انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 خرداد1404 - 10:33am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان چرا نفت میخوای بریزی یک کم دقت کنی مدارت راه میوفته من تو اولین استارت بالاش اوردم تو جا گذاری قطعات و اتصالی پشت فیبر دقت کن حل میشه من از امروز دارم رو یک مدار VLF کار میکنم فیبرشو زدم تموم شده مونده ساخت لوپش که خیلی از دوستان این مدار رو نتونستن درستش کنن من بعد از ساختش و رفع ایراد هاش نقشه با اطلاعات ساختنشو میزارم تا دوستان استفاده کنن

جمعه 1 خرداد1393 - 12:07am
مدیر سایت
مدیر سایت

اساتید میشه بجای خازن 10 میکرو فاراد تانتانیوم کنار LF398 خازن 22 میکرو تانتانیوم گذاشت ؟تشکر

آخرین بار توسط ارتین در جمعه 1 خرداد1393 - 12:32am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 1 خرداد1393 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
آره ناصر جان انگاری داره الکتریسیته رو با نگاهش انتقال میده =))

gladyator_089

جمعه 1 خرداد1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارزش هر كسي بقدر همت اوست. از فرمايشات گهربار مولا علي (ع)
@};- @};- @};-

همه انسانها با ارزشند ولي آنهايي كه به جامعه جهاني خدمات با ارزش ارائه داده اند با ارزش ترند

جمعه 1 خرداد1393 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
ناصر جان این تسلا عجب آدمی بوده انگار 1000 سال جلوتر از ما بوده

gladyator_089

جمعه 1 خرداد1393 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
هدایتی نوشته است:
دوستان من یه چند مدتی هست که در گیر تغییر شغل هستم و بخاطر همین نمیتونم زیاد بیام سایت خیلی از دوستان این مدار رو ساختن و کار کرده و دارن استفاده میکنن ولی بعضی از دوستان چند وقتی که ساختن ولی مدارشون کار نکرده من چند وقت پیش میخواستم یه پیشنهادی بدم ولی دس نگه داشتم چون اگه این درخواست رو میدادم خیلی از بچه ها فکر میکردن که دارم به نفع خودم کار میکنم ولی من بدون هیچ چشم داشتی این مدار رو در اختیار دوستان گذاشتم و خود بچه ها هم کمک کردن اقا مهدی و اقا کاوشگر و اقا داود و خیلی از دوستان زحمت کشیدن تا این مدار راه افتاد من برای راحت تر شدن کار دوستان تازه کار یا کسانی که اشنایی با ساخت مدارات فلزیاب ندارن و دوس دارن این مدار در اختیار داشته باشن من حاضرم این مدار رو بصورت یک کیت اماده با یه قیمت منصفانه براشون درست کنم تا دیگه سر ساخت مدار وقتشون گرفته نشه و تو این بازار اشفته دنبال قطعه اصل گشتن و پیدا کردن قطعه خوب کلی وقت گیره و شناخت قطعات خوب هم خودش یک داستانی با اینکه من خودم از نظر کاری سرم به حد کافی شلوغ هستش از یک طرف پروژه های دانشجویی و فروش قطعات وقت من رو به اندازه کافی پر کرده و نیازی هم ندارم که با این راه در امدی کسب کنم فقط میبینم یک سری از دوستان دارن نزدیک یکی دو ماه کار میکنن و مدارشون راه نیفتاده برام ناراحت کننده باز اگه اقا حمید قبول کنن که این کار انجام بشه و هر دستوری ایشون بدن من هم همون کار رو انجام میدیم این فقط در حد یه پیشنهاد بود باز چون این سایت در اختیار اقا حمید و اقا مجتبی هستش و من هم برای کمک کردن به یه سری از دوستان که امکانات کافی ندارن و از الکترونیک سر رشته ندارن این پیشنهاد رو دادم چون درست کردن ۱۲۰۰۰ هم دردسر های خاص خودشو داره و هم وقت گیر خیلی از دوستان که با اولین استارت دستگاهشون راه افتاده باز من اجبار و اصراری برای این کار ندارم منتظر نظر مهندس حمید میمونیم تا ببینیم دستور چی میدن

سلام به نظر من فکر خیلی خوبیه اصل مدار با تمام تغییرات و توضیحات تو سایت هست هرکس سررشته داره میسازه هر کی هم مثل من نوعی که نمیتونه کیت آماده اش رو میگیره قرار هم نیست که قیمت فضایی باشه یه چیز متعارف و منصفانه که خود آقای هدایتی هم اشاره کرد
آقا حمید در صورت صلاحدید مجوز این کار رو بدید
سپاس

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

جمعه 2 خرداد1393 - 10:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

اقای هدایتی , بهتر نیست در ورودی ولتاژ باطری به مدار اون قسمت + باطری رو از مدار قطع کنیم و یه دیود بزاریم تا موقع نصب اشتباه مثبت و منفی باطری به سایر قسمتها ایسب نبینه ؟تشکر

جمعه 2 خرداد1393 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان لطفا بفرمایید برد این دستگاه چقدر، و نتایج تست دوستان چطور بوده است . با سپاس

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 2 خرداد1393 - 11:55am
مدیر کل
مدیر کل

برای فروش از نظر من مشکلی نیست. ولی تصمیم و مجوز نهایی با آقا مجتباست.

جمعه 2 خرداد1393 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و از اقا حمید هم تشکر میکنم من باز هم تکرار میکنم هیچ اجباری به اینکار ندارم اگه اقا حمید و اقا مجتبی صلاح بدونن این کار رو انجام بدیم چون وقتی میبینم یه سری از دوستان دارن فقط قطعه میخرن و کار نمیکنه مدارشون برام ناراحت کننده دوس ندارم کسی از من دلگیر بشه و فکر کنه که این مدار قلقی داره برای ساخت و نمیتونن بسازن این مدار هیچ قلق و لم خاصی نداره فقط دقت و یکم دانش الکترونیک میخواد که یه سری از دوستان عجله میکنن تو ساخت و اخر سر مدارشون کار نمیکنه

جمعه 2 خرداد1393 - 1:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , wyl123 و 142 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure