اقا مهدی و خوشحال هستم که مدار شما داره با ثبات و با قدرت کار میکنه من تو مونتاژ مدار و انتخاب قطعات خوب خیلی وسواس دارم و باید کارم رو بدون ایراد به پایان برسونم تا خودم هم لذت ببرم از کار به امید خدا تا هفته اینده یه سری تغییرات دارم رو مدار انجام میدم تا باز ثبات مدار بیشتر بشه اگه اقا حمید هم از نظر فنی یه دید کلی داشته باشن روی مدار و پیشنهادی هم اگه بدن من روی مدار خودم این تغییرات رو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم البته جا داره که از اقا مهدی ۸۸۷۷ که پی سی بی و پارت لیست و همه اطلاعات دقیق ساخت رو گذاشتن تشکر کنم که در نبود من خیلی به بچه ها کمک کردن و یادمه که دم عید با مشکلاتی که داشتن باز به بچه ها کمک میکردن

جمعه 2 خرداد1393 - 1:41pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم مهدی جان.
من همیشه گفتم بین فلزیاب های پالسی تفاوت آنچنان زیاد نیست که ارزش داشته باش ما مدام مدارات مختلف رو بسازیم! در واقع اگر قدرت چند مدار پالسی رو بخصوص در خاک مقایسه کرده باشین متوجه حرف من میشین. بنده هم چند ماه به مرور روی چنس کار کردم تا به وضعیت مطلوبی رسید. وگرنه اینجور نیست بسرعت بشه روی مدار کاری صورت داد و بخصوص بردش رو توام با حفظ ثبات افزایش داد. حقیقتش من از این مدارات آنالوگ هم هیچ تجربه خوبی ندارم و نتیجه نهایی هر کسی میتونه با توجه به کیفیت قطعات و تنظیمات و مونتاژ فرق داشته باشه. حتی اگر چیز خوبی هم از آب در بیاد ؛ شما یک سال فلزیاب رو یک گوشه بندازین و بعد بخواین استفاده کنین میبینین اون کارایی رو نداره!!! چون این همه آیسی و قطعات آنالوگ بخصوص خازنها در عملکرد مدار تاثیرگذار هستن که به مرور زمان تغییر مقدار میدن و مدار از تنظیم و عملکرد مطلوبش اندکی فاصله میگیره. لذا بنده مدار دیجیتال با امکانات بیشتر رو حتی اگر اندکی هم بردش کمتر باشه ترجیح میدم و اعتقاد دارم بیشتر میشه روش حساب کرد.

جمعه 2 خرداد1393 - 1:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم مهدی جان.
من همیشه گفتم بین فلزیاب های پالسی تفاوت آنچنان زیاد نیست که ارزش داشته باش ما مدام مدارات مختلف رو بسازیم! در واقع اگر قدرت چند مدار پالسی رو بخصوص در خاک مقایسه کرده باشین متوجه حرف من میشین. بنده هم چند ماه به مرور روی چنس کار کردم تا به وضعیت مطلوبی رسید. وگرنه اینجور نیست بسرعت بشه روی مدار کاری صورت داد و بخصوص بردش رو توام با حفظ ثبات افزایش داد. حقیقتش من از این مدارات آنالوگ هم هیچ تجربه خوبی ندارم و نتیجه نهایی هر کسی میتونه با توجه به کیفیت قطعات و تنظیمات و مونتاژ فرق داشته باشه. حتی اگر چیز خوبی هم از آب در بیاد ؛ شما یک سال فلزیاب رو یک گوشه بندازین و بعد بخواین استفاده کنین میبینین اون کارایی رو نداره!!! چون این همه آیسی و قطعات آنالوگ بخصوص خازنها در عملکرد مدار تاثیرگذار هستن که به مرور زمان تغییر مقدار میدن و مدار از تنظیم و عملکرد مطلوبش اندکی فاصله میگیره. لذا بنده مدار دیجیتال با امکانات بیشتر رو حتی اگر اندکی هم بردش کمتر باشه ترجیح میدم و اعتقاد دارم بیشتر میشه روش حساب کرد.

سلام دوستان عزیز بنده هم با مهندس حمید موافق هستم، به نظرم این مدار هنوز جا داره واسه کار کردن ، و میشه بهتر از این برد هم ازش

گرفت ، به زودی یه تست ترو تمیز در دل خاک میگیرم ،

ولی به نظرم چنس در حال حاظر بهتر هستش

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 2 خرداد1393 - 5:19pm
مدیر سایت
مدیر سایت

استاتید , طبق گفته دوستان زمین مدار همون مثبت باطریه , من پراپ منفی مولتی متر رو میزنم به مثبت باطری و پراپ مثبت به پایه 4 ,709 ولتاژ دارم 14.8- ولی تو پایه 7 ولتاژ 14.1- دارم که به گفته اقا مهدی باید اینجا 9 ولت داشته باشم , ,بنظرتون مشکل کجاست ؟ البته کویل به مدار وصل نیست , تست 555 با led گرفتم , led روشن میشه , 555 سالمه با پتاسیومتر 500 کیلو هم صدای بیزر قطع میشه و هم عقربه حرکت میکنه , ولی بعضی وقتا این پتاسیومتر هم عمل نمیکنه و صدای هم از بیزر نمیاد ولتاژ پایه 7 هم صفر میشه , که در اینحالت برق مدار رو قطع میکنم بلندگو صدا میده و قطع میشه ضمن هنگام وصل کردن سیم مدار به باطری با یه جرقه همراه هست , تشکر

جمعه 2 خرداد1393 - 5:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
استاتید , طبق گفته دوستان زمین مدار همون مثبت باطریه , من پراپ منفی مولتی متر رو میزنم به مثبت باطری و پراپ مثبت به پایه 4 ,709 ولتاژ دارم 14.8- ولی تو پایه 7 ولتاژ 14.1- دارم که به گفته اقا مهدی باید اینجا 9 ولت داشته باشم , ,بنظرتون مشکل کجاست ؟ البته کویل به مدار وصل نیست , تست 555 با led گرفتم , led روشن میشه , 555 سالمه با پتاسیومتر 500 کیلو هم صدای بیزر قطع میشه و هم عقربه حرکت میکنه , ولی بعضی وقتا این پتاسیومتر هم عمل نمیکنه و صدای هم از بیزر نمیاد ولتاژ پایه 7 هم صفر میشه , که در اینحالت برق مدار رو قطع میکنم بلندگو صدا میده و قطع میشه ضمن هنگام وصل کردن سیم مدار به باطری با یه جرقه همراه هست , تشکر

با اجازه اساتید
آرتین جان ، وقتی موقع زدن به باتری جرقه دارین با توجه به اینکه لوپ هم بهش وصل نیست ، یعنی اینکه قطعه ای داره داغ میشه، بهترین راه بیرون کشیدن تمام آی سی ها از مدار و اضافه کردن دونه دونه اونها و تست شدت جریان در هر مرحله است.
نداشتن +9ولت میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ، مثل 7809 یا 555که بغلش مولتی ترن نداره یا حتی برعکس جازدن یکی از خازنهای الکترولیت.
معمولا معیوب بودن یه آی سی و داشتن اتصالی داخلی اون میتونه باعث بروز این مشکل بشه.
پیروز باشید

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 2 خرداد1393 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مجدد خدمت دوستان در مورد حرف اقا حمید من تا یه حدودی موافق هستم ولی مدار انالوگ رو اگه مرتب ازش استفاده بشه و باطریش شارژ بشه دچار مشکل نمیشه و خود دستگاه اصلی ۱۲۰۰۰ که ما از روش الگو برداری کردیم ۲سال بود که داشت کار میکرد و یک سال مدام ازش استفاده کرد تو همون یک سال سه بار نتیجه گرفته بود از دستگاه و دیگه یک جا انداخته بود دستگاه رو که بعد ۶ ماه دوباره دوستانش وسوسش کردن و رفت سر زمین بدون هیچ ایرادی روشن شد و بالانس کردش با همون قدرت و بعد اومد خونه شارژر رو که وصل کرده بوداتصالی داده بود سوکت رو که دود بلند شد از دستگاه و اورد پیشم برا تعمیر و الان هم داره مثل ساعت کار میکنه اقا کوروش این دستگاه تمام مراحل تست رو پشت سر گذاشته و بارها تو زمین هم تست شده و دستگاه خودم که پیش دوستم هستش بارها از دل خاک وسایل کشیده بیرون و خیلی هم راضی از دستگاه و هر روز از من تشکر میکنه بابت دستگاه من هیچ تغییراتی هم اعمال نکردم رو اون دستگاه فقط فرکانسش روی ۱۵۰ هرتز هستش و باطری ۲۴ ولت ولی پول هر ولوم ده دورش ۵۵ تومن بود و همه قطعاتش اصلی و با دقت تمام درست شده به نظر من دیگه این دستگاه جای کار نداره و همه چیزش عالی و در حد مطلوب هستش اگه مدار ۱۲۰۰۰. از چنس خیلی سر تر هم بود من هرگذ تو تایپیک چنس مطرح نمیکردم که ۱۲۰۰۰ از چنس بهتره چون هر دستگاه فلزیاب هم خوبی هایی داره و هم بدی هایی داره من دنبال مقایسه دستگاه ها با هم نیستم این مدار رو داشتم و در اختیار دوستان گذاشتم و هر کس اختیار خودش رو داره اگه خوبه میسازه اگه بده نمیسازه این مدار هم الان در اختیار اقا مهدی هستش و تست هایی هم که انجام داده خودشون بیان کردن که تعجب کردم از قدرت دستگاه و حتی مقایسه هم کردن با یه دستگاه دیگه من هم بارها فیلم گذاشتم از کار کرد دستگاه و اقای کاوشگر هم دارن از این مدار استفاده میکنن و خیلی راضی هستن و بارها هم تو زمین تستش کردن من دیگه نمیدونم دوستان چرا اینقدر اسرار دارن که همش تو زمین نفوذ داشته باشه این همه تست و این همه موفقیت به نظر دوستان کمه؟ بنگاه یه ماشین ازت میخواد بخره یک ساعته جیک و پیکشو در میاره و یه تست کوچیک از موتور میگیره ما که نزدیک سه ماهه داریم تست میدیم کی قراره بچه ها قبول کنن که نفوذ داره من پیر شدم و عصادستمه اسب پیش کشی که دیگه دندونشو نمیشمورن

جمعه 2 خرداد1393 - 6:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 155 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure