انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 14 اردیبهشت1404 - 6:41am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
همگی خسته نباشید، خصوصا شما استاد گرامی جنابmahdi8877 ، اجازه بدید اول به شخص شما تبریک بگم ، بخاطر درجه علمی بالا و حوصله و حس همنوع دوستی که حتی اگه مدار هم به نتیجه نمیرسید باز برای ما ستودنی می بود این صفات شما.
به دوستانی هم که مدارو پی گیر بودن شادباش میگم
این چند روزم چون بازار قطعات تعطیل بود و منم لنگ 709 بودم، یه مسافت کوچولو رفتم، به هر حال پوزش میخوام برای نبودنم
خدارو شکر که هویت همه قطعه ها مشخص شده
آقای کاوشگر شما هم خسته نباشید، خداقوت

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 8 فروردین1393 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

davood_zzz نوشته است:
درود
همگی خسته نباشید، خصوصا شما استاد گرامی جنابmahdi8877 ، اجازه بدید اول به شخص شما تبریک بگم ، بخاطر درجه علمی بالا و حوصله و حس همنوع دوستی که حتی اگه مدار هم به نتیجه نمیرسید باز برای ما ستودنی می بود این صفات شما.
به دوستانی هم که مدارو پی گیر بودن شادباش میگم
این چند روزم چون بازار قطعات تعطیل بود و منم لنگ 709 بودم، یه مسافت کوچولو رفتم، به هر حال پوزش میخوام برای نبودنم
خدارو شکر که هویت همه قطعه ها مشخص شده
آقای کاوشگر شما هم خسته نباشید، خداقوت

سلام
ممنوم داوود جان شما لطف داری خودت استادی انشاالله فلزیاب شما هم راه میوفته متاسفانه بازار الکترونیک دیرتر از تعطیلی در میاد
به جناب کاوشگر هم خسته نباشید میگیم و همچنین به بقیه دوستان

جمعه 8 فروردین1393 - 6:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
از اقا ناصر هم تشکر میکنم که دیشب همراه اقای کاوشگر و اقای مهدی داشتن فعالیت میکردن من فردا مدار خودمو راه میندازم امروز دسترسی به مدارم و ابزار ها ندارم ولی فردا صبح راهش میندازم پس تا اینجا مشخص شد که کل مدار درست به جز اون قسمت ای سی 358 که باید تعویض بشه و اون ولوم 10 دور هم باید 100 کیلو بشه تا مدار سنس داشته باشه

خواهش ميكنم ما كه كاري نكرديم زحمت اصلي رو شما ومهندس مهدي كشيدين
سپاس @};- @};- @};- @};- @};- :x :ymapplause:

جمعه 8 فروردین1393 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
هدایتی نوشته است:
از اقا ناصر هم تشکر میکنم که دیشب همراه اقای کاوشگر و اقای مهدی داشتن فعالیت میکردن من فردا مدار خودمو راه میندازم امروز دسترسی به مدارم و ابزار ها ندارم ولی فردا صبح راهش میندازم پس تا اینجا مشخص شد که کل مدار درست به جز اون قسمت ای سی 358 که باید تعویض بشه و اون ولوم 10 دور هم باید 100 کیلو بشه تا مدار سنس داشته باشه

خواهش ميكنم ما كه كاري نكرديم زحمت اصلي رو شما ومهندس مهدي كشيدين
سپاس @};- @};- @};- @};- @};- :x :ymapplause:

ناصرجان ممنون ما چاکریم :x

جمعه 8 فروردین1393 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
zinteredi نوشته است:
كاوشگر جان فكر ميكنم بايد اون سيم لاكي رو تهيه كني موقع پيچيدن هم اصلا نبايد فاصله هوايي بين سيمها باشه و دو سيم بايد به هم بچسبند اگر نداري از دو سيم معمولي روكشدار استفاده كن چون قدرت مدارت زياده به اين خاطر وقتي به سيم كواكسيال نزديك ميكني سنس ميكنه اگه دو سيم رو به بپيچيي ميدان هم رو خنثي ميكنند وانرژي مغناطيس نشت نميكنه وقدرت مدارت زياده :D فكر كنم براي سيني 50 سانت بيشتر از 3 متر جواب بگيري :ymhug:

باسلام خدمت آقا ناصرعزیز

من هم یه مداری دارم (سندبانک) که موقع نزدیک شدن فلزی مانند یه پیچ گوشتی به سیم لوپ (البته سیمی که ازمدار به کانکتور روی جعبه وصله ) اونو سنس میکنه. اگه ممکنه در مورد اون سیم که فرمودین باید دولایه پیچیده بشه یه توضیح واضحتری بدین که چطوری باید پیچیده بشه و منظورتون از اینکه یه سرش باید به مدار و سر دیگش به لوپ باید وصل بشه مشخصا به کدام نقطه از مدار و لوپ باید وصل بشه.

ممنون :-H

سلا م پويا جان
منظورم سيم رابط بين لوپ ومدار هست كه اگه اين شكلي درست بشه بهتره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 8 فروردین1393 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
zinteredi نوشته است:
pouya83 نوشته است:
zinteredi نوشته است:
كاوشگر جان فكر ميكنم بايد اون سيم لاكي رو تهيه كني موقع پيچيدن هم اصلا نبايد فاصله هوايي بين سيمها باشه و دو سيم بايد به هم بچسبند اگر نداري از دو سيم معمولي روكشدار استفاده كن چون قدرت مدارت زياده به اين خاطر وقتي به سيم كواكسيال نزديك ميكني سنس ميكنه اگه دو سيم رو به بپيچيي ميدان هم رو خنثي ميكنند وانرژي مغناطيس نشت نميكنه وقدرت مدارت زياده :D فكر كنم براي سيني 50 سانت بيشتر از 3 متر جواب بگيري :ymhug:

باسلام خدمت آقا ناصرعزیز

من هم یه مداری دارم (سندبانک) که موقع نزدیک شدن فلزی مانند یه پیچ گوشتی به سیم لوپ (البته سیمی که ازمدار به کانکتور روی جعبه وصله ) اونو سنس میکنه. اگه ممکنه در مورد اون سیم که فرمودین باید دولایه پیچیده بشه یه توضیح واضحتری بدین که چطوری باید پیچیده بشه و منظورتون از اینکه یه سرش باید به مدار و سر دیگش به لوپ باید وصل بشه مشخصا به کدام نقطه از مدار و لوپ باید وصل بشه.

ممنون :-H

سلا م پويا جان
منظورم سيم رابط بين لوپ ومدار هست كه اگه اين شكلي درست بشه بهتره

بسیارعالی

ممنون استاد

جمعه 8 فروردین1393 - 7:32pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اقا mahdi8877 ؛ اقا هدایتی ؛ اقا کاوشگر و ناصر جان و سایر دوستان فعال در این مبحث کمال تشکر رو از شما عزیزان دارم و از همینجا بهمتون خسته نباشید میگم ، و این موفقیت بزرگ رو به تمام دوستان سایت تبریک میگم ، امیدوارم در سال جدید همه دوستان موفق بشن تو اهدافشون ، خدا خیرتون بده ، خیلی زحمت کشیدین ، خواهشا اگه امکان داره کلیه فایلها مربوط به این مدار رو بار دیگه یجا زحمت شو بکشین ؛اگه هم زحمتی نیست قطعات مشابه رو هم بزارید با تشکر

جمعه 8 فروردین1393 - 7:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم به دوستان تبریک و خسته نباشید میگم دست همه درد نکنه زحمت کشیدید

جمعه 8 فروردین1393 - 8:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون ارتین جان و ebi-gold
بذار جناب کاوشگر فیلم نهایی رو بذاره فایل رو یکجا میذاریم و حمید جان خودش میندازه تو پست اول

جمعه 8 فروردین1393 - 8:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدمت شما دوستان :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 8 فروردین1393 - 8:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 249 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure