انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 دی1404 - 12:59pm

پاسخ به موضوع  [ 7801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 777 , 778 , 779 , 780 , 781
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
vahid_vxm نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام من امروز مدار رو زیر خاک تست کردم یکی از دوستان گفته بود که اگه لوپ رو به زمین بچسبونیم مدار قدرت نداره نیک متر بیشتر نمیزنه ولی من امروز همین کا رو کردم اتفاقا خیلی خوب هم سنس میکنه فعلا با لوپ معمولی 10 اهم و ظرفیت رو یادم رفته البته لوپ ازمایشی هستش قانونن باید 1.5 تا 2 اهم باشه دو متر زیر زمین رو سنس کرد و تفکیک هم عالی کار میکنه رو تفکیک فقط و فقط اهن میزنه دیگه از طلا و استیل خبری نیست و همچنین ثبات عالی یعنی وقتی که ولوم رو حالت تیک تیک گذاشتم دیگه اصلا تکون نمیخوره باید کیلد تفکیک رو بذارم اگه وقت کردم یک ولوم جهت تغییر عرض پالسی بذارم جایی که خاکش نرم باشه قدرت رو بالا ببرم یعنی پهنای پالس بالا میره قدرت زیاد میشه که تو خاک نرم خوبه عمقش دو برابر میشه :D

سلام اسد جان
میشه در مورد تفکیک کمی توضیح بدید !
که به چه صورتی کار می کنه من tl رو دارم کلید تفکیک کجاش نصب میشه ؟؟
و کلید پهنای دامنه پالس به چه صورتی عمل می کنه و کجا باید نصب بشه
ممنونم
اگه تصویری توضیح بدین که مارو خجالت زده می کنید!!! :D

سلام وحید جان باید ولوم ست رو یه حالتی تنظیم کنید که فقط اهن سنس کنه و یه جا هم تمام فلزات برای اینکه اذیت نشید یه دونه کلید کلنگی دو حالته بگیرید یکی از پتانسیومتر مولتی ترن رو جایی که فقط اهن سنس میکنه تنظیم کنید و یه جا هم که سیم دوتا به هم وصل میشه یکسره میشه برای اینکار شما باید با ولوم ست بازی کنید ببینید کجا فقط اهن سنس میکنه بعد تنظیم کنید و یک عدد مولتی ترن 100 کیلو کافی هستش دیگه به دوتای دیگه نیازی نیست البته خیلی راحته و در مورد عرض پالسی صبر کنید خودم تست کنم اگه جواب خوبی داد اعلام میکنم

ممنون

بیهوده نشین
وقت طلاست

چهارشنبه 10 دی1404 - 12:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 777 , 778 , 779 , 780 , 781

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 349 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure