babrestan نوشته است:
درود بر تو
استیمولاتور ساده دارم میخام ببندم رو یونیاب خاستم بدونم ایا مثلا برم توی عمق ۲۰ متری (به فرض مثال)
نقش فرستنده رو میتونه اجرا کنه در نبود فرستنده !
بنده هفت سال روی پیدی آلونسو و اونیکی کار کردم
کمکی که بهت میتونم بکنم اینه که رو پیدی آندریاس اصلا کار نکنی
درود فراوان جناب ببرستان دلتنگ شما بودیم عزیزید
بینهایت ممنونم اتفقا نزدیک بود بسازمشا

دست گلت درد نکنه واقعا اهل فن میدونن چقدر ضرر به بار میوند اگه میساختمش
راستی یه فیلم از طرح اندریاس توی یوتیوب میزارم آقای مورگان باهاش تست میگیره ولی اینی که دست مورگان هست اون طرحی که اندریاس گزاشته نیست بقولاوهر گردی گردو نیست
خودم یک طرح از اقای والدنی ساختم به نظر pdk هست
جرقه باتری ۱.۵ ولتی از ۱ متر تا ۱۷۰ سانت سنس داره ظربه بسیار ظریف پیچ گوشتی روی چاقوی میوه خوری از ۲۰ سانت سنس داره و تیک تاک ساعت رو میزی هم از ۱۵ تا ۲۰ سانت سنس داره یعنی صدای تاک یا صدای بلندتره ساعتو از ۲۰ سانت داره
البته طرح اصلیش با فریت هست که من به جاش از سیم پیچ استفاده کردم خیلی قوی تره حدود ۳ برابر قوی تره، درضمن به توصیه اقای مورگان یک فرستنده با ۵۵۵ ساختم و سیم پیچ فرستنده را هم باهاش صفر کردم که توی کوه این صفر باید یه ۱۰ سانتی به دوتا لوپ گیرنده نزدیک تر بشه احتمال زیاد برای شما هم همین رفتار رو داره ینی باید لوپ فرستندت را کشویی بزاری و نمیتونم شماتیک فرستنده را بزارم ببخشید
درخواست کمک از جناب مهندس حمید لطفا اگه ممکنه بفرمایید این سیستمی که ساختم و شرح دادم در بالا آیا میتونه کاری کنه؟ نیاز به تغیییرات داره؟
وقتی هم که فرستنده را روشن میکنم سیستم بشدت قوی تر و بهتر جواب میده و انگشتر طلا و نقره را از ۳ تا ۵ سانتی میگیره و دست هم اگه کامل روی لوپ را پوشش بده از ۲ سانت الی ۳ سانت سنس داره و به همه فلزات واکنش داره ولی به طلا خیلی بیشتره مثلا تستش کردم با ورق طلا بسیار نازک ۲۴ عیار ۱۰در۱۰ از ۴۰ سانت بوق ریز و با فاصله داره ک به فاصله ۲۰ سانت که میرسه بوق ممتد میزنه
بنظرتون چطوره کاری ازش بر میاد؟
لوپ راشلخته پیچیدم نخ پیچی و سفتش نکردم
اینم لینک تست دستگاه آندریاس توس آقای مورگان
https://youtu.be/tuEUk_z7OcQ?si=0dy4dxlzKg9pbuDAبا احترام