انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 16 اردیبهشت1404 - 11:55am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saman001 نوشته است:
X( با سلام خدمت دوستان من امروز تمام خازنها رو مولتی لایر گرفتم جالبه که از 20 تا خازن 3 تاش سالمه واقعا به این نتیجه میرسیم که ما ایرانیها چقدر ...............

:(( بدبختیم

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

شنبه 23 فروردین1393 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

davood_zzz نوشته است:
saman001 نوشته است:
X( با سلام خدمت دوستان من امروز تمام خازنها رو مولتی لایر گرفتم جالبه که از 20 تا خازن 3 تاش سالمه واقعا به این نتیجه میرسیم که ما ایرانیها چقدر ...............

واقعا برادر :((

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

شنبه 23 فروردین1393 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عزیزان، زیاد ناراحت نباشید این بدبختی جهانیه. :D اون بیچاره مورگان هم در اروپا اوایل بعضی از ردیابای PDKش مختل بودند از جمله اونیکه برای من فرستاد. خازنیکه باید 6n8 میبود عملاً 10n بود.برای همین خوب کار نمیکرد و حساسیت خوبی نداشت. بعد از اصرارهای بنده و بررسیهای خودش متقاعد شد که نباید به اعداد چاپی روی اونا اعتماد بکنه. حالا اون هم شدیداً به قطعات بی اعتماده و همه رو دونه دونه حسابی چک میکنه. میگفت از هر 10 تا خازن یکیش درسته. اینجا که 3/10خازنا درست بوده پس وضعمون بهتره. :D

شنبه 23 فروردین1393 - 10:40pm
مدیر کل
مدیر کل

این مساله در مورد خازنهای عدسی بویژه با ظرفیت بالا بیشتر پیش میاد و خازن مولتی لایر هم از همون تکنولوژی به صورت پیشرفته تر استفاده میکنه که باز هم تا حدودی مشکلات دقت و خرابی رو داره! ضمن اینکه ما حتی خازن عدسی با کیفیت و دقت بسیار بالا هم داریم که در بازار ماکم پیدا میشه. اما خازنهای ام کا تی و پلیستر به ندرت چنین مشکلاتی دارن. بخصوص جاهایی که دقت خازن مهم هست ام کا تی بهترین گزینه و بعدش پلیستر هست. در هر صورت خیلی بهتره که تمام قطعات قبل از نصب توسط مولتی متر چک بشن تا مشخص بشه سالم هستن و مقدارشون هم درسته.

شنبه 23 فروردین1393 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان من هم همین مشکل دقیق نبودن قطعات رو داشتم و قبل نصب هر خازن با اهم متر چک میکردم و بعد جا میزدم و بارها هم تکرار کردم که قطعات توی بازار خرابی زیاد داره با این وضعیت کار ماها خیلی مشکل شده

شنبه 23 فروردین1393 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون آقا حمید .کاملاً صحیح میفرمایید.این همونیه که یه 2 باری هم به دوستان در این تاپیک اشاره دادم. راستی برای گرفتن خازنهای پلی استر و یا ام کا تی مثل الکترولیتیها برندی ندیدم چرا اینطوریه؟ آیا هست؟برند مناسبی وجود داره؟ میشناسید؟ مثلاً میدونم در حال حاضر برای الکترولیتیها برند Elite خوبه. الآن دیگه Rubycon ها هم بیخودیند تو موجودیهای خودم این واقعیت رو بیشتر لمس کردم. مثلاً خازنهای 10 میکرویی که مولتیمتر ظرفیتشونو صفر نشون میداد.
حالا اینا رو میشه چک کرد. با آیسیها چیکار کنیم؟ اونا چه راهی دارن؟ :-\ آیسی تستر هم حسابی گرونه و خیلی کمیاب.

راستی یادم رفت بگم حتی یه بار یه تعداد ام کاتی 7n5 به ظاهر باحال و مرغوب هم گرفتم ولی مولتیمتر 100n نشون میداد. به اینا هم نمیشه زیاد اعتماد کرد. #-o

شنبه 23 فروردین1393 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای هدایتی سلام. شب به خیر. خسته نباشیدو دست مریزاد بابت اینهمه زحمات.
به نظرتون این دستگاه چقدر عملیاتیه؟ درصدی بهش چند میدید؟ بالأخره تونستید تستهای نهایی رو بزنید؟ اون سینی رو کامل دفن کردید؟ تست گرفتید؟ سرعت، حرکت لوپ، سرعت دیتکت، میزان دریفت سیگنال و.....؟؟

آخرین بار توسط mahmood51 در شنبه 23 فروردین1393 - 11:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 23 فروردین1393 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saman001 نوشته است:
davood_zzz نوشته است:
saman001 نوشته است:

واقعا برادر :((

سامان جان شما از چه کسی خرید کردید؟ و از کجا متوجه شدید خرابه؟
اقا دیگه باید به جای اسراییل چین از کره زمین محو شود. :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 23 فروردین1393 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

همین نیم ساعت پیش از سر زمین اومدم و خیلی خسته هستم من با یه لوپ ۹۰ که با کابل شبکه cat6 درست کرده بودم و اهمش ۲ شده بود داشتم کاوش میکردم باور کنید نه بوق اضافه داشتم و نه بی ثباتی یکی از دوستان با من بود که ردیاب ۳۵ انجمن رو داشت و یک جا رو بعد ۱ ساعت انتن زدن گرفت و گفت باید با ارزش باشه و بعد من با نقطه زن tl12000 از ۴ متر عقب تر از جایی که انتن ها قیچی شدن داشتم حرکت میکردم به سمت هدف که یه ۱ متر و نیم جولو تر از جایی که انتن ها قیچی شده بودن بوق دستگاه در اومد فک کنم هدف تو ۱ متر و نیم بود میخواستیم شروع به حفاری کنیم که نشد یه همسایه خبرچین بود داشت کشیک میداد که ما هم تعطیل کردیم کار رو

شنبه 23 فروردین1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان شب بخیر من که امشب بخاطر یه همسایه خبر چین نشد حفاری کنم و باز موند برای یکی دو روز دیگه حفاری ما همش دنبال بار هستیم ولی همیشه بار جلوتر از ما ولی خلاصه می‌رسیم بهش

شنبه 23 فروردین1393 - 11:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sirwanmolodpore و 230 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure