نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان من سیم کشی مدار رو براتون گذاشتم من خودم هم همین جوری سیم کشی کردم مدار خودمو هم داخل جعبه انداختم طوری سیمها رو وصل کردم که خیلی کوتاه باشن برا همین اگه بخام از مدارم عکسی بزارم باید همشو از مدار بکنم در باره پارت لیست و موارد دیگر هم تا دو سه روز آینده برام ممکن نیست باور کنید چند ساعت یه بار قاچاقی میام و میرم طوری برنامه هام فشردست که فرصت ندارم توی نت باشم دوستان این دوسه روز رو اگه تحمل کنید ایشالا همه چی رو تو یه فایل جمع میکنم براتون میزارم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 1:55pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: pouya83 نوشته است: باسلام آقای هدایتی، مدار TL12000 دوستتون دقیقا روی چه فرکانسی تنظیم شده بود؟ مدار من درابتدای روشن کردن این حالت ناپایداری را هنوز داره ،ولی بعد از چند دقیقه آرام آرام این حالت کمتر میشه ولی کاملا پایدار نمیشه و صدای آستانه و بالانس بهم میخوره. باسلام از دوستان کسی نیست این سوال منو جواب بده؟  پویا جان تا جایی که خبر دارم آقای هدایتی به خاطر فوت مادر بزرگشون به یک شهر دیگه رفتن وامکان دسترسی به نت رو ندارن قبلا هم ازش فرکانس گیری نکردیم ایشالا اگه بیان این کار رو هم انجام میدیم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 1:58pm |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
kavoshgar نوشته است: pouya83 نوشته است: pouya83 نوشته است: باسلام آقای هدایتی، مدار TL12000 دوستتون دقیقا روی چه فرکانسی تنظیم شده بود؟ مدار من درابتدای روشن کردن این حالت ناپایداری را هنوز داره ،ولی بعد از چند دقیقه آرام آرام این حالت کمتر میشه ولی کاملا پایدار نمیشه و صدای آستانه و بالانس بهم میخوره. باسلام از دوستان کسی نیست این سوال منو جواب بده؟  پویا جان تا جایی که خبر دارم آقای هدایتی به خاطر فوت مادر بزرگشون به یک شهر دیگه رفتن وامکان دسترسی به نت رو ندارن قبلا هم ازش فرکانس گیری نکردیم ایشالا اگه بیان این کار رو هم انجام میدیم ممنون دوست عزیز
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 2:21pm |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
دوست عزیز پویا جان. منم مشکل شما رو داشتم نگو از ولتاژ باطری بود. حالا بعد ازشارژ کامل با اینکه از ولوم معمولی استفاده میکنم اما مدار خوب کار میکنه با لوپ 60 کابل شبکه سینی 33 رو از 160 مبزنه بااین حال من دارم میرم مدارمو با لوپ آقای کاوشگر تست کنم ببینم نتیجه چی میشه
gladyator_089
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 2:49pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
اقا پویا فرکانس اقای هدایتی رو 150 هرتز بود ولی شما باید چند تا مولتی ترن بذارید با یه کلید سلکتور رو 100 هرتز و 400 هرتز و 240 هرتز و 600 هرتز .بعدش رو هر کدوم دوست داشتید تغییر بدید و اگه فقط تو زمینهای سفت کار میکنید فقط رو 100 هرتز بذار
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 3:06pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
اینم خدمت شما دوستان فقط بذارید اقای هدایتی بیان من دستگاهشو میگیرم میرم تو کوه تست ذرات میگیرم چون چند جا رو که ذرات داشت با دلتا2 علامت زدم میبرم اونجا تست میکنم البته من هم پی سی رو زدم چند تا مقاونت هم نصب شده فقط قطعه ندارم چند روز دیگه دستم میرسه سفارش دادم http://up.iranblog.com/images/6c6rk4m0mcjtjn47i3lr.rar
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 4:08pm |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام دوستان مدار منو دوست عزیزم جناب کاوشگر زحمتو کشیدن و مولتی ترن ها رو تنظیم کردن و کلید سلکتوری رو هم نصبش کردن نتایج تستها هم عالی بود دستت درد نکنه آقای کاوشگر دوست عزیزم یه دنیا ممنووووووووون
gladyator_089
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 5:38pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت همه دوستان  شرمنده که نمیتونم زیاد بیام تو سایت دیروز سوم مادر بزرگم بود  و امروز هم که 13 بود و من فردا صبح زود حرکت میکنم میام شمال اگه گیر نکنم تو ترافیک به امید خدا از فردا دیگه میام تو سایت من دستگاه خودم رو داشتم تو جعبه مینداختم که این اتفاق افتاد و همه کارهام موند  میبینم که همه بچه ها هم به نتیجه رسیدن و سنس هم کرده دستگاهشون و از اقای کاوشگر و اقای asadof و اقا مهدی هم تشکر میکنم که دارن زحمت میکشن با ما بقسی دوستان اگه نمیتونم بیام سایت شرمنده به بزرگی خودتون ببخشید
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 5:55pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
هدایتی جان تا اینجا هم شما خیلی زحمت کشید دستت درد نکنه 
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 6:02pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستان يكى با تصوير توضيح بده چطور ميشه براى انواع فركانس ها كليد سلكتور گذاشت و فركانس رو چطورى تنظيم كرد/ اطلاعاتمون اندكه اگه كمكى بشه ممنون ميشم
|
چهارشنبه 13 فروردین1393 - 6:11pm |
|
 |
|