انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 23 اردیبهشت1404 - 10:25am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 , 204 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مهدی ممنون از راهنماییتون. بنده نیز فکر میکنم اگر این وضعیت داغ کردن 508 عادی باشه طبیعتاً دستگاه نمیتونه زیاد روشن بمونه. یکی دو ساعت که هیچی نیم ساعت هم به سختی بتونه طاقت بیاره. :-? من منظورم به کار بردن همون آیسی ها ولی با کیفیت خیلی بهتر بود نه اینکه آیسی های سلیقه ای.
راستی؛ آیا میدونید که BU508 AG با نوع A در کارآیی خیلی فرق داره یا نه؟ چون برای فلزی کلّ بازارو زیرو رو کردم فقط این رو پیدا کردم. یادمه قبلاً یه دوستی نوع AF انداخته بود کار خوبی نداده بود. طرف میگفت نوع AG جدیدتر و قویتر از A هست. نمیدونم چقدر راست گفته. عوضش کنم یا نه.

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا محمود ممنون از لطف شما ۵ خم رو چجوری باید خرج کرد بعد ؟ همین که دوستان گلی مثل شما این مدار دستشون هست و رضایت دارن از کارش و قدرتش برام یه دنیا ارزش داره bu508 نباید زیاد داغ کنه شما خازن بغل ترانزیستور قدرت رو چه ظرفیتی گذاشتین ؟ چون خیلی مهمه این خازن تو کار کرد مدار

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من امروز بجای ترانزیستور bu508 یه ترانزیستور دیگه انداختم روی مدار به حدی شوکش قوی بود که یه لحظه میخواسم تست کنم ببینم ایا شوک دارم یا نه منو پرت کرد درست مثل اینکه برق شما رو بگیره قدرت مدار انقدر زیاد بود که نمیشد کنترلش کرد فقط باید ببینم جریان کشی مدار چه اندازه که فردا تستش میکنم حدود نیم ساعتی مدار روشن بود حرارت ترانزیستور بعد نیم ساعت یکم زیاد بود

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
سلام .دوستان از خازنهای الکترولیتی من فقط اون 10 میکروی کنار 398 رو اون هم به توصیه استاد هدایتی از نوع تانتالیوم گذاشتم. البته تک تک خازنهام بسیار دقیق ودرستند. آرش جان ممنونم بابت راهنماییت.
دوستان من یه ساعت پیش برای دومین بار بود که بعد از اون شب فرصت کردم روشنش کنم ویه کم با حوصله تنظیمش کنم. با وجود فلزات در محیط پیرامون چه قدرت خوبی پیدا میکنه. فعلاً در حد سنس ثابت که قدرتش واقعاً مقبوله. باورم نمیشد. :-o حالا دیگه کم کم برم آی سی هارو عوض کنم و بهتراشو بذارم. بعد ببرم کارگاه دوستم برای تنظیمات دقیق فرکانس و چک شکل موج و ثباتش و نهایتاً ببرم برای تست جدی در فیلد ببینم در زمین و حرکت و نفوذ چطوریه. فقط یه چیزی؛
BU508 من خیلی خیلی داغ میشه یعنی یه 5 دقیقه که روشن بود دستمو سوزوند. جایی ایرادی چیزی نیست؟ فکر نکنم اینطوری بتونه زیر کار چندان تحمل بکنه. البته از نوع پلاستیکیه ولی جنسش خیلی خوب و ساخت کره ست.
جا داره واقعاً در وحله اول از استارتر و ارائه دهنده این دستگاه جناب استاد هدایتی و بعد استاد مهدی نهایت تشکر رو بنماییم. انشا الله که خدا به هردو عافیت بده و نیز به استاد هدایتی 5 خم اشرفی وبه استاد مهدی هم شفای کامل عنایت کنه. من که عهد کردم یه شیرینی از اولین یافته به استاد هدایتی بدم. ;)

سلام محمود جان اصلا 508 نباید داغ کنه و باید کمی گرم بشه حداقل دستگاه من اینطوری هست شاید جایی از مدارت مشگل داره؟ :-w

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مدار من با ۵۰۸ که انداختم روش مشکلی نداره حرارتش عادی ولی ترانزیستور قدرت رو تعویض کردم یه مدل دیگه انداختم روش تو این حالت این ترانزیستور بعد نیم ساعت داغ میکنه ولی وحشتناک بردش زیاده من با ۵۰۸ مشکلی ندارم مدارم داره درست کار میکنه

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مدار وقتی فرکانسش رو روی ۱۵۰ هرتز تنظیم میکنیم یه مقدار حرارت ترانزیستور بیشتر میشه ولی روی فرکانس ۲۰۰ هرتز این ترانزیستور حرارتش عادی

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و ممنون جناب هدایتی عزیز میشه شماره اون ترانزیستور رو بفرمایید تا ما هم فیض ببریم ممنون

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا سامان باید همه تست ها رو انجام بدم تا خیالم راحت شه از بابت خوب کار کردن و ثبات اگه ردیف بود شمارشو میدم به همه دوستان

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
اقا سامان باید همه تست ها رو انجام بدم تا خیالم راحت شه از بابت خوب کار کردن و ثبات اگه ردیف بود شمارشو میدم به همه دوستان

ممنونم جناب هدایتی در ضمن دوستان حتما تمامی خازنها رو با مولتیمتر تست کنند چون نگاه نکنید که نو هست خیلیهاشون خراب هستنند

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان .خازن بالایی 508 یا همون خازن اصلی رو 4700 میکروی 50 ولتی انداختم. خازن پایینی که 330 نانوی 100 ولتیه.
خازنها هم همگی سالم و ردیفن. دونه دونه با خازن متر چکشون کردم بعد جاشون زدم. یعنی ایراد از کجاست؟ :(

چهارشنبه 16 اردیبهشت1393 - 12:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 , 204 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure