عرض کردم که بنده استاد نیستم
فکر میکنم دانش الکترونیکم از شما کمتر باشه .
اولین مداری که بنده شروع کردم شاید دهها سال گذشته باشه و فلزجو بوده و چن بارم سوزوندمش

از دوستم همون موقع کمک گرفتم .
بعد فلزجو ک چن بار ساختمش هر دفه هر کی یچی میگف انجام میدادم
بعد پولونس و توباکس و اسپوفر و تی ال و زمین شناسی وپیدی اندریاس ۳ ماه سروکله زدم دو تا هم ساختم.
توتم ک ساخته دوستم بود و چن تای دیگ ک حضور ذهن ندارم
همشم سختی کشیدم.و زمان برده و همیشه دنبال حقیقت بودم.
رسیدم به اینطور سیستمها فقط میساختم و خراب میکردمو هزینه میکردم شاید باور نکنی نزدیک ۲۰ تا شاید برد پیدی زدم و ساختم نزدیک ۴ تا برد پیدیکا و رفتم و اومدم .سالها به جناب سنه دژ پیام دادم اما ایشون کمک میکرد اما نکات حساس و خاص رو تا همین اواخر هم نمیگفت و نمیگه .یعنی خودتیو خودت .فککن بنده ۶ سال باهاش صحبت میکردم اخرم نکات حساسو نگفت و خودم هی ازمایش میکردم .
خاستم بگم من ادم خاصی نیستم از هوا هم بهم القا نشده فقط هزینه و عمر و وقت و انرژی و خیلی چیزا .بعد ممکنه یکی بیاد تیکه بندازه بگه چرا رمزی حرف میزنی و یچی ب ادم بگه.
اگر ادامه بدی یکسال بگذره
محکوم به ادامه دادن هستی
من ک ادامه دادم
روز اول ساخت پیدی هم هیچی از قطعات سرم نمیشد نقشه رو کپی کردم و نگاه کردم ۳ شبانه روز.فقط قفلی.
میخام بگم انقد کلنجار رفتم و وقت گزاشتم و رفتم و امدم و بازم رفتم بارها بارها بهار و زمستان پله پله ذره ذره تا اینطور سیستمهارو درک کنم و بتونم غالب بشم ب اینطور سیستمها.اگ بگم تا حالا ۲۰۰ تا باتری تموم کردم .ازمایشات من اینطوری بوده حالا بعد از ساخت و تجربه و اگاهی ممکنه بگم چرا اینکارارو انجام دادم روش اسونتری هم بود.
خوب این بعد از اگاهیه.
این سیستمها انچنان بحث اینکه فلان شخص مهندس باشه یا تخصص ویژه داشته باشه بتونه بسازه نیست اگر بود الان چندین مهندس الکترونیک اینطور سیستمهارو ساخته بودن .
حتی روزی ک از یک مهندسی درباره اتصالات ولوم میپرسیدم فقط بلد بود اتصالاتو علمی راهنمایی کنه ولی باور نداشت اینطور سیستمهارو ولی ...
بعضی چیزارو تو زندگی باور کردم ک ممکنه خیلیا چیزی رو قبول نداشته باشن ولو متخصص هم باشن و درست باشه و بالعکس.
ببین باور قلبیت چی میگه
باور کنی هر چیزیو همونه.
در کل
ما خدا را داریم