انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 23 اردیبهشت1404 - 8:11am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

titan نوشته است:
با سلام

دوستان من هم این مدار رو مونتاژ کردم ولی مشکل اینه که وقتی ولوم 10 دور 100 کیلو رو رو استانه تنظیم میکنم بعد از حدود 10 ثانیه صدای بوق ممتد از بین میره کسی میدونه اشکال از کجاست؟
من مدار چنس رو هم ساختم که دو تا مشکل داشتم توی تاپیکش هم پرسیدم کسی افتخار نداد جواب بده برای همین انداختمش سطل زباله امیدوارم این مدار اونطور نشود.

دوست خوبم جناب تیتان عزیز
شما کلاً 7 پست بیشتر از شروع عضویت در این انجمن نزدید ! یعنی فعالیت و پیگیری شما کم بوده ، باید پیگیری و فعالیت بیشتری مثل دیگر عزیزان داشته باشید تا با کمک اساتید مشکل شما هم مرتفع میشد ، نه اینکه کل مدار رو بندازید سطل آشغال ! این راه خوبی برای پیشرفت نیست ، موفق باشید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 7:25am
مدیر سایت
مدیر سایت

parva نوشته است:
با سلام.دوستان دو عدد tl12000 ساختم که هردو سنس خوبی دارند ولی زمانیکه روی استانه قرار میدهم پس ازچند ثانیه ثبات خود را از دست میدهد وصدای تیک تیک شدیدتر میشود دوباره روی استانه تنظیم میکنم مجددا تن صدا شدیدتر میشود هر چند ثانیه ثبات بهم میخورد لطفا راهنمایی کنید درضمن lm709 فلزی استفاده کرده ام.دو روز اول خوب بود بعدا این مشگل پیش امد .با تشکر

دوست من محیط تست شما اگر داخل منزل یا آپارتمان باشه بعلت قدرت زیاد مدار و آهن های کف و سقف اتاق ممکنه ثبات دستگاه رو بعد از چند دقیقه مختل کنه ، شما برید در طبیعت و فضای آزاد ببینید همینطور میشه ؟ @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 7:34am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
vahid_vxm نوشته است:
داداش 4013 رو در اوزدم دوباره جا زدم دیگه داغ نمیشه! فقط یکبار 4013 گرم شد بود اما دوباره تکرار نشد! و همچنان مدارم صدا ندارم! لطفا راهنمایی بفرمائید

وحید جان.4013 شما به احتمال زیاد سوخته و اینکه احتمال داره331 هم معیوب شده باشه...علت هم میتونه در اتصالی و یا مونتاژ غلط ولوم های کنار4013 و یا قطعات در اون نقطه باشه...شما بعد از قرار دادن آی سی از ارتباط کامل اون با سوکت مطمئن بشید و بعد مدار و روشن کنید...اگر عکسی از مدارتون بذارید شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیم

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقای تیتان عکس فیبر و مونتاژ شما رو دیدم زیر فیبر که قلع مردگی زیاد دارین و قطعات جالبی هم استفاده نشده زیر ای سی ۵۵۵ شما قلع مردگی شدید داره و پشت رگلاتور ۷۸۰۹ یک دیود رو انگار جا نزدید عکس روی فیبر رو واضح تر بزارید تا بتونم راحت تر کمکتون کنم

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای تیتان بغل مقاومت ۳۹ کیلو که کنار ای سی ۴۰۱۳ هستش دیود رو اشتباه جا زدی شما بجای ۴۱۴۸ رفتین دیود ۴۰۰۷ جا زدید اون رو تعویض کنیید

آخرین بار توسط هدایتی در پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:58am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا وحید اگه صدا ندارید اون مقاومت های بغل ای سی ۳۳۱ رو اشتباه جا زدین ۱۰۰ کیلو با ۱۰۰ اهم رو جابجا بزنیید صدا قطع میشه یکم دقت کنی مشکلت حل میشه

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 8:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که مدارشون کار نمیکنه یکم تو مونتاژ و جا گذاری قطعات دقت کنن چون همه مشکلات بر میگرده به مونتاژ اشتباه و دقت نکردن تو چیدمان قطعات و قلع مردگی چون خیلی از دوستان این مدار رو درست کردن و کار هم کرده دیگه چیز مبهمی نداره به نظر من اگه کسی یه مقدار کم الکترونیک بلد باشه باید راحت بتونه این مدار رو تو اولین استارت بالا بیاره اگه این مدار رو نتونید راه بندازید به نظر من دنبال ساخت هیچ فلزیابی نباشید

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 9:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
1.JPG
سلام من مدارتون رو چک کردم اول اینکه خیلی اشتباه دارید توی منتاژ دوم اینکه عکستون بی کیفیت هست ولی بازهم این ایرادهارو تونستم ببینم اگه عکس با کیفیت بهتری باشه کار رو آسون میکنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 9:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر همه دوستان. انشا الله که همگی شیرینی یک موفقیت خوب رو تجربه کنید. حق با استاد هدایتیه. ما اکثراً در مونتاژهامون ایراد داریم و بیدقّتیم.
دیروز کارمو بردم کارگاه دوستم یه کنترلی کردیم . فرکانسم 330Hz بود که روی 150Hz تنظیمش کردیم. شکل موج درست و شارپ بود. دیگه 508 داغ نمیشد فقط گرمای مقبولی داشت.
در مشکل صدا همون اول تشخیص داد که به اشتباه مقاومت پشت 4403 رو به جای 100K ، 10K زده بودم. با تعویضش کلّی مشکل صدا حل شد. ولی هنوز هم یه گیر کوچولویی داره اینکه وقتی ولومهارو صفر صفر هم میکنم صدای ثابت و زمینه تق تق میمونه. آیا پوتهای صدا رو باید بیرون مدار رو عدد خاصی تنظیم کرد؟

راستی روی عکسی که جناب اسدف گذاشتن 4 سؤال دارم؛
1- اینکه اون مقاومت بالای راست 4013 ( R29) باید 12K باشه یا 22K؟ در طرح اولیه مدار گفته شده 22K.
2- پوت بالای 4013 100K باشه یا 50K؟
3- خروجی کنار 4013 به ولوم ست به کدوم پینای ولوم بره؟ من به دو سر زدم داره کار میکنه ولی آقای اسدف گفتن به وسط و کناری.
4- آیا در خازن پشت 7809 بین استفاده الکترولیتی با ام کا تی تفاوت فاحشی در نتیجه وجود داره؟

پیوست:
12000 Circuit.jpg

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 10:49am

هدایتی نوشته است:
اقای تیتان بغل مقاومت ۳۹ کیلو که کنار ای سی ۴۰۱۳ هستش دیود رو اشتباه جا زدی شما بجای ۴۱۴۸ رفتین دیود ۴۰۰۷ جا زدید اون رو تعویض کنیید

سلام و تشکر
اقای هدایتی من دیودها رو نگاه کردم نباید مشکلی داشته باشند چون هم تو فایل اصلی و هم تو مدار اقای کاوشگر 1n4007 هستند.

پنج شنبه 18 اردیبهشت1393 - 10:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mojtaba617 و 208 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure