نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|

mamad13 نوشته است: ارتین نوشته است: mamad13 نوشته است: دوستان عزیز کاره این مدار تموم شده هر کی بخواد بسازه راحت میتونه بسازه و الان باید بریم سره کار بعدی من واسه بار سوم میگم من یه مدار هپکو ایمیجر گرفتم و یه مگنتی داره که حفره خوب میزنه اهنربا هم خوب میزنه یعنی ۵ در ۵ رو از ۱/۵ راحت میزنه و من خودم باهاش جواب گرفتم حالا من مگنتشو کپی کردم و خوده مدارم pd3200 هست میخواید روش کار کنیم؟من خودم دارم pd3200 درست میکنم فقط عکس جا گذاری قطعه هاشو ندارم کسی هست داشته باشه؟البته ورزن ۱/۱میخوام.  محمد جان ، شما زحمت بکش اطلاعات اولیه این مدار رو تو یه تاپیک جداگانه بزار ، تا بقیه اساتید نظراتشون رو بگن و با tl2000 موضوع قاطی نشه بنظرم بهتره ، تشکر باشه ارتین جان خواستم قبل از اینکه تاپیک بزنم ببینم دوستان نظرشون چیه.  تشکر از جوابت ، ولی محمد جان یه گلایه ممیونه این وسط ، شاید دوستانیکه زحمت کشیدن مثل اقای هدایتی بزرگوار ، کاوشگر عزیز ، مهدی جان و سایر دوستان از حرفم ناراحت بشن ، میدونم که قصد شما بزرگوران کمک به بقیه دوستان هست ، ولی این رو هم مد نظر داشته باشین که اکثریت تازه کار و در حد مونتاژ مدار هستن ، و صفحات تاپیک هم ماشاله هی پشت سر هم زیاد میشه ، کاش این دوستان یه لطفی می کردن یه فایلی جهت کلیه تنظیمات مدار ( چون داخل مدار چند تا مولتی ترن هست که مقدار تنظیمش مشخص نیست و یا نحوه فرکانس گیری) میزاشتن و یا این اخری که اقای هدایتی عکسی از مدارشون گذاشتن به سلکتور سه تا مولتی ترن وصله برای سه فرکانس مختلف ، اونهم اگه یه توضیحی بهش میدادن عالی بود ، ضمنا اطلاعات دقیق از ساخت لوپ هم نیست ، با عرض پوزش از دوستان زحمت کش
|
جمعه 15 فروردین1393 - 7:06pm |
|
 |
mamad13
کاربر حرفه ای
|
ارتین جان شما درست میفرمایید ولی دوست عزیزمون اقا مهدی حالشون خوب نیست ونشستن پشت کامپیوتر واسشون سخته و جناب هدایتیم که عزادارن و نمیتونن زیاد وقت بزارن. اون مولتی ترنها همون ۳ مولتی ترنه که کناره ۴۰۱۳ هست که جناب هدایتی از مدار جداشون کردن و گرفتن فرکانسم اینطوریه که یه سره فرکانس متر میزنی به مثبت باطری سره دیگه ام به پایه ۳ ای سی ۵۵۵ که کنارش مولتی ترنه و کاره اون مولتی ترنم تنظیمه فرکانسه تایپ فارسی واسم سخته وگرنه همه تنظیماتو الان میگفتم
|
جمعه 15 فروردین1393 - 7:33pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت دوستان عزیز برای تغذیه مدار فوق من میخوام از 5سلول باتری لیتیوم آیون 3.7ولت 2200 میلی آمپرجهت تامین ولتاژ 18 ولت استفاده کنم. حالا برای شارژ این باتری ها از چه شارژری با چه مشخصات خروجی استفاده کنم تا درعین حال که باتری ها کامل شارژمیشن آسیبی به اونا وارد نشه؟ اگه از دوستان کسی مدار شارژر اتومات باتری های لیتیوم را داره لطفا اینجا قرار بدهید تا استفاده کنیم. من یه مدار شارژر اتومات دارم ولی برای 2سلول باتریه که اونو اینجا قرار میدم.آیا میشه تغییراتی در اون داد تا برای 5 یا 6 سلول هم بشه ازش استفاده کرد؟ من این مدار را ساختم و ازش برای دوسلول استفاده میکنم .وقتی باتری شارژ میشه اون ال ای دی خاموش میشه. پیوست: battery sharger_2.rar ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 15 فروردین1393 - 11:15pm |
|
 |
sepid
کاربر فعال
|
دوستان مدار من اصلا سنس نداره ولوم 10 دور رو میچرخونم در آستانه قرار میگیره ولی هیچ عکس العملی به فلز نشون نمیده از کجا باید شروع کنم برای عیب یابی ؟
|
شنبه 16 فروردین1393 - 9:46am |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
دوست عزیز به چند صفحه قبل برگردی استاد مهدی قشنگ توضیح دادن که مدار آقای کاوشگر راه افتاد
gladyator_089
|
شنبه 16 فروردین1393 - 10:09am |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
از دوستان تقاضاى عاجل دارم درصورت امكان فيلم تست درخاك بزاريد بنده مدارم خونه هستش و هنوز عيب كاملش رو نگرفتم ولى خيلى مشتاقم فيلم تست مدارو درخاك مشاهده كنم / درضمن بعداز پنج روز تلاش دربيابان و حفارى سخت سانت به سانت و پيدا كردن ورودى به دالان اصلى دفينه شاهد پوچ بودن محل شديم و فقط به يه غنيمت جنگى رسيديم و چون حفاران قبلى از سمت مخالف ما ديوار رو سوراخ كرده و تلاششون رو به رخ ما كشيدن هرچند از بنده با استفاده از مد حفره از در اصلى وارد شديم اما هستن زرنگتر از من آرش كه گاماس گاماس و با اصول وارد عمل ميشم در ضمن چرا نشد من حفره طرف مقابل رو بزنم جاى بسى نا اميدى بود چون جاييكه حفارى و پرشده باشه آنتن خالى و مد حفره ميگيره ولى اينبار نگرفت / 8روز حفارى بى ثمرهم نبود اسم اين غنيمت جنگى بيل و كلنگى هست كه گوشه دالان به دام فراموشى افتاده بود @ در هرصورت روزى دهنده خداست و اين شعر مصداق روزهاى عمرمونه انشاالله لياقت اين اتلاف عمر بى ثمر نمونه و خدا از جايى برسونه تا در راه خودش صرف بشه// روزى بى منت از يزدان گرفتن مفت نيست// ميدهد روزى ولى! ازعمر روزى ميبرد
|
شنبه 16 فروردین1393 - 11:03am |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستان منتظر فيلم تست مي مانم
|
شنبه 16 فروردین1393 - 11:21am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|

arash99 نوشته است: از دوستان تقاضاى عاجل دارم درصورت امكان فيلم تست درخاك بزاريد بنده مدارم خونه هستش و هنوز عيب كاملش رو نگرفتم ولى خيلى مشتاقم فيلم تست مدارو درخاك مشاهده كنم / درضمن بعداز پنج روز تلاش دربيابان و حفارى سخت سانت به سانت و پيدا كردن ورودى به دالان اصلى دفينه شاهد پوچ بودن محل شديم و فقط به يه غنيمت جنگى رسيديم و چون حفاران قبلى از سمت مخالف ما ديوار رو سوراخ كرده و تلاششون رو به رخ ما كشيدن هرچند از بنده با استفاده از مد حفره از در اصلى وارد شديم اما هستن زرنگتر از من آرش كه گاماس گاماس و با اصول وارد عمل ميشم در ضمن چرا نشد من حفره طرف مقابل رو بزنم جاى بسى نا اميدى بود چون جاييكه حفارى و پرشده باشه آنتن خالى و مد حفره ميگيره ولى اينبار نگرفت / 8روز حفارى بى ثمرهم نبود اسم اين غنيمت جنگى بيل و كلنگى هست كه گوشه دالان به دام فراموشى افتاده بود @ در هرصورت روزى دهنده خداست و اين شعر مصداق روزهاى عمرمونه انشاالله لياقت اين اتلاف عمر بى ثمر نمونه و خدا از جايى برسونه تا در راه خودش صرف بشه// روزى بى منت از يزدان گرفتن مفت نيست// ميدهد روزى ولى! ازعمر روزى ميبرد سلام آرش جان با این دستگاه زدی اونجا رو؟
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
شنبه 16 فروردین1393 - 11:28am |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|

saman001 نوشته است: arash99 نوشته است: از دوستان تقاضاى عاجل دارم درصورت امكان فيلم تست درخاك بزاريد بنده مدارم خونه هستش و هنوز عيب كاملش رو نگرفتم ولى خيلى مشتاقم فيلم تست مدارو درخاك مشاهده كنم / درضمن بعداز پنج روز تلاش دربيابان و حفارى سخت سانت به سانت و پيدا كردن ورودى به دالان اصلى دفينه شاهد پوچ بودن محل شديم و فقط به يه غنيمت جنگى رسيديم و چون حفاران قبلى از سمت مخالف ما ديوار رو سوراخ كرده و تلاششون رو به رخ ما كشيدن هرچند از بنده با استفاده از مد حفره از در اصلى وارد شديم اما هستن زرنگتر از من آرش كه گاماس گاماس و با اصول وارد عمل ميشم در ضمن چرا نشد من حفره طرف مقابل رو بزنم جاى بسى نا اميدى بود چون جاييكه حفارى و پرشده باشه آنتن خالى و مد حفره ميگيره ولى اينبار نگرفت / 8روز حفارى بى ثمرهم نبود اسم اين غنيمت جنگى بيل و كلنگى هست كه گوشه دالان به دام فراموشى افتاده بود @ در هرصورت روزى دهنده خداست و اين شعر مصداق روزهاى عمرمونه انشاالله لياقت اين اتلاف عمر بى ثمر نمونه و خدا از جايى برسونه تا در راه خودش صرف بشه// روزى بى منت از يزدان گرفتن مفت نيست// ميدهد روزى ولى! ازعمر روزى ميبرد سلام آرش جان با این دستگاه زدی اونجا رو؟ دستگاه جناب آرش هنوز راه اندازی نشده ، خودشون هم گفتن که مدارشون هنوز خونه س و عیب داره #sepid طبق فرمایش جناب مهدی برای تست مدارتون از آی سی 398 شروع کنید اگه با نزدیک کردن فلز ولتاژ پایه 5اون که به سمت 358 رفته به مقدار حدود7ولت تغییر داشت ، برید سراغ 358 و قسمت صوتی . پس یه بار با لوپ خالی و یه بار با لوپ نزدیک فلز ولتاژ اون پایه رو بگیرید، حواستون به اتصالی احتمالی هم باشه ، قبلش سیم ها و اتصالات مدارو محکم کاری کنید ريا، چون به محض بروز اتصالی 398 یا 709 یا هردو می پره
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 16 فروردین1393 - 12:21pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
با ردياب انجمن اونجارو زدم هرچند آثار و علايم هم دخيل بودن
|
شنبه 16 فروردین1393 - 12:52pm |
|