انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 14 اردیبهشت1404 - 9:55am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
خیلی خوشحالم که اولین موفقیت دوستان در سال جدید به ثمر نشست.
بهرحال خدمت همه دوستان بخصوص آقا کاوشگر - آقای هدایتی-آقا مهدی و ... عزیز تبریک میگم.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 9 فروردین1393 - 1:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان حالا اون دوتا مقاومت 22 کیلو رو 12 کیلو بذارید ببینید تو برد تاثیر داره یا نه؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 9 فروردین1393 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و عرض تبریک و خسته نباشید خدمت همه اساتید محترم و زحمتکش که این کار رو به ثمری شیرین رسوندن: جنابان آقا مهدی، آقا هدایتی و آقا ناصر و نیز تشکر وتبریک به آقا کاوشگر بابت پشتکار و به نتیجه رساندن پروژه. @};- @};- @};-
دوستان ممکنه که آخرین آپدیتها رو به صورت جمع و جور شده و بی اشتباه در این پایانی بگذارید؟ حد اقل بنده کمی در مورد بعضی چیزها گیجم که در ذیل اونارو نوشتم اگر ممکنه نسبت به این موارد عنایت بفرمایید:

1- آخرین مدار که همواره آقا مهدی گل زحمتشو میکشیدن که شماره مقاومتها تا حد امکان داخل شکلشون نوشته باشن. چون باز هم جای بعضی ازونا رو اشتباه میکنم.
2- آخرین شکلی که اسم قطعات روشون نوشته که همواره آقا کاوشگر زحمتشو کشیدن چون در این آخری جای بعضی چیزا هم عوض شده مثل اون دو تا مقاومت کنار 331 و یا خازن 22 میکرویی.
3- آخرین لیست قطعات ؛ چون بعضی از اونا مثل آیسی LM358 تغییر کردن و هنوز آپدیت نهایی نشده.
4- کلیدیترین نکات طلایی در جهت تنظیمات مثلاً با کدام مولتیمتر تنظیمات رو انجام بدیم یا کدومشون اضافیند یا مهمترین سنجشها کجاست؟ مثل فرکانس یا مقاومت یا ولتاژهایی که باید در حالات مختلف داشته باشیم..
5- دست آخر تکلیف کابل اون دقیق مشخص نشد که کابل چند ردیف سیم داشته باشه و هر ردیف چند رشته سیم با چه شماره ای داره که به مقاومت 1.3 اهم برسیم. وگرنه باید کلّی کابل به صورت تصادفی وحدسی بگیریم که نزدیک این مقاومت در بیاد.

شنبه 9 فروردین1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
آقا دم همگی گرم دستتون درد نکنه و خسته نباشید

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 9 فروردین1393 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم امیر جان جناب هدایتی گفته تا یه فلزیاب حرفه ای تر قرار باز کنه و بشکافیم بریم جلو
فکر کنم داره در اسمون باز شده و فلزیاب میباره
خدا کنه دیگه 12 رگولاتور نباره

شنبه 9 فروردین1393 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:))
باور کن از پا قدم شماست
اعلام کردن مال شرکته مینلبه که انشالله تعالی

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 9 فروردین1393 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوبه پس امیدوار شدیم
مینلب ذاتا مداراش گستردس

شنبه 9 فروردین1393 - 5:18pm
مدیر کل
مدیر کل

با تبریک و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و اساتید زحمتکش در این تاپیک به خصوص جناب مهدی و هدایتی و کاوشگر و سایر دوستانی که کمک کردن تاپیک بالاخره به یک نتیجه ملموسی منتهی بشه.
خواستم عرض کنم اگر مدار نهایی شده و نکته خاصی باقی نمونده دوستان لطف کنن اطلاعات کامل رو بصورت یک فایل جمع آوری کنن و در اینجا بذارن تا اگر مورد تایید همه بود ؛ فایل رو در همون پست اول تاپیک بذاریم که سایر عزیزان و همراهان جدید و آتی در انجمن دیگه بابت ساخت این مدار مشکل نداشته باشن! البته در این خصوص هیچ عجله ای هم نیست. هر وقت مطمئن شدین زحمت این فایل رو بکشین. چون فرض بر اینه که اطلاعات نهایی هست و نیاز به تغییرات مجدد نیست!
در عین حال از دوستانی که مدارشون راه افتاده تقاضا داریم نتیجه تستهای خودشون رو با ذکر نوع و سایز لوپ و مشخصات فلز مورد تست عنوان کنن تا ارزش ساخت مدار از حیث برد برای سایرین مشخص بشه و بتونن برای اقدام به ساختش بهتر تصمیم بگیرن. اگر هم مقدور باشه و فیلم تهیه بشه که صد البته خیلی بهتره.

شنبه 9 فروردین1393 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
با تبریک و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و اساتید زحمتکش در این تاپیک به خصوص جناب مهدی و هدایتی و کاوشگر و سایر دوستانی که کمک کردن تاپیک بالاخره به یک نتیجه ملموسی منتهی بشه.
خواستم عرض کنم اگر مدار نهایی شده و نکته خاصی باقی نمونده دوستان لطف کنن اطلاعات کامل رو بصورت یک فایل جمع آوری کنن و در اینجا بذارن تا اگر مورد تایید همه بود ؛ فایل رو در همون پست اول تاپیک بذاریم که سایر عزیزان و همراهان جدید و آتی در انجمن دیگه بابت ساخت این مدار مشکل نداشته باشن! البته در این خصوص هیچ عجله ای هم نیست. هر وقت مطمئن شدین زحمت این فایل رو بکشین. چون فرض بر اینه که اطلاعات نهایی هست و نیاز به تغییرات مجدد نیست!
در عین حال از دوستانی که مدارشون راه افتاده تقاضا داریم نتیجه تستهای خودشون رو با ذکر نوع و سایز لوپ و مشخصات فلز مورد تست عنوان کنن تا ارزش ساخت مدار از حیث برد برای سایرین مشخص بشه و بتونن برای اقدام به ساختش بهتر تصمیم بگیرن. اگر هم مقدور باشه و فیلم تهیه بشه که صد البته خیلی بهتره.

حمید جان ممنوم و شما لطف داری اگه جناب کاوشگر یه فیلم تست بذاره دیگه کاملا تمومه و فابلهارو یکجا اپ میکنیم

شنبه 9 فروردین1393 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام ممنون از همه دوستان و تشکر میکنم از اقا حمید من مروز خیلی دنبال کابل 5 رشته گشتم ولی جای نداشتن این کابل رو اگه دوستان بتونن کابل 5 در 75 رو گیر بیارن خوبه ولی اگه نشد میتونن ار سیم نمره نیم لاکی استفاده کنن که مقدار دقیق اهم رو به شما دوستان اطلاع میدیم چون من دارم انواع مختلف لوپ رو روی مدار خودم تست میکنم

شنبه 9 فروردین1393 - 5:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , saqqr و 209 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure