انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 11:14am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من مدارو دوباره ساختم و ایندفعه خیلی خوب جواب داد پی سی بیم همونه که دوسته عزیزمون اقای sepid گذاشتن امروز تو شهرمون بارون بارید زمینا خیس شدن ۲ یا ۳ روز دیگه که زمینا خشک بشن یه تسته تو خاک میگیرم فیلمشو میزارم.الان با یه لوپه ۴۵ سانتی ۱/۷ اهم یه فیبره ۵ در ۵ از ۷۵ سانتی میزنه از لحاظ قدرت خوبه ولی یکم بی ثباته که دوستان میگن ماله باطریه.اگه مشکله بی ثباتیش حل بشه عالیه فرکانسم گذاشتم رو ۱۷۰ که فکر کنم خوب باشه.اینم ۲تا عکس از پشت و رو فیبر ازهمه دوستانیم که برای راه اندازی مدار تلاش کردن ممنونم. :x @};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 4:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
خیلی ممنون آقا کاوشگر.
راستی، اگر رقم تنظیمی همون پوتهای تک دور(50K و 500K ) و دو ولوم رو هم بفرمایید دیگه فیض تکمیل میشه. :)

دوست عزیز آقا محمود اون پتانسیومتر ها تنظیمشون برا هر مداری فرق میکنه
پتانسیومتر 500کیلو سرعت حرکت میتر رو کنترل میکنه
پتانسیومتر 50کیلو سرعت سنجش صدار رو کنترل میکنه
این دوتا رو وقتی که مدار راه افتاد با نزدیک کردن فلز به لوپ باید تنظیم بکنی تا بیشترین حساسیت رو به دست بیاری

آقا محمد از اینکه مدار شما هم راه افتاد بسیار خوشحال شدم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 7:26am
مدیر سایت
مدیر سایت

mamad13 نوشته است:
من مدارو دوباره ساختم و ایندفعه خیلی خوب جواب داد پی سی بیم همونه که دوسته عزیزمون اقای sepid گذاشتن امروز تو شهرمون بارون بارید زمینا خیس شدن ۲ یا ۳ روز دیگه که زمینا خشک بشن یه تسته تو خاک میگیرم فیلمشو میزارم.الان با یه لوپه ۴۵ سانتی ۱/۷ اهم یه فیبره ۵ در ۵ از ۷۵ سانتی میزنه از لحاظ قدرت خوبه ولی یکم بی ثباته که دوستان میگن ماله باطریه.اگه مشکله بی ثباتیش حل بشه عالیه فرکانسم گذاشتم رو ۱۷۰ که فکر کنم خوب باشه.اینم ۲تا عکس از پشت و رو فیبر ازهمه دوستانیم که برای راه اندازی مدار تلاش کردن ممنونم. :x @};- @};- @};-

اقای کاوشگر تشکر از لطف جنابعالی بابت پاسخ به سوالات ، محمد جان ، این قضیه بی ثباتی که گفتی مال باطریه جریان چیه ؟

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه باطری که در این سیستم استفاده میشه کمتر از 2 آمپر باشه دستگاه بی ثبات میشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا کاوشگر بینهایت سپاسگزار بابت جوابهای متواضعانت. @};- ~O)

راستی دوستانی که دستگاه آماده کار دارن در تستهای فیلدی این موارد رو که عرض میکنم حتماً انجام بدن و روش دقّت کنن. معلوم میشه که این دستگاه چند درصد عملیاتیه:

برای یک سایز مشخص ورق آهنی یا مسی؛

1- حداکثر قدرت (لبه تنظیم بحرانی) در هوا و زیر خاک چقدر میشه.
2- در تنظیم جستجو( بی واکنش به خاک) این حد اکثر چقدرمیشه.
3- سهولت کار با دستگاه چطوره؟یعنی سریع وراحت تنظیم میشه یا اینکه خیلی قلق میخواد؟
4- بعد از تنظیم جستجو آیا دریفت سیگنال داره؟ یعنی اگه جنسی رو دراول تنظیم با شدّت 50% از فاصله 1.5 متری میزنه بعد از چرخ زدن و 5دقیقه کار بدون اینکه دست به چیزی و ولوم تنظیم بزنید باز با همون شدت از همون فاصله میزنه یا نه افت مشخص داره و باید مدام تنظیم بشه؟؟
5- سرعت واکنشش به جنس؟ سرعت زدنش چطوریه؟ هم وقتی لوپ رو زمین ساکنه و جنسیو از روش عبور میدید و هم وقتی جنس ثابت زیر زمینه و با لوپ رد میشید درسه حالت؛ راه رفتن آرام ، معمولی و سریع آیا جنسی در عمق مثلاً 1.5 تا 2 متریو سریع و مشخص میزنه؟
6- در صورت حرکت سریع با لوپ آیا به نویز می افته؟
7-حساسیتش به معدنیها : روی آجر مخصوصاً آجر جوش و سفال و سرامیک و موزاییک تستش کنید؟ یعنی بر روی خاک تنظیم حد اکثری کرده و این اقلام رو به لوپش نزدیک کنید. اگه میزنه با چه شدّتیه؟

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین جان وقتی باطری فول نیاشه مدار بی ثبات میشه که من خودم تست کردم با اداپتور ثباتش عالی بود مخصوصا من باطریام نو بودن و شارز اولیه نشده بودن به همین خاطر کمی بی ثبات بود. :D
حالا مهمترین کار به نظره من تست تو خاکه که هنوز کسی انجام نداده البته این ۵۰۸ هم داره اذیت میکنه فرکانسو میبرم رو ۳۰۰ خیلی گرم میشه که طولانی مدت بد میشه یه چیزه دیگه که منو خیلی درگیر کرده وقتی فلز یا دست نزدیکه مدار میکنم صداش در میاد که خدا کنه با شیلد کردن حل بشه ولی خدایی برد خوبی داره یکم روش کار کنیم مداره خوبی از کار در میاد مخصوصا که فرکانسش قابله تنظیمه یه چیزه دیگه که به نظره من خوبه مس و طلا رو بهتر از اهن و استیل میزنه فرکانس مدار من فعلا ۱۷۰ که فکر کنم احتیاجی به تغییر نداشته باشه من که ازش راضیم دسته همه دوستان واساتید درد نکنه.

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
دوستان کدوم فروشگاه اینترنتی سراغ دارید ka331 یا همون xr4151 و ترانزیستور ها و مقاومتها 1% داشته باشه ؟
بیشتر مد نظرم ای سی ها پیدا بشه خصوصا xr4151
اگر از جای مطمئنی میشناسید نه از فروشگاههای که با موتور دنبال قطعه میگردن راهنمایی بفرمایید . متشکرم

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 1:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
آفرين به همه دوستاني كه در ساخت اين مدار كمك كردن و درحال نتيجه گيري خوبي هستن ، عرض كنم كه براي ثبات بهتر مدار بايد مقداري روي فركانس هم تست بشه و هم روي آمپر باطري .
درضمن از اينكه دوستان كمال احترام و رعايت اخلاق نسبت به يكديگر داشته ، سپاسگذاريم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقای کاوشگر عزیز شما اون دوتا ایسی 555 رو از کجا خریدید؟ پیش اقای غفاری ؟چون ایسی شما از نوع مرغوب هستش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام من تا الان 2 تا از این دستگاه درست کردم 2 تاش هم کار نمیکنه ولوم کنار 4013 اصلا کار نمیکنه و بوق ممتد دارم صدای وز از کویل میاد ولی اصلا سنس ندارم؟ هر دو هم همین مشگل رو دارد

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 14 فروردین1393 - 6:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , taher5739 و 228 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure