حمید نوشته است:
ممنون.
در صورتیکه خروجی کویل اتصالی داشته باشه دستگاه بالانس نمیشه و ضمن نمایش Coil Error بلافاصله پالس قطع میشه و احتمال آسیب به قطعات وجود نداره. اما اگر اتصالی بعد از بالانس اتفاق بیفته و به مدت طولانی ادامه داشته باشه ممکنه ماسفت یا 7812 آسیب ببینن.
ولتاژ 12 مدار شما کمی پایین هست که ممکنه مربوط به ولتمتر شما باشه ولی در هر صورت ایرادی نداره. پایین اومدن سریع ولتاژ باطری در صورت جریانکشی اضافی مدار طبیعی هست وگرنه میتونه بدلیل کیفیت پایین باطری باشه.
خیلی ممنون مهندس عزیز
فک کنم مدار بعد اتصالی نزدیک 1 ساعت شایدم بیشتر کار کرده باشه.
مهندس جان ماسفت، irf840 و
bs170 رو تعویض کردم ولی همچنان کویل ارور میده. ولتاژ خط 5 هم بعد از تعویض ماسفت و
bs170 بهم ریخت کلا (جامپر زیر میکرو 3.6 ولت، جامپر کنار ال سیدی نزدیک 1 ولت ، جامپر نزدیک خازت c1 هم کلا ولتاژ در حد صفر ولی مقاومت r3، پنج ولت رو داره). ولتاژ باتری 19.40، ولتاژ پایه ورودی IRF840 حدود 19.12 ولت (پایه خروجی 11.76). ولتاژ ورودی دیود D3 هم همون ولتاژ باتری هست و خروجیش 19.12 ولت.
مهندس جان افت ولتاژ باتری و کلا جریانکشی یکم مشکوکه چون قبل از ایجاد مشکل در مدار باتری ها برای 4 ساعت کار مداوم 2 ولت کم می کردن. مقاومت های مهم رو هم تست کردم و بدون مشکل بودن. الان تقریبا میمونه خازن ها و 357. میکرو هم که بعید به نظر میرسه مشکل داشته باشه چون دستگاه روشن میشه و بوق اولیه رو هم میزنه.