کانی جان ببین داداش هر دستگاهی یه سری معایب ویه سری فواید خودش رو داره در این بین (ام دی ال) با 2 فاکتور ایده آل الخصوص برای ایران
یان در راس خیلی از فلز
یابها قرار میگیره و این 2 فاکتور یکی عمق مناسب ولی نه در حد
افسانه و یکی راحتی کار و ثبات نسبتا خوب این دستگاست یعنی اوپراتور خیلی راحت فقط با روشن کردن دستگاه وبالانس شروع به کار میکنه و جنگولک بازیهای دستگاه های دیگر رونداره خدایش از این لحاظ از دیگر فلز
یابها سرتره و بنده به دوستان گفتم ومیگم ام دی ال دستگاهیست که باید در مکان خودش مورد استفاده قرار بگیره و قدرت نمایی کنه بارها گفتم این دستگاه برای یه سری موارد مثلا جستجو در زمین کشاورزی با اون همه الودهگی مناسب نیست هر چند بنده در زمین کشاورزی خیلی راحت باهاش کار کردم و جواب داده ولی منظورم اینه که دنبال اش
یا ریز با این دستگاه بیخودیه و فقط این دستگاه مناسب اهداف سنگینه که خدایش از پس همچین بارهایی بر م
یاد که لوپ 2*2 این دستگاه حاکی از این قضیه ست پس دوستان باید به این نکته توجه کنن!!!! خود بنده در صدد تهیه یه دستگاه دیگه برای سنس اش
یاه ریزتر با کویل های متعارف 45 سانت تا 65 سانت هستم چون بیشتر اوقات با مد 2 این دستگاه کار میکنم که یک سری اش
یا, ریز در حد میخ و حتی سکه رو حذف میکنه پس نتیجه این شد این دستگاه بدرد سکه
یابی و بارهای سطحی و کوچک نمیخوره و طراحش که خدا رحمت کند امواتش رو

میدونسته این رو داره واسه ک
یا طراحی میکنه

خلاصه یه نصحیت برادرانه دارم هر کس میخاد در این راه موفق بشه باید یک دستگاه ام دی ال
یا لورنز برای عمق زنی و یکدستگاه جی پی 4500
یا 500 برای تفکیک و یکدستگاه رد
یاب برای رهگیری داشته باشه تا شانس موفقیت اون در این راه چند برابر بشه وسلام