نویسنده |
پیغام |
Dadson
کاربر فعال
|
استاد حمید عزیز و با عشق ضمن عرض سلام وارادت شرمنده خیلی مزاحم وقت گرانبهات میشم استاد وقتی دستگاهمو روشن مکنم ضمن کویل ارور مقدار کمی هم جریان میکشه وکمی رگولاتور 12ولتی گرم میشه وقتی میکرو خارج میکنم از مدار جریان کشی نداره و ضمنا ولتاژ 9/6 هم کمی بالست (10/6) هست میشه بفرمایید کجای مدارم ایراد داره اگه ممکنه البته بازم شرمنده 
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 1:34pm |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
با اجازه از اساتید،دوست عزیز اگر ولتاژ ۱۲ شما درست هست مشکل شما از مقاومت ۱۳و ۱۴ ویا خازن ۱۲ هستش تست کنید اگرم ولتاژ ۱۲ درست نیست رگولاتور ۷۸۱۲ شما مشکل داره
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 4:37pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: با سلام و درود فراوان خدمت دانشمند حمید عزیزآپدیت جدید نرم افزار فلزجو رو کی قرار میدید ؟ خیلی ممنون. وقت گل نی!  کار روی این طرح مدتهاست تمام شده و فکر نمیکنم آپدیت جدیدی داشته باشیم. لزومی هم نداره.
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 5:55pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Dadson نوشته است: استاد حمید عزیز و با عشق ضمن عرض سلام وارادت شرمنده خیلی مزاحم وقت گرانبهات میشم استاد وقتی دستگاهمو روشن مکنم ضمن کویل ارور مقدار کمی هم جریان میکشه وکمی رگولاتور 12ولتی گرم میشه وقتی میکرو خارج میکنم از مدار جریان کشی نداره و ضمنا ولتاژ 9/6 هم کمی بالست (10/6) هست میشه بفرمایید کجای مدارم ایراد داره اگه ممکنه البته بازم شرمنده  خواهش میکنم. علاوه بر مواردی که دوستمون فرمودن سلامت BS170 رو هم بررسی کنین.
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 5:59pm |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
مهندس جان با قطعاتی که داشتم 2 تا دستگاه دیگم درست کردم توی تستهایی که که داشتم برد زیاد و دقیق و قویتر بودن دستگاه من از 357 فلزی سایت ایسی کالا بود که قیمتش 300 هزار تومن بود با همون دستگاه 15 عدد و2عدد فلزی از سایت دیگه 357 رو بررسی کردم برد همه در حد برد عادی دستگاه و بعضی ها کمتر بود و حتی کویل ارور داشتم و اعداد تفکیک و ایدی هم برای سکه 500 تومنی بالاتر بود وقتی مدل فلزی سایت ایسی کالا رو گذاشتم برد بیشتر و اعداد دقیق بود نظر میخواستم از اساتید
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 8:00pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. اگر واقعا علت نوع آیسی 357 بوده بد نیست لطف کنین عکس واضحی از این آیسی بذارین.
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 8:24pm |
|
 |
babayi.sajjad
کاربر فعال
|
saedkashi نوشته است: مهندس جان با قطعاتی که داشتم 2 تا دستگاه دیگم درست کردم توی تستهایی که که داشتم برد زیاد و دقیق و قویتر بودن دستگاه من از 357 فلزی سایت ایسی کالا بود که قیمتش 300 هزار تومن بود با همون دستگاه 15 عدد و2عدد فلزی از سایت دیگه 357 رو بررسی کردم برد همه در حد برد عادی دستگاه و بعضی ها کمتر بود و حتی کویل ارور داشتم و اعداد تفکیک و ایدی هم برای سکه 500 تومنی بالاتر بود وقتی مدل فلزی سایت ایسی کالا رو گذاشتم برد بیشتر و اعداد دقیق بود نظر میخواستم از اساتید سلام و عرض ادب دوست عزیز و گرامی با این اوصافی که شما از برد دستگاه گفتین با اون حساسیت ۱۲ بنظر من که خیلی بعید هست ولی اینکه میگین تغییرات انتگرال دستگاه در حد دو عدد در حالت عادی هس خیلی عالی میشه اگه اینطوری باشه ولی باز بنظر خیلی غیر عادیه،حالا مهندس حمید بهتر از هر کسی میدونن این موضوع رو و میتونن نظر بدن.من انواع اقسام ۳۵۷ تا ۱۵۷ رو دارم از فلزی تا پلاستیکی هر نوعی که دلتون بخاد ولی اینکه شما میگین بنظرم بعید میاد مخصوصا با حساسیت ۱۲ که میگین
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 11:42pm |
|
 |
Dadson
کاربر فعال
|
saedkashiعزیز ضمن تشکر به خاطر توجه تون ، و اما استاد حمید عزیز واقعا که استادی برازنده شماست دقیقا مشکل همون 170 بود و با تعویضش درست شد، دوستان حقیقتا از وضعیت قطعات فیک دیگه خدا وکیلی من که قاطی کردم چهار عدد bs 170 اسما اصلی یکیش کارکرد و شش عدد 357 یکی نصف نیمه و یکی هم بدک نیست خواستم بگم من امکانش برام وجود داره که از کانادا داداشم برام قطعات اصلی رو بفرسته تعداد محدودی از دوستان رو من میتونم برا اونا هم بگم بگیره البته سو تفاهم نشه بنده کاسب نیستم و ابتدا هم پولی به هیچ عنوان حقیر دریافت نمیکنم و هرزمان قطعه ها رسید به همون قیمت خرید بعد از تحویل قطعه مبلغش رو دریافت میکنم واسه همینم عرض کردم تعداد محدودی از دوستان که داداشم هم بتونه بی مشکل تهیه کنه خلاصه کاریه از دستم بر میاد یا علی 
|
جمعه 4 دی1399 - 12:02am |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|

babayi.sajjad نوشته است: saedkashi نوشته است: مهندس جان با قطعاتی که داشتم 2 تا دستگاه دیگم درست کردم توی تستهایی که که داشتم برد زیاد و دقیق و قویتر بودن دستگاه من از 357 فلزی سایت ایسی کالا بود که قیمتش 300 هزار تومن بود با همون دستگاه 15 عدد و2عدد فلزی از سایت دیگه 357 رو بررسی کردم برد همه در حد برد عادی دستگاه و بعضی ها کمتر بود و حتی کویل ارور داشتم و اعداد تفکیک و ایدی هم برای سکه 500 تومنی بالاتر بود وقتی مدل فلزی سایت ایسی کالا رو گذاشتم برد بیشتر و اعداد دقیق بود نظر میخواستم از اساتید سلام و عرض ادب دوست عزیز و گرامی با این اوصافی که شما از برد دستگاه گفتین با اون حساسیت ۱۲ بنظر من که خیلی بعید هست ولی اینکه میگین تغییرات انتگرال دستگاه در حد دو عدد در حالت عادی هس خیلی عالی میشه اگه اینطوری باشه ولی باز بنظر خیلی غیر عادیه،حالا مهندس حمید بهتر از هر کسی میدونن این موضوع رو و میتونن نظر بدن.من انواع اقسام ۳۵۷ تا ۱۵۷ رو دارم از فلزی تا پلاستیکی هر نوعی که دلتون بخاد ولی اینکه شما میگین بنظرم بعید میاد مخصوصا با حساسیت ۱۲ که میگین بنده 7 عدد فلزی با مدل متفاوت از خیلی سایتها خریداری کردم از 80 تومن تا 350 تومن فقط دو عددی که از سایت ایسی کالا گرفتم اینجوری کار میکنه.چشم مهندس جان حتما عکسشو میذارم برا دوستان.من الان حدود 30 تا 357 دارم از شرکتهای متفاوت از هر سایتی خرید میکردم چندتا از اون و 840 میخریدم دو مدل رو براتون میذارم خودم هم از برد تعجب کردم که تونستم یه سکه 500 رو توی 90 سانت بزنم البته ذکر کنم لوپها رو خیلی قشنگ و دقیق و منظم بستم
|
جمعه 4 دی1399 - 2:11am |
|
 |
babayi.sajjad
کاربر فعال
|

saedkashi نوشته است: babayi.sajjad نوشته است: saedkashi نوشته است: مهندس جان با قطعاتی که داشتم 2 تا دستگاه دیگم درست کردم توی تستهایی که که داشتم برد زیاد و دقیق و قویتر بودن دستگاه من از 357 فلزی سایت ایسی کالا بود که قیمتش 300 هزار تومن بود با همون دستگاه 15 عدد و2عدد فلزی از سایت دیگه 357 رو بررسی کردم برد همه در حد برد عادی دستگاه و بعضی ها کمتر بود و حتی کویل ارور داشتم و اعداد تفکیک و ایدی هم برای سکه 500 تومنی بالاتر بود وقتی مدل فلزی سایت ایسی کالا رو گذاشتم برد بیشتر و اعداد دقیق بود نظر میخواستم از اساتید سلام و عرض ادب دوست عزیز و گرامی با این اوصافی که شما از برد دستگاه گفتین با اون حساسیت ۱۲ بنظر من که خیلی بعید هست ولی اینکه میگین تغییرات انتگرال دستگاه در حد دو عدد در حالت عادی هس خیلی عالی میشه اگه اینطوری باشه ولی باز بنظر خیلی غیر عادیه،حالا مهندس حمید بهتر از هر کسی میدونن این موضوع رو و میتونن نظر بدن.من انواع اقسام ۳۵۷ تا ۱۵۷ رو دارم از فلزی تا پلاستیکی هر نوعی که دلتون بخاد ولی اینکه شما میگین بنظرم بعید میاد مخصوصا با حساسیت ۱۲ که میگین بنده 7 عدد فلزی با مدل متفاوت از خیلی سایتها خریداری کردم از 80 تومن تا 350 تومن فقط دو عددی که از سایت ایسی کالا گرفتم اینجوری کار میکنه.چشم مهندس جان حتما عکسشو میذارم برا دوستان.من الان حدود 30 تا 357 دارم از شرکتهای متفاوت از هر سایتی خرید میکردم چندتا از اون و 840 میخریدم دو مدل رو براتون میذارم خودم هم از برد تعجب کردم که تونستم یه سکه 500 رو توی 90 سانت بزنم البته ذکر کنم لوپها رو خیلی قشنگ و دقیق و منظم بستم خیلی ممنون دوست عزیز،بیزحمت عکسشو بزارید اینجا تا همه استفاده کنیم. ولی من هرچقد حساب میکنم نمتونم بفهمم کدوم پارامتر آپ امپ میتونه متفاوت باشه که به این عمقی با این ثبات بشه رسید باز مهندس حمید خودشون استاد هستن شاید من اشتباه میکنم
|
جمعه 4 دی1399 - 2:20am |
|
 |
|