نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا پویا شما تو مدار از خازن های mkt استفاده کردین ؟ بعد شما نباید هنگام بالانس کردن لوپ رو به زمین بچسبونید من خودم تو زمین تست کردم و هیچ بی ثباتی و ناپایداری ندیدم از این دستگاه به احتمال زیاد لوپ رو به زمین چسبوندین و بالانس کردین که مدار بی ثبات داره کار میکنه و خازن های mkt هم پارسال خوب جواب میداد روی مدارت امسال تقلبی زیاد تو بازار ریخته شما از مولتی لایر یا پلی استر استفاده کن مشکلت حل میشه
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:22pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
 دستت درد نکنه آقای هدایتی میشه مشخصات کامل لوپتون رو بفرمایید تا ما هم فیض ببریم و درست کنیم ؟
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:23pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
من لوپ رو با سیم نمره هفتاد درست کردم و اهمش هم شده بود 1.7 و اندازه لوپ هم 65 سانت بود دوردقیق سیم یادم نمیاد ولی فک کنم دور و بر 23 دور شده بود شما رو 20 تا 23 دور باید اهم بگیرید از لوپ هر جا دقیق بود همون جا قطع کنید سیم رو و از یه کابل تمام مس برای اتصال به دستگاه استفاده کنید
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:26pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
آقای هدایتی ممنونم از راهنماییتون من کابل کت6 رو 4 متر برای لوپ 1 در 1 درست کردم ولی اهم کویل شده 2.3 اهم و 173 میکروهانری چرا انقدر کم و زیاد شده
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:29pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوست من زیاد مهم نیست این مدار با لوپ 3 اهم هم کار میکنه بالای 3 اهم دیگه ولوم ست از کار میوفته من یک شب تا صبح همه جور لوپ روش تست کردم
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 4:39pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
من یکی از دوستانم سکه زمان ساسانیان داشت جنسش هم طلا ببود و دستگاه من با لوپ چنس توانست سکه را از 42 سانتیمتری سنس کند و یک انگشتر نقره را از 45 سانتیمتری سنس میکند اینهم نتیجه تست بنده
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 5:13pm |
|
 |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
گلادياتور جان وقتى ميگم زاويه 45 درجه بدون براى من اتفاق افتاده و شايد بيشترين خطا و حفارى پوچ همين زاويه 45 هستش كه ميگم شما وقتى ميخواى عمق بگيرى از نقطه اصلى رو به بيرون ميرى بيشتر رو به شمال كه قيچى باز ميشه و دوباره در نقطه 45قيچى ميشه طول اين دو نقطه ميشه عمق هدف حالا فرض كن شما قيچى اولت رو نقطه 45 درجه باشه كه خيلى برام اتفاق افتاده حالا خودت در نظر داشته باش اگه اين اتفاق برات بيفته چطورى متوجه نقطه دقيق هدف ميشى پس حفارى پوچ عايدت ميشه دوستان ديگه لطفا بدون اطلاعات و تجربه عملى نظر ندهند اول امتحان كنيد بعد بگيد نقطه ميزنه ردياب هرچند انكار نميكنم نقطه نميزنه خيلى شده نقطه زده حتى اينرو هم بگم با حفارى نقطه 45 درجه تا عمق اصلى جنس باز آنتن ها قيچى ميشه ميگيد نه امتحان كنيد در هرصورت من واقعا به ردياب انجمن اعتماد دارم ولى صد درصد و هميشه روى هدف رو ميزنه رو با انواع اقسام تستها رو با ردياب يكى از دوستان انجام دادم و مطمئن هستم خطاهاى جزئى واصلى اين ردياب مربوط به 45 درجه هستش البته اين نظر شخصى بنده هستش كه تا الان انواع فلز بي مصرف بيرون كشيدم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 5:20pm |
|
 |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
هرچند جاش نيست اينجا بگم اما ناگفته نمونه هرجاكه دستگاه نقطه كرد دليل بر وجود جنس نيست حتى اگه محل مورد كاووش زبانزد يا علايم هم داشته باشه بنده حتى عيد محلهايى رو حفارى كردم كه سند داشت اما پوچ بود و براى عمقهاى كم تا 2مترو هشتاد وجود يك نقطه زن الزاميه هيچ رديابى به تنهايى كامل نيست هرچند با حذف ذرات با مد مگنت و مد وزن خيلى تاثيرگذاره اما حتما و حتما نقطه زن مكمل احتياجه
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 5:50pm |
|
 |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
اينم بگم و برم بنده جايى رو با ردياب 35 نقطه كردم عمق شد 2مترو 90 چنس رو زدم جواب نداد مجبور شدم همه آزمايشها رو انجام دادم (مگنت-استفاده از مد فاين براى حذف تشابه فركانسى- حفره-وزن درفواصل ووو) باكلى كلنجار مشغول حفارى شديم يك متركه حفارى كرديم با لوپ 60 سانت چنس تست كردم و چنس صداش در اومد با اطمينان فراوان حفارى شد تا اينكه پاى رفيقم فرو رفت داخل و پاش جرخورد به آرامى و احتياط حفارى ادامه داشت تا 40سانت كه از جاى فرو رفتن پا رسيديم به يه سر تنورى آهنى 60سانتى كه وسطش پوسيده بود و ريخته بود توى تنور جالب اينجاست كه داخل تنور دو قطعه استخوان كوچيك بود و مقدارى سفال بود اما پنج مد طلا جواب داده بود و مد يك و دو و سه فاين مثبت منفى 3 و چهارو پنج با مثبت منفى 4 /فركانس دستى 955/0 باشدت جواب ميداد/ منظورم اين بود كه اگه چنس (نقطه زن) نبود حفارى رو ادامه نميدادم پس واجبه يه نقطه زن باشه كه لااقل تا يك مترو هفتاد رو جواب بده
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 6:09pm |
|
 |
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|

ARASH05550 نوشته است: اينم بگم و برم بنده جايى رو با ردياب 35 نقطه كردم عمق شد 2مترو 90 چنس رو زدم جواب نداد مجبور شدم همه آزمايشها رو انجام دادم (مگنت-استفاده از مد فاين براى حذف تشابه فركانسى- حفره-وزن درفواصل ووو) باكلى كلنجار مشغول حفارى شديم يك متركه حفارى كرديم با لوپ 60 سانت چنس تست كردم و چنس صداش در اومد با اطمينان فراوان حفارى شد تا اينكه پاى رفيقم فرو رفت داخل و پاش جرخورد به آرامى و احتياط حفارى ادامه داشت تا 40سانت كه از جاى فرو رفتن پا رسيديم به يه سر تنورى آهنى 60سانتى كه وسطش پوسيده بود و ريخته بود توى تنور جالب اينجاست كه داخل تنور دو قطعه استخوان كوچيك بود و مقدارى سفال بود اما پنج مد طلا جواب داده بود و مد يك و دو و سه فاين مثبت منفى 3 و چهارو پنج با مثبت منفى 4 /فركانس دستى 955/0 باشدت جواب ميداد/ منظورم اين بود كه اگه چنس (نقطه زن) نبود حفارى رو ادامه نميدادم پس واجبه يه نقطه زن باشه كه لااقل تا يك مترو هفتاد رو جواب بده باسلام دوست عزیز فرکانس 995 خطا داره و اصلا باهاش تست نکنید...شما فرکانس اهن هم تست زدید یا که نه؟ سفال و استخوان چطور؟..دوستان اگر جایی میرن برای تست حتما باید بقیه فرکانسهای فلزات و سفال رو تست بزنن بعد شروع به حفاری کنن
|
چهارشنبه 20 فروردین1393 - 6:53pm |
|
 |
|