نویسنده |
پیغام |
mamad13
کاربر حرفه ای
|
دوستان من مدارو تو خاک تست کردم خیلی خوب بود یه سینی ۳۰ در ۳۰ استیلو تو عمقه ۲۱۰ سانتی راحت میزد با صدای زیاد(بوق ممتد) به نظره خودم تا ۲۳۰ سانتیم میزنه لوپم ۱ متری بود با سیم ۷/ و اهم ۱/۸ بود و فرکانسم ۱۵۰ هرتز بود در کل واقعا کیف کردم دسته گله اقای هدایتی وتمامه دوستانی که مدارو راه اندختن دردنکنه البته این سینیو رو هوا ۱۴۰ سانتی میزد
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 9:08pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 9:31pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا محمود ممنون از راهنمایی شما خیلی خوب توضیح دادین در مورد بالانس دستگاه درون چاله من خیلی تست های مختلف کردم با این دستگاه و بهترین فرکانس هم فرکانس ۱۵۰ هرتز هستش و نفوذش عالی
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 9:51pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا محمد وقتی تو زمین سینی رو تو ۲ متر و ۱۰ میزنه رو هوا باید تو ۲ متر و نیم راحت سنس کنه همون سینی رو نه تو ۱ متر و ۴۰!!!! من احتمال میدم که شاید دستتون به ولوم تون خورده و یه خورده چرخیده که عمق کمتر شده برای من زیاد پیش اومده اینجوری
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 9:55pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
آقا محمد شرمنده من متوجه فرکانستون نشده بودم این تستی که گرفتین درسته
آقای هدایتی معمولا توفرکانسهای پایین جنس رو تو هوا کمتر میزنه ولی تو همون فرکانس توی خاک نفوذش بیشتر میشه من اینو امتحان کردم و دارم میگم شما از این نظر مطمئن باشین
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:01pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
هدایتی نوشته است: اقا محمد وقتی تو زمین سینی رو تو ۲ متر و ۱۰ میزنه رو هوا باید تو ۲ متر و نیم راحت سنس کنه همون سینی رو نه تو ۱ متر و ۴۰!!!! من احتمال میدم که شاید دستتون به ولوم تون خورده و یه خورده چرخیده که عمق کمتر شده برای من زیاد پیش اومده اینجوری مهندس هدايتي عزيز با سلام آيا اين دستگاه وقتي لوپ رو در فاصله 10 سانتي از زمين در آستانه گذاشتيم براي جستجو ، اگر در موقع حركت فاصله بشه 5 سانت و حواصمون نباشه آيا دستگاه سريع بوق ميزنه ؟ شايد آقا محمد همچين كاري كرده باشه ! چون نتيجه ايشون تعجب داره !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:05pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام اقای کاوشگر اگه این شکلی هم که شما میگین باشه عالی ولی نفوذش این دستگاه خوبه برای من که ثابت شده نفوذ خوبی داره
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:08pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
kavoshgar نوشته است: آقا محمد شرمنده من متوجه فرکانستون نشده بودم این تستی که گرفتین درسته
آقای هدایتی معمولا توفرکانسهای پایین جنس رو تو هوا کمتر میزنه ولی تو همون فرکانس توی خاک نفوذش بیشتر میشه من اینو امتحان کردم و دارم میگم شما از این نظر مطمئن باشین آقاي كاوشكر عزيز سلام آقا محمد جنس جديد در خاك گذاشته و تست گرفته ، ولي منظور از حرف شما جنس مدفون چند صد ساله هست كه بله بيشتر ميزنه ولي جنس جديد رو نه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:12pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا مهدی دیگه اون قدر هم حساس نیست ولی اگه فاصله لوپ از زمین زیاد تغییر نکنه بهتره من که خودم اول یه سی سانت فاصله میدم لوپ رو از زمین و بعد بالانس میکنمش و بعد شروع میکنم به کاوش و حرکت کردن
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:13pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: kavoshgar نوشته است: آقا محمد شرمنده من متوجه فرکانستون نشده بودم این تستی که گرفتین درسته
آقای هدایتی معمولا توفرکانسهای پایین جنس رو تو هوا کمتر میزنه ولی تو همون فرکانس توی خاک نفوذش بیشتر میشه من اینو امتحان کردم و دارم میگم شما از این نظر مطمئن باشین آقاي كاوشكر عزيز سلام آقا محمد جنس جديد در خاك گذاشته و تست گرفته ، ولي منظور از حرف شما جنس مدفون چند صد ساله هست كه بله بيشتر ميزنه ولي جنس جديد رو نه آقا مهدی سلام اتفاقا چون خودم فلز جدید رو تو خاک با این مدار امتحان کردم دارم میگم حالا فلز قدیم که جای خود دارد
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 10:29pm |
|
 |
|