نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|

سلام سيستم جان دوست عزيز شما چند تا مطلبو موقع خريد دستگاه بايد در نظر بگيري 1-وقتي عمقي از يك دستگاه تو كاتالوگ ميگن هميشه ماكسيمم عمق رو مد نظر ميگيرن اونم در بهترين شرايط ممكن از نظر خاك و املاح .وبيشتر در شرايط ازمايشگاهي تست ميكنن تا در شرايط كاملا طبيعي 2-الان بيشترين مسئله اي كه اكثر اپراتورا در نظر ميگيرن مسئله اول ثبات دوم عمق هستش 3- شما فلزيابي كه در بهترين شرايط براش 6 متر عمقو در نظر گرفتن مطمئن باش در بدترين شرايط اين دستگاه از نصف عمق گفته شده هم برات كمتر خواهد زد چون شما مجبوري براي حذف كردن بهتر املاح و مواد معدني قدرت دستگاهت رو پايين تر بياري تا بتوني راحتر و بهتر و با اعصاب خيلي بهتري باهاش كار كني . حالا شما در نظر داشته باش ما ايرانيها توان اين رو نداريم كه براي هر جايي با توجه به نوع منطقه و شرايط خاكي و معدني منطقه دستگاه مورد نظر همون منطقه رو تهيه كنيم .اين مسئله باعث ميشه كه اپراتور براي انتخاب سيستم با توجه به شرايط مختلف يه سيستميو انتخاب كنه تا تو اكثر منطقه ها بتونه بهترين استفاده رو ازش ببره دستگاههاي وي ال اف بهترين نوع سيستمها از نظر تفكيك فلز هستن ولي با عمق كم و حداكثر 2 متر حالا شما با اين سيستم ميخواي بري تو منطقه اي كار كني كه از نظر شرايط فيزيكي ومعدني كاملا دشوار هستش اينجا تو اين منطقه شما نميتوني انتظار اينو داشته باشي كه با جي پي ايكس بتوني تا 2 متر كاوش كني خوب به دليل قيمت بالايي كه اين سيستم داره فكر كنم الان بالاي 25 مليون بايد باشه قيمت دقيقشو نميدونم .خوب يه مقدار باعث ميشه كه كسي زياد سراغش نره ومياد يه سيستمي مثلا مثل لورنزو با همين قيمت و شايد هم پايين تر تهيه ميكنه . چرا؟ چون هم عمق بيشتري براش ميزنه هم تفكيك تا عمق 1 متر و شايد تا 1.5 متر هم براش بخوبي انجام ميده و قيمتش هم با توجه به كارايش نسبت به جي پي بهتر و مغرون به صرفه تره موفق باشي
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
جمعه 10 آبان1392 - 8:46pm |
|
 |
mehrzad
|
الان همین نظری که دوستان میدن همش بصورت شاید و اگر می باشد و می بینیم که هیچ کس با این دستگاه و لوپ های بزرگ کویل تک اصلا کار نکرده و نمیدونه که واقعا تا چه عقی رو میزنه . یا به قول دوستمون شاید هم انگار ازش راضی هستند که نمیان بگن . در کل من منتظرم دستم بیاد تا ببینم واقعا تا چه عمقی رو میزنه . فقط خدا کنه اقلا تا عمق دو متر ناامیدم نکنه چون هم لوپ 18 اینچی و هم لوپ 20*40 رو سفارش دادم . ما هم امیدواریم که جواب بده و عمق واقعی شو در اختیار دوستان قرار بدیم .
|
جمعه 10 آبان1392 - 10:15pm |
|
 |
سومر
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز ایمیلی که آقای دستان زده و جواب شرکت همه چیز رو مشخص کرده . آقای مهرداد ماینلب هم با هر سه مدل
این دستگاه کار کرده و نتیجه تجربیات خودش رو هم گفته .اصلا فکر نکنم هیچ نکته ای باشه که گفته نشده . دوستان با
تجربه هم چند بار به من گفتن که اول باید مشخص کنم که دنبال چه چیزی هستم و الان میدونم که منظورشون چی بود .
لورنز یا gpx هر کدوم جای خودشون رو دارن و بر حسب تحقیقاتی که اینهمه مدت کردم فهمیدم که هر دو دستگاه خوبی
هستن و بستگی به کار ما داره. به نظر من شما هم باید مشخص کنی دنبال چی میخوای بگردی وگرنه سردرگم میشی
دوست من.
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
جمعه 10 آبان1392 - 11:05pm |
|
 |
mehrzad
|
سومر نوشته است: دوست عزیز ایمیلی که آقای دستان زده و جواب شرکت همه چیز رو مشخص کرده . آقای مهرداد ماینلب هم با هر سه مدل
این دستگاه کار کرده و نتیجه تجربیات خودش رو هم گفته .اصلا فکر نکنم هیچ نکته ای باشه که گفته نشده . دوستان با
تجربه هم چند بار به من گفتن که اول باید مشخص کنم که دنبال چه چیزی هستم و الان میدونم که منظورشون چی بود .
لورنز یا gpx هر کدوم جای خودشون رو دارن و بر حسب تحقیقاتی که اینهمه مدت کردم فهمیدم که هر دو دستگاه خوبی
هستن و بستگی به کار ما داره. به نظر من شما هم باید مشخص کنی دنبال چی میخوای بگردی وگرنه سردرگم میشی
دوست من. دوست عزیز بنده هم که تو پستام گفتم دنبال دستگاهی هستم که تا دو متر یا نیم متر بالاتر و بزنه و بزنه و بشه باهاش تو قبرستون های قدیم کار کرد و بیشتر تو کار قبر باشه و به همین علت جی پی رو سفارش دادم و حالا نمی دونم موفق میشم یا نه ؟ چون مطالب زیادی گفته شده که باعث میشه ادم ناامید بشه از خریدی که انجام داده .
|
جمعه 10 آبان1392 - 11:43pm |
|
 |
سومر
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اون چیزی که زیاده حرفه. ولی مهم اینه که حرف روکی میگه. شما باید به حرف اساتید و کسانی که تواین کار
تجربه دارن گوش کنی که اینو انجام دادی.بهترین دستگاه برا مورد شما همون gpx هست. به امید آفریدگار هم شما موفق
میشی
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
شنبه 10 آبان1392 - 1:41am |
|
 |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
مهرزاد جان دستگاه جی پی ایکس برای مورد شما بسیار مناسبه و میشه گفت بهترین انتخاب رو کردید، خودتون میتونید با لورنز برای مکان شما مقایسه کنید! در قبرستان قدیمی بسیار ذرات وجود داره و دستگاهی میخواد که ثبات بسیار خوبی داشته باشه همینطور اگه تفکیک داشته باشه که عالیه و gpx هم همه این خصوصیات رو داره...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 11 آبان1392 - 3:31pm |
|
 |
محسن1
کاربر فعال
|
با سلام. مهرزاد جان نه جی پی ایکس بگیر نه لورنز. جفتشون عالین ولی 25-30 میلیون نمی ارزن. یه دستساز ایرانی بگیر کارتو راه میندازه.
|
شنبه 11 آبان1392 - 6:24pm |
|
 |
mehrzad
|
ممنون دوستان و استادان عزیز امیدوارم به زودی به دستم برسه و نتیجه تست هام و اینجا قرار بدم . فقط کاش یه جایی مطالب آموزشی درباره راه اندازی و بالانس و چگونگی تیونینگ و کار با منوی اون به فارسی وجود داشت تا ادم زودتر به نتیجه می رسید .
|
شنبه 11 آبان1392 - 9:50pm |
|
 |
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
شنبه 11 آبان1392 - 11:23pm |
|
 |
merajx5
کاربر فعال
|
این دستگاه gpx5000 عمق جنس رو هم نشون میده یا نه ؟ یعنی بوقی که میزنه واسه جنس کوچک سطحی با جنس بزرگتر توی همق بیشتر تفاوت داره؟
|
شنبه 11 آبان1392 - 11:30pm |
|
 |
|