انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 2:49pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز ببخشید اینترنت قطع میشه من از ولوم تون گفتم عکس بذار لوپ شما هم اهمش کم هستش سعی 2 اهمش کن حالا از اون یکی که سیمش رفته تو مدار عکس بذار

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:24pm

دوست عزیز سامان

شما اول از سالم بودن ولوم مولتی ترن10 دور خودتون اطمینان حاصل نمایید . و بعدا برید سراغ ولوم معمولی

در لحیم کاری این ولوم ها به سیم نباید لحیم رو بفرستید داخل ولوم باید با کمترین حرارت و همچنین اون قسمت پایه ولوم رو کج کنید و لحیم کاری کنید .

چون در کویل وز وز هم دارید پس بخش درایور کویل شما هم به درستی کار میکند

شما برا راحتی کار یک مقاومت مثلا 10 کیلو بردارید و به اون دو قسمت متغیر ولوم 4013 بزنید و ببینید با تغییر مولتی ترن میتونید ساکت کنید مدارتون رو ؟ اکه با این کار که 30ثانیه تست اش طول نمیکشه درست شد پس همین ولوم بغل 4013 مشکل دارد اکه نشد شما برو سراغ مولتی ترن 10 دور و پایه هاشو یکم خم کن و باز تست کنید .

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستتون درد نکنه ازمایشش کردم بازهم درست نشد همچنان بوق ممتد میزند ولی تا ته میچرخانم صدا کمی تغییر میکند ولی باز هم قطع نمیشود

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
Untitled-1.jpg
به اینصورت بستم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:54pm

viewtopic.php?f=8&t=1420&start=1390#p50247

با این عکس ولوم 10دورت رو چک کن
مشکل تو تو همین موارد هست . با دقت و حوصله اینا رو چک کن به خصوص ولوم مولتی ترنت رو . اکه دیدی جواب نمیده به جای ولوم مقاومت تو چند رنج بزن و ببین صداش قطع میشه . برای ولوم 4013 هم همینطور

موفق باشید

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سامان جان گفتم عکس از مدار خودت بذار چرا نقاشی گذاشتید داداش اگه اونطوری وصل کردید اشتباه هستش چون من شک کردم گفتم از اون قسمت بذار پس یه عکس بذار تا مشکلت حل بشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
دوستان من فک میکنم اینbu508 خارج از رده فرکانسی مدار هست چون وقتی فرکانس از یه حدی بالا پایین میشه داغ میکنه و این یعنی اتلاف انرژی و باعث میشه باطری زود تخلیه بشه من اطمینان دارم که ترانزیستور اصلی مدار یه شماره دیگه هست که رده های پایینتر فرکانسی رو ساپورت میکنه

gladyator_089

جمعه 14 فروردین1393 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سامان جان شما ولوم set و ولوم tun از مدار جدا کن اگه بازم مدار بوق ممتد داشت مشکل از ولوم نیست البته یه تست دیگه بکن وقتی مدار بوق ممتد داره دستتو بزار رو منفی باطری اگه صدا کم شد اتصالی دارید که اونم میگم کجاست من خودم مشکله شمارو داشتم اتصالی داشتم اونم به خاطر پایین بودن کیفیت عکس پی سی بیه این پی سی بی درسته و پی سی بیه خودتو با این چک کن و جاهای که خطه قرمز کشیدم ببین اتصالی نداری؟اگه همه اینا درست باشه باید ۳۵۸ تعویض کنی.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 14 فروردین1393 - 1:15am
مدیر کل
مدیر کل

نه gladyator_089 عزیز چنین مساله ای نمیتونه درست باشه! در واقع فرکانس کاری یک فلزیاب پالسی مساله ای نیست که هیچ ترانزیستوری باهاش مشکل داشته باشه. چون همه ترانزیستورها از حیث فرکانس کاری تا محدوده بالای کیلوهرتز هم جواب میدن و مشکلی با پایین بودن فرکانس هم ندارن.
چیزی که در پالسی ها هست مساله فرکانس پالس و پهنای پالسه. شما اگر پهنای پالس رو ثابت نگه داری و فرکانس رو بالا ببری طبیعتا در یک تایم ثابت مثلا 1 ثانیه ؛ لحظات بیشتری جریان از ترانزیستور عبور میکنه و طبیعی هست که بیشتر داغ میکنه. اما این مساله الزاما به افزایش برد منجر نمیشه و حتی میتونه نفوذ در خاک رو سخت تر و حساسیت به ذرات و املاح رو به شدت زیادتر کنه. اگر هم شما فرکانس رو تغییر ندی ولی پهنای پالس بیشتر بشه باز هم لحطات طولانی تری جریان از ترانزیستور عبور میکنه و داغ تر میشه. در این حالت هم لزوما برد افزایش پیدا نمیکنه ولی حساسیت بخصوص به املاح بیشتر میشه و سطح خاک بیشتر تحریک میشه.
در این مدارات آنالوگ تنظیم فرکانس و پهنای پالس مساله مهمی هست و در این تستها اصلا چیزی مشخص نمیشه و حتما باید تنظیمات بر اساس تست خاک انجام بشه. در این زمینه هم مساله نفوذ در خاک باید ملاک باشه و هم عدم حساسیت به املاح. در واقع بدون تجربه کافی نتیجه خوبی که بدرد کاوش بخوره بدست نمیاد.

جمعه 14 فروردین1393 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
saman001 نوشته است:
با سلام من تا الان 2 تا از این دستگاه درست کردم 2 تاش هم کار نمیکنه ولوم کنار 4013 اصلا کار نمیکنه و بوق ممتد دارم صدای وز از کویل میاد ولی اصلا سنس ندارم؟ هر دو هم همین مشگل رو دارد

باسلام

سامان جان اگه از آیسی 4013 بغیر از اونی که روی مدارت نصب کردی اضافه داری تعویضش کن فکر میکنم صوت ممتد مدار از خرابی این ایسی باشه.

جمعه 14 فروردین1393 - 1:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 227 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure