انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 خرداد1404 - 10:35am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ناصر جان ممنون
4013 رو هم تعویض کردم همین بوده
با جا گذاری بترتیب قطعات متوجه شدم با قرار دادن lf398 هم 4013 هم 555 و هم 7915 داغ می کنه
این آخرین 398 تی بود که داشتم تا شنبه !!
فقط بدون 398 رگولاتور 7915 کمی گرم میشه ! عادیه ؟

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 8:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وحید جان بجز ایسی های 555 همه ایسی ها رو دربیار و پایه 3 رو با اسکوپ بگیر و بعدش ولتاژ خروجی 7809 و 7915 رو بگیر ببینه چقدره

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام ناصر جان عکس پروفایلت چقد قشنگه

gladyator_089

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام ناصر جان عکس پروفایلت چقد قشنگه

ممنوم گلادياتور جان عكس من كه نيست عكس نيكلا تسلاست
راستش من از آزمايش پروژه فلادلفيا شيفته اين تسلا شده ام :D ;)
كاش اين تسلا استاد من بود از مغزش همه چي رو بيرون ميكشيدم :YMBRINGITON:
ميگم اين آمريكاييهاي لعنتي كجاي علم اند و ما هنوز نتونسته ايم يك فلزياب پالسي خوب بسازيم :((

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقا وحید مدار شما خیلی وقته راه نیفتاده من خیلی ناراحت شدم که مدارتون راه نیفتاده اون نقاطی رو که هوشی عزیز نشون دادن یکیش خازن ۳۳۰نانو هستش که باید به شاسی مدار وصل بشه ولی اون یکی اتصالی رو که مشخص کردن نباید اتصال داشته باشه اگه اتصال داشته باشه مدارتون دچار مشکل میشه همین مشکلی که دارین مربوط به همون نقطه هستش تمامی این مشکلات مربوط به مونتاژ و اتصالی و قلع مردگی اگه با دقت تمام و با حوصله مونتاژ بشه تو اولین استارت بالا میاد مدار

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مدار من هم بوق یکسره داره فکر کنم باید روش نفت بریزم اتیش بزنم :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش چرا نفت اخه به نظر من یکم استراحت کن و صبح زود با ذهن ازاد و سرشار از انرژی شروع کن بکار اول زیر فیبرتو حسابی چک کن از نظر اتصالی و قلع مردگی و بعد تک تک قطعات رو چک کن و ببین درست هست یا نه و بعد برس به ترانزیستور ها که خیلی مهم هستن باز اگه میبینی مشکل داره من هستم در خدمتت داداش برام بفرست تا برات درستش کنم

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من یه چند مدتی هست که در گیر تغییر شغل هستم و بخاطر همین نمیتونم زیاد بیام سایت خیلی از دوستان این مدار رو ساختن و کار کرده و دارن استفاده میکنن ولی بعضی از دوستان چند وقتی که ساختن ولی مدارشون کار نکرده من چند وقت پیش میخواستم یه پیشنهادی بدم ولی دس نگه داشتم چون اگه این درخواست رو میدادم خیلی از بچه ها فکر میکردن که دارم به نفع خودم کار میکنم ولی من بدون هیچ چشم داشتی این مدار رو در اختیار دوستان گذاشتم و خود بچه ها هم کمک کردن اقا مهدی و اقا کاوشگر و اقا داود و خیلی از دوستان زحمت کشیدن تا این مدار راه افتاد من برای راحت تر شدن کار دوستان تازه کار یا کسانی که اشنایی با ساخت مدارات فلزیاب ندارن و دوس دارن این مدار در اختیار داشته باشن من حاضرم این مدار رو بصورت یک کیت اماده با یه قیمت منصفانه براشون درست کنم تا دیگه سر ساخت مدار وقتشون گرفته نشه و تو این بازار اشفته دنبال قطعه اصل گشتن و پیدا کردن قطعه خوب کلی وقت گیره و شناخت قطعات خوب هم خودش یک داستانی با اینکه من خودم از نظر کاری سرم به حد کافی شلوغ هستش از یک طرف پروژه های دانشجویی و فروش قطعات وقت من رو به اندازه کافی پر کرده و نیازی هم ندارم که با این راه در امدی کسب کنم فقط میبینم یک سری از دوستان دارن نزدیک یکی دو ماه کار میکنن و مدارشون راه نیفتاده برام ناراحت کننده باز اگه اقا حمید قبول کنن که این کار انجام بشه و هر دستوری ایشون بدن من هم همون کار رو انجام میدیم این فقط در حد یه پیشنهاد بود باز چون این سایت در اختیار اقا حمید و اقا مجتبی هستش و من هم برای کمک کردن به یه سری از دوستان که امکانات کافی ندارن و از الکترونیک سر رشته ندارن این پیشنهاد رو دادم چون درست کردن ۱۲۰۰۰ هم دردسر های خاص خودشو داره و هم وقت گیر خیلی از دوستان که با اولین استارت دستگاهشون راه افتاده باز من اجبار و اصراری برای این کار ندارم منتظر نظر مهندس حمید میمونیم تا ببینیم دستور چی میدن

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این مدار به نظر من دیگه چیز خاصی نداره که نیاز به توضیح داشته باشه اقا مهدی که یه فایل گذاشتن همه اطلاعات ساخت تو اون فایل هست و خیلی هم دارن زحمت میکشن هم تو این تایپیک و هم تو تایپیک های دیگه اگه دوستان تو ساخت این فلزیاب از همون فایل استفاده کنن و دقت کنن تو مونتاژ بدون کوچکترین ایرادی این دستگاه بالا میاد و کارمیکنه چون همه اطلاعاتش واضح و شفافه

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
بله فرمایش شما کاملا صحیحه ، کسانی که جعبه میزنن و فیوز میذارن که بحثش جداست ، بنده درحال جعبه زدن بودم و فیوزهم داشتم ولی وصل نبود و فقط بیزر رو تعویض کرده بودم خاستم یک لحظه صدای بیزر جدید رو تست کنم برای همین باطری رو مستقیم به مدار زدم که بعلت خستگی زیاد کاری با چشمهای خواب آلود این سوتی رو دادم

سلام مهدی جان میشه عکس اون بیزر قبلی که رو مدار شما بود درست کار میکرد بذارید؟ مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 11:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , wyl123 و 155 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure