kurosh نوشته است:
FPL 35
hamze2000 نوشته است:
جاوید جان این فرکانس 55.80 یکم باید اصلاح بشه.چند جا که خطا زد این فرکانس هم با قدرت قیچی شد.
درود بر شما
از همون ابتدا هم عرض کردم خدمت دوستان که بدن همه ما مگنت داره و کم و زیاد داره این یه فرکانس قوی هست . بیشتر برای سرچ اولیه و نقطه از اون استفاده میکنم.بدت من جوری هست که اگه چند گرم طلا را در عمق مثلا دومتری کنی لز سه طرف قیچی روی نقطه میکنه اما موفعی که از طرف جنوب حرکت به شمال میکنی باید به اندازه عمق
هدف از
هدف رد بشی تا قیچی کنه با این فرکانس دقیق میتونم روی اون
هدف قیچی کنم و هر چی وزن بالاتری زیر زمین باشه باز انتنها میل به شمال برای من قیچی میکنه پس مجددا برای اینکه روی
هدف قیچی کنه فرکانس را حداکثر تا 55.85 بالا میبرم تا دیگه هیچوقت از
هدف رد نشوم
در کل کسانی که ردیاب 35 را دارند حتما خودشون تست عملی کنند تا بهترین فرکانس مطابق با مگنت بدنشون را برای
هدف یابی پیدا کنند
درود بر شما جاوید عزیز
برای بنده هم این اتفاق در چندین جای مختلف پیش آمده (ولی با این تفاوت که) مثلا وقتی با فرکانس 55.80 روی هدفی از 3 جهت قیچی کرد، از سمت ((شمال به جنوب)) قیچی نشد!!! البته من بعلت وقت کم تنظیم دستی انجام ندادم که ببینم روی چه فرکانسی دقیق قیچی میشه، فقط برام جای خیلی تعجب بود چون روی اون تپه که چندین قبر بود وقتی از وسط رد میزدم فقط یک جارو که سمت شمالی تر از آنتنها بودن رو نشان میداد ولی هیچ هدفی رو در جنوب خودش نشان نمیداد مگر اینکه من از جنوبی ترین نقطه تپه که امکان داشت، شروع به رد زدن میکردم که دوجای دیگر هم مشخص شد، البته دقیقا با وضعیتی که در بالا ذکر شد 
حالا سوال من این است که چرا برای شما از جنوب به شمال و برای من از شمال به جنوب این اتفاق میافتد ؟؟؟ و اینکه آیا میتونه این مسئله مگنت بدن به گروه خونی های متفاوت افراد ربط داشته باشد؟ برای مثال گروه خونی بنده +B است
با سپاس
درود بر شما
من کلا به این نتیجه رسیدم که حتما و حتما و حتما باید تست زیر خاک انجام بدی تا نتیجه تطبیق مگنت بدنت و فرکانس دستگاه با عماکرد زیر حاک دستت بیاد. برای این کار هم یه چاله 2 متری پیدا کنید و در دیواره اون یک چاله 50 سانتی افقی بکنید و طلا دروت چاله بزارید .جتما باید طلا باشه تا عکس العمل ردیاب مشخص باشه. حالا این چاله 50 سانتی یک متر یا 2 متر از سطح زمین فاصله داشته باشه ولی هر چه چاله
اصلی عمیقتر باشه بهتر جواب میگیری بعد تست میگیری و از چهار طرف ردیابی میکنی و به طرف چاله می ایی اگه دقیق روی خود
هدف از چهار طرف انتنها قیچی کردند پس با نقطه زنی مشکل نداری وقتی هم با نقطه زنی مشکل نداشته باشی در عمق زنی هم این مشکل را نداری لازم به تذکر هست برای ردیابی و نقطه زنی و حذف درات و تشابهات حدود 20 دقیقه باید روی
هدف مورد نظر کار کنی و حتما هم سعی کنید که ردیابی در اول صبح و با سیم صورت بگیره در ضمن برای فرکانس طلا ابتدا از صفر شوع کنید و تا صد گرم وزن را در اخر قرار بدهید اگه جواب مثبت بود انوقت شروع به حفاری کنید البته اگه واقعا
هدف شما فقط برای طلا باشه ولی نظر من در تستهایی که انتها قوی عمل میکتتد و وزن با مگنت بالا 6یا 7 کیلو هست حتما یک حفاری برای مشخص شدن نوع جنس و عمق حفاری و نقطه
هدف دستتون بیاد که ردیاب در عمل برای شما چگونه جواب میده