نویسنده |
پیغام |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: سلام حالا با نزدیک کردن فلز ببین اون ولتاژ تغییر میکنه؟ صدای وزوز در لوپ داری؟ مهدی جان نه با نزدیک کردن فلز تغییر ولتاژ دارم نه صدای وزوز در لوپ ! فقط صدای وروز تو بیزر یکسره هست
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 8:49pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
گوش خود ت رو نزدیک سیمپیچ یا لوپ کن اگه وزوز نداری بخش درایو لوپ کار نمیکنه یا 555 ایراد داره یا 5401 همون بخش اینارو چک کن
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:25pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
در ضمن اون مولتی ترن کنار 555 رو تنظیم کردی؟
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:28pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: با سلام من امروز دستگاه رو بردم برای تست بیرون یک اسپری رنگ 14در7 سانتیمتر رو تقریبا 120 سانتیمتر زیر زمین دفن کردیم و با دستگاه از روی اسپری رد شدیم جالب اینه که دستگاه بدون هیچ زحمتی اسپری رو آشکار کرد ولی خیلی کم نسبت به خاک حساسیت نشون میده ؟ بسیار عالی. سامان جان خوشحالم که بازم مدارت بالا اومده. و ممنون بابت تشریک تجربت. ایکاش سایر دوستان هم دونه دونه هر نوع تجربه ای رو به اشتراک بذارن. این خودش خیلی در اعتماد به نفس و نتایج کار همه مؤثره. جهت زمین اثرشو که راحت میشه حذف کرد. یه کم سنست کم میشه ولی با ثباتتر میشه دیگه. شما میتونی حتی ولوم ست رو بذاری آخر و تیون رو صفر که فلزات ریزو خیلی خوب بزنه ولی ذرّه زن شدید هم میشه. با کمی بازی ولومها خیلی راحت میشه به یه سنس معقول و خوبی رسید. راستی ترانزیستورت همون 508 ه دیگه؟ یه چیز دیگه نمیبریش سر اون تست 40*40 قابلمه مسیت که در 330 سانتی دفنش کردید؟
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 11:13pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش محمود ممنونم از لطفت اون دیگ توی یک زمین دیگه هست انشالاه فردا میریم من با 508 تست کردم اون ترانزیستور رو بزارم قطعا بردش بیشتر میشه
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 11:46pm |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: saman001 نوشته است: با سلام من امروز دستگاه رو بردم برای تست بیرون یک اسپری رنگ 14در7 سانتیمتر رو تقریبا 120 سانتیمتر زیر زمین دفن کردیم و با دستگاه از روی اسپری رد شدیم جالب اینه که دستگاه بدون هیچ زحمتی اسپری رو آشکار کرد ولی خیلی کم نسبت به خاک حساسیت نشون میده ؟ بسیار عالی. سامان جان خوشحالم که بازم مدارت بالا اومده. و ممنون بابت تشریک تجربت. ایکاش سایر دوستان هم دونه دونه هر نوع تجربه ای رو به اشتراک بذارن. این خودش خیلی در اعتماد به نفس و نتایج کار همه مؤثره. جهت زمین اثرشو که راحت میشه حذف کرد. یه کم سنست کم میشه ولی با ثباتتر میشه دیگه. شما میتونی حتی ولوم ست رو بذاری آخر و تیون رو صفر که فلزات ریزو خیلی خوب بزنه ولی ذرّه زن شدید هم میشه. با کمی بازی ولومها خیلی راحت میشه به یه سنس معقول و خوبی رسید. راستی ترانزیستورت همون 508 ه دیگه؟ یه چیز دیگه نمیبریش سر اون تست 40*40 قابلمه مسیت که در 330 سانتی دفنش کردید؟سلام محمود جان شما تست زیر خاک گرفتین؟
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 12:27am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و اقا سامان به شما هم تبریک میگم که اخر تونستین دستگاه رو توزمین هم تست بگیرین من بارها خدمت دوستان گفتم این دستگاه ثبات خوبی داره و بردش هم عالی خدا رو شکر که اقا سامان هم تست کردن این دستگاه رو من که راضی هستم از کار کرد این دستگاه و ثبات وعمق زنیش عالی این تست شما هم خوب بودش افرین به پشت کارت از اقا مهدی هم تشکر میکنم بابت راهنمایی های که به بچه ها میکنن من یکم در گیر تغییر شغل هستم بخاطر همین زیاد نمیتونم بیام سایت
|
پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 1:12am |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

kooroshxfx نوشته است: mahmood51 نوشته است: saman001 نوشته است: با سلام من امروز دستگاه رو بردم برای تست بیرون یک اسپری رنگ 14در7 سانتیمتر رو تقریبا 120 سانتیمتر زیر زمین دفن کردیم و با دستگاه از روی اسپری رد شدیم جالب اینه که دستگاه بدون هیچ زحمتی اسپری رو آشکار کرد ولی خیلی کم نسبت به خاک حساسیت نشون میده ؟ بسیار عالی. سامان جان خوشحالم که بازم مدارت بالا اومده. و ممنون بابت تشریک تجربت. ایکاش سایر دوستان هم دونه دونه هر نوع تجربه ای رو به اشتراک بذارن. این خودش خیلی در اعتماد به نفس و نتایج کار همه مؤثره. جهت زمین اثرشو که راحت میشه حذف کرد. یه کم سنست کم میشه ولی با ثباتتر میشه دیگه. شما میتونی حتی ولوم ست رو بذاری آخر و تیون رو صفر که فلزات ریزو خیلی خوب بزنه ولی ذرّه زن شدید هم میشه. با کمی بازی ولومها خیلی راحت میشه به یه سنس معقول و خوبی رسید. راستی ترانزیستورت همون 508 ه دیگه؟ یه چیز دیگه نمیبریش سر اون تست 40*40 قابلمه مسیت که در 330 سانتی دفنش کردید؟سلام محمود جان شما تست زیر خاک گرفتین؟ سلام بر شما و همه دوستان. بنده تا اینجا تنها تستیکه تونستم در بیابون بگیرم رو چند صفحه قبل گذاشتم(صفحه 208) عیناً کپیش کردم اینجا:
با لوپ 2 متر در 2 متر که از کابل شبکه درستش کردم. واقعاً با ثبات کار میکرد. یعنی بعد از نیم ساعت کار کردن افت قدرت نداشت.( حد اقل برای تستهای هوایی). بردمش سمت جاییکه قبلاً با ام دی ال یه سیگنال متوسطی داشتیم. تی ال هم میزدش منتها جمع و جورتر. فکر کنم جنس بین 1 تا 2 متره. از کنار ماشین که رد میشدیم از 3 متری (از لبه های لوپ)سیگنال خوبی میداد. ولی یه تستی که در 220 سانتی دفن بود رو هر کاری کردم نزد( صفحه فلزی درب پیت پنیر که 22 س در 22 س میشه)
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 9:50am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
با سلام من چیزی که متوجه شدم این هست که اگه باطری حتی 1 ولت ضعیفتر بشه ثبات دستگاه بهم میخوره و نسبت به املاه هم حساسیت نشون میده من دیروز رفتم برای تست اول خیلی با ثبات بود ولی بعد از نیم ساعت کم کم کمی بی ثبات شد دوستان به این موضوع توجه داشته باشن سعی کنند همون نشانگر باطری رو درست کنند و شارژ باطری رو چک کنند
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:08am |
|
 |
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
دوستان برای افت ولتاژ2تاباتری باهم سری کنید 24 ولتوبه منبع تغزیه بزنید12ولت خروجی واسه مدارتاچندساعت میده اینکه دیگه کاری نداره. 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:31am |
|
 |
|