سلام خدمت اساتید و مهندس حمید گل یه سوالی داشتم ولی قبل از سوال یه توضیحی بدم واسه عزیزانی که شاید تا حالا نساختن
فلزجو رو و قصد ساخت دارن من سالهای قبل این مدارو ساخته بودم با قطعات دم دستی و کمی بی دقتی در مونتاژ واقعا منو راضی نکرد همش نویز و سنس بیخودی داشتم کلا گذاشتمش کنار رفتم سراغ بقیه مدارات آنالوگ که از اونا هم نتیجه نگرفتم تا اینکه بعد کلی کلافگی و خرج بیخود اخیرا تصمیم گرفتم دوباره
فلزجو رو بسازم این بار با دقت بیشتر و مونتاژ تمیزتر نتیجه کلا قابل مقایسه نبود یه دستگاه با ثبات و عالی که ادم لذت میبره از کاوش باهاش و از همین جا تشکر میکنم از مهندس حمید بخاطر طراحی این مدار که رایگان در اختیارمون گذاشتن

تجربه ای که کسب کردم کسی که قصد ساخت داره مو به مو فایل توضیحاتو بخونه نتیجه عالی رو همون مونتاژ اول بدست بیاره نع بعد ساخت چندین نمونه

سوالم اینه که من با ثبات خوب و اعداد سه گانه نزدیک به فایل توضیحات به بردی که دوستان رسیدن نرسیدم کمی پایین تر از بقیه سنس دارم این مشکل از چی میتونه باشه؟اینم عکس مدار البته مقاومت های ۱۱,۱۲ ۳۹۰اهم نداشتم یه خازن تانتالیوم هم نداشتم در اولین فرصت جایگزین میکنم انشالله