نویسنده |
پیغام |
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
من چند روز دیگه میام تهران حاضرم نه با ردیاب بلکه با یک نخ و یک عدد مرمی فشنگ هر طلایی رو که در عمق 70 سانتی هم بزاری پیداش کنم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 5:34am |
|
 |
kalokalo
|
وای چه عالی منتظرم
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:13pm |
|
 |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
من اول میام 500 منو بده دیگه بعد من هرکی بیاد با نخ و با سوزن و با ارپیجی و فشنگ برنو طلا رو پیدا کنه که نمیشه این بنده خدا هم منابع مالیش محدوده .ماهم که همه خوره طلا 
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 6:09pm |
|
 |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
ببخشید شوخی کردم 
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 6:11pm |
|
 |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام اقا پوریا این موضوع ردیاب اصلا کل کل نداره چون بگیر نگیر داره و یه چیز صد در صد نیست که بشه روش حساب کرد با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:31pm |
|
 |
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
یه عده میان چندین روز و ماه و سال وقتشونو میزارن رو یه چیزی و کم و زیاد هم به نتیجه میرسن بعد یهو یکی میاد همه چیزو زیر سوال میبره و میگه کشکه. ردیابی کامل واقعیته حالا علم ثابت میکنه یا نه مهم نیست چون باید ببینی تا باور کنی. من ندیدم ولی از کسایی شنیدم که اعتقاد دارم بهشون کالو کالو تهرانی داداشم یا شما فقط تئوری خوندی و میگی نمیشه یا تو این کاری که من میگم تو این کار نیستی و داشتن سکه 500 ساله و ندونست اینکه ردیاب وجود داره و کار میکنه مشکوک هست. بهتر هیچ کدوم از بچه ها هم برای 500 تومن و اثبات این کارو نکنن. بهر حال دوستانی که قبول ندارن میتونن برن مطالعه کنن و اگه هم خیلی مطمئنی مدار یه ردیاب خوب که همه میشناسن رو بزار و تحلیل کن تا اساتید هم نظرتو ببینن. ببخشید که رک حرف زدم و از حرفم ناراحت نشید.
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 9:39pm |
|
 |
boukan jeles
|
اگه جايي داريي و دوست داري كاركرد رديابو بفهمي من حاظرم باردياب خودم دقيق باخطاي پنج سانت نقطه رو برات پيداكنم.اگه مايليد درخدمتم
|
شنبه 6 مهر1392 - 11:10am |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
amir92 نوشته است: یه عده میان چندین روز و ماه و سال وقتشونو میزارن رو یه چیزی و کم و زیاد هم به نتیجه میرسن بعد یهو یکی میاد همه چیزو زیر سوال میبره و میگه کشکه. ردیابی کامل واقعیته حالا علم ثابت میکنه یا نه مهم نیست چون باید ببینی تا باور کنی. من ندیدم ولی از کسایی شنیدم که اعتقاد دارم بهشون کالو کالو تهرانی داداشم یا شما فقط تئوری خوندی و میگی نمیشه یا تو این کاری که من میگم تو این کار نیستی و داشتن سکه 500 ساله و ندونست اینکه ردیاب وجود داره و کار میکنه مشکوک هست. بهتر هیچ کدوم از بچه ها هم برای 500 تومن و اثبات این کارو نکنن. بهر حال دوستانی که قبول ندارن میتونن برن مطالعه کنن و اگه هم خیلی مطمئنی مدار یه ردیاب خوب که همه میشناسن رو بزار و تحلیل کن تا اساتید هم نظرتو ببینن. ببخشید که رک حرف زدم و از حرفم ناراحت نشید. لایک 
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
شنبه 6 مهر1392 - 6:02pm |
|
 |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
kooroshxfx نوشته است: amir92 نوشته است: یه عده میان چندین روز و ماه و سال وقتشونو میزارن رو یه چیزی و کم و زیاد هم به نتیجه میرسن بعد یهو یکی میاد همه چیزو زیر سوال میبره و میگه کشکه. ردیابی کامل واقعیته حالا علم ثابت میکنه یا نه مهم نیست چون باید ببینی تا باور کنی. من ندیدم ولی از کسایی شنیدم که اعتقاد دارم بهشون کالو کالو تهرانی داداشم یا شما فقط تئوری خوندی و میگی نمیشه یا تو این کاری که من میگم تو این کار نیستی و داشتن سکه 500 ساله و ندونست اینکه ردیاب وجود داره و کار میکنه مشکوک هست. بهتر هیچ کدوم از بچه ها هم برای 500 تومن و اثبات این کارو نکنن. بهر حال دوستانی که قبول ندارن میتونن برن مطالعه کنن و اگه هم خیلی مطمئنی مدار یه ردیاب خوب که همه میشناسن رو بزار و تحلیل کن تا اساتید هم نظرتو ببینن. ببخشید که رک حرف زدم و از حرفم ناراحت نشید. لایک  نایک 
|
شنبه 6 مهر1392 - 10:59pm |
|
 |
آرش
استادیار
|
دوستانی که به عملکرد ردیاب اعتقاد ندارن بهتره اول برن درباره چاکراها و هاله های اطراف انسان مطالعه کنن
|
شنبه 6 مهر1392 - 11:44pm |
|
 |
|