نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
چشم استاد....نتایج رو بعدا بهتون میگم الان مهمون داریم و نمی تونم الان کار کنم به محض رفتن اونا شروع میکنم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
شنبه 9 فروردین1393 - 9:03pm |
|
 |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: این هم یه عکس از مدار من اقا وحید دقت کن به عکس تا تو وصل کردن ولوم ها و میتر اشتباه نکنی سلام اقای هدایتی بسیار ممنون من میتر جدا تهیه کردم آیا بکار میاد یا نه حتما باید از مولتی متر آنالوگ استفاده کنم ؟ اقای هدایتی تو فیلم جدیدی که آقای کاوشگر عزیز زحمت کشیدن گرفتن در فاصله 2 متری من صدای بوقی را نمیشنوم میشه کمی توضیح بدید در مورد سنس آقای کاوسگر عزیز...!
|
شنبه 9 فروردین1393 - 9:11pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
vahid_vxm نوشته است: هدایتی نوشته است: این هم یه عکس از مدار من اقا وحید دقت کن به عکس تا تو وصل کردن ولوم ها و میتر اشتباه نکنی سلام اقای هدایتی بسیار ممنون من میتر جدا تهیه کردم آیا بکار میاد یا نه حتما باید از مولتی متر آنالوگ استفاده کنم ؟ اقای هدایتی تو فیلم جدیدی که آقای کاوشگر عزیز زحمت کشیدن گرفتن در فاصله 2 متری من صدای بوقی را نمیشنوم میشه کمی توضیح بدید در مورد سنس آقای کاوسگر عزیز...! حتی صدای نفس جناب کاوشگر هم میاد چه برسه به صدای فلزیاب 
|
شنبه 9 فروردین1393 - 9:25pm |
|
 |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: vahid_vxm نوشته است: هدایتی نوشته است: این هم یه عکس از مدار من اقا وحید دقت کن به عکس تا تو وصل کردن ولوم ها و میتر اشتباه نکنی سلام اقای هدایتی بسیار ممنون من میتر جدا تهیه کردم آیا بکار میاد یا نه حتما باید از مولتی متر آنالوگ استفاده کنم ؟ اقای هدایتی تو فیلم جدیدی که آقای کاوشگر عزیز زحمت کشیدن گرفتن در فاصله 2 متری من صدای بوقی را نمیشنوم میشه کمی توضیح بدید در مورد سنس آقای کاوسگر عزیز...! حتی صدای نفس جناب کاوشگر هم میاد چه برسه به صدای فلزیاب  سلام استاد مهدی عزیز من اسپیکرم مشکل داره درست نمی تونم شنود کنم ! من گفتم من نمیشنوم نه که نیاد ! بازم ممنون
|
شنبه 9 فروردین1393 - 9:49pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا وحید صدا کامل میاد من 3 بار نگاه کردم تازه اون لوپ هم که اقای کاوشگر درست کردن خودشون هم گفتن اهمش 2.3 بوده اگه 1.3 یا 1.7 بودکه خیلی قویتر میشد اقا مهدی هم تازه یه روش دیگه هم یاد دادن برای افزایش برد فلزیاب
|
شنبه 9 فروردین1393 - 9:59pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
آقا مهدی خسته نباشید  اون مقاومت 220 کیلو رو پس یه سرش رو در بیاریم و به یه پایه ولوم 200 کیلو بزنیم و سر وسط ولوم رو هم به گراند زیر برد که همون مثبت هستش وصل کنیم بعد رو سنس کردن اون ولوم رو کم و زیاد کنیم تا متراژ سنس بره بالا درسته؟
|
شنبه 9 فروردین1393 - 10:03pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
آقا وحید اون میتر رو هم میتونید وصل کنید به مدار مشکلی نداره من اون اهم متر انالوگ رو گفتم که شما در اینده وقتی میخواهید مدار تست باتری رو با رله وصل کنید مشکلی نداشته باشید مگه نه نیاز به اون اهم متر هم نیست من اخر شب یه عکس ازپنل جولوی دستگاه خودم میزارم براتون
|
شنبه 9 فروردین1393 - 10:05pm |
|
 |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: آقا وحید اون میتر رو هم میتونید وصل کنید به مدار مشکلی نداره من اون اهم متر انالوگ رو گفتم که شما در اینده وقتی میخواهید مدار تست باتری رو با رله وصل کنید مشکلی نداشته باشید مگه نه نیاز به اون اهم متر هم نیست من اخر شب یه عکس ازپنل جولوی دستگاه خودم میزارم براتون خیلی ممنون آقای هدایتی گفتم من اسپیکر مغازه ام مشکل داره ! باشه پس فعلا نصبش می کنم رفتم بیرون یک مولتی متر آنالوگ تهیه می کنم ! ممنون میشم ! استاد برای مدار نیاز به قاب خاصی نیست ! مثل چنس نویز پذیری نداره؟
|
شنبه 9 فروردین1393 - 10:12pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
این مدار رو تو هر جعبه ای میتونید بزارید به نظر من کارایی دستگاه مهمه خوشگلی و زیبایی که فایده نداره من خودم الان یه دستگاه گریت خارجی دارم فقط قشنگی داره وقتی میبری سر زمین ادمو کلافه میکنه چوب رو میزنه بعد میگه با ارزش یه گوشه افتاده داره خاک میخوره پس زیاد وسواس به خرج ندید
|
شنبه 9 فروردین1393 - 10:24pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب هدایتی به گراند نمیخوره به همون جای میخوره که پایه مقاومت رو در اوردی فرض کن ولوم و مقاومت باهم سری هستن خب یه پایه مقاومت که به پایه 7 خورده و اون سرش به ولوم و پایه وسط ولوم هم به پایه 6 ایسی 358 دیگه یجور دیگه بگم اصلا 220 کیلو رو دربیار بجاش یه ولوم 500 کیلویی بزن
|
شنبه 9 فروردین1393 - 10:27pm |
|
 |
|