saedkashi نوشته است:
سلام بعد از عوض کردن مقاومت و گذاشتن مقدار درست که اقا مجتبی گفتن متوجه برد بالا شدم در تستهایی که داشتم فهمیدم از ۳۵۷ هستش که هیچکدوم از ۳۰ عدد ایسی ۳۵۷ مثل اون مدل فلزی نیستن حتی ۷ مدل فلزی داشتم فقط اون مدل بردم رو بالا برد
سلام
شما این فیبر مدارتون را از کجا تهیه کردین؟ اصلی اصلی هست یا از اصلی فقط یه ذره .... .اگه فیبر آماده تهیه کرده اید، احتمال فیبر اصلی درجه ۲ باشه چون فیبر اصلی اصلی را آقا حسین هم نداشته دیگر و فیبر اصلی یه ذره فرق دار از فیبر اصلی اصلی را می فروخت. عکسی از فیبر و قطعات رویش اینجا بذارین!
اگه امکانش بود با همون لوپ شصتتون یه تستی از ورق مسی و قوطی رانی هم اگه زحمتی نیست بذارین در این روزها تا استفاده کنیم.
خود من که الان دیگه قبول دارم آی سی پلاستیکی من احتمالا فیک بوده. چون سالها قبل دونه ای خیلی خیلی ارزان خریدم چون اصلا اون موقع در سایت دو نوع ۳۵۷ بود یکی حدود ۱۴ هزار تومن بود یکی خیلی ارزان، من ارزانی را خریده بودم اصلا اون موقع فکر می کردم سایت اشتباهی قیمتش را خیلی گران نوشته. چون اولین بار بود و زمان دلتاپالس بود. چهار پنج تا خریده بودم.ولی اعداد سه گانه در رنج مورد قبول هستن، تفکیکش هم عالی هست. ولی از بردش ناراضی، با اینکه ظاهرش عین اورجینالهاست و مهندس حمید هم گفته بودن به نظر نمیاد تقلبی باشه با این اعداد و ...
دیگه من تازه دارم قبول می کنم مال من اصلی نبوده و حداقل فیک یا کپی اصلی باشه.فعلا اینجوری فکر می کنم.