نویسنده |
پیغام |
saedkashi
کاربر فعال
|
خودم هم عمق رو همین حدس زدم و وجود چند سکه پراکنده .حدسم اینه بخاطر لودر ممکنه یه کوزه کوچک شکسته باشه نظر شما چیه؟با لودر خاکشو صاف کردن سنگ بلند کردن جابجا کردن
|
دوشنبه 1 دی1399 - 10:33pm |
|
 |
Dadson
کاربر فعال
|
استاد حمید عزیز سلام و جدا خیلی با محبت و کریمی خدا خیرت بده .استاد برای رگولاتور 12ولتی ایا میشه با رعایت ترتیب پایه ها از 3122v دو امپر استفاده کنیم ممنون .
|
دوشنبه 1 دی1399 - 10:47pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
saedkashi نوشته است: خودم هم عمق رو همین حدس زدم و وجود چند سکه پراکنده .حدسم اینه بخاطر لودر ممکنه یه کوزه کوچک شکسته باشه نظر شما چیه؟با لودر خاکشو صاف کردن سنگ بلند کردن جابجا کردن بله بصورت خوشبینانه همینطور هست. ولی ممکنه چند فلز کوچک بی ارزش هم باشه. هیچوقت تا حفاری نشه نتیجه قطعی نیست. از روی مشخصات تفکیک فقط تا حدی میشه حدس زد هدف چی ممکنه باشه. در هر صورت سنس شما جزو مواردی هست که باید کار بشه.
|
دوشنبه 1 دی1399 - 11:09pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Dadson نوشته است: استاد حمید عزیز سلام و جدا خیلی با محبت و کریمی خدا خیرت بده .استاد برای رگولاتور 12ولتی ایا میشه با رعایت ترتیب پایه ها از 3122v دو امپر استفاده کنیم ممنون . ممنون. خواهش میکنم. بله قابل استفادست.
|
دوشنبه 1 دی1399 - 11:13pm |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
مهندس جان امروز دستگاه رو تو هوای ازاد و بیرون تست برد زدم برام عجیب بود یه در اهنی رو با لوپ ۴۵ در۳۳۰ و با لوپ ۶۰ در ۴۳۰ زدم یه سکه ۵۰۰ تومنی رو توی ۶۰ با لوپ ۴۵ و ۹۰ با لوپ ۶۰ زدم ایدی و فرو سکه هر دو ۴۱ بود برا اهن فرو ۵۵ بود برا هر دو لوپ ها ،یه انگشتر نقره فرو ۴۵ و ایدی ۷۰ بود که تعجب کردم ایدی بالا داشت به نظر شما برا یه سکه طلا یا نقره زیر خاک چقدر میتونه باشه فرو؟ سوال دومم اینه من اون مکان رو که زدم میتر به ۱۵۰ تا ۲۰۰ رسید در مرکز ،برا در اهنی تست زدم میتر ۲۰۰ در فاصله ۲۱۰ بود با این اعداد عمق اون پست قبلیم چقدر میتونه باشه؟
|
سه شنبه 2 دی1399 - 6:39pm |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
لوپ ها هر دو عنکبوتی و با نظم بالا پیچیده شده اهم هر دو ۱.۵ هستش با سیم لاکی ۷ دهم.به نظرتون برد و اعداد فرو ایدیم چطوره؟
|
سه شنبه 2 دی1399 - 6:49pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

خسته نباشین. تست برد هایی که داشتین خیلی خوب بوده. البته روی حساسیت بالا بخصوص برای درب آهنی میتونه چنین بردهایی بدست بیاد. تفکیک هم مشکلی نداره. رسانایی فلز روی آیدی تاثیر داره. نقره رساناترین فلز هست بهمین دلیل آیدی بالاتری داره. بعد اون بترتیب مس و طلا و آلومینیوم هستن. با این حال حداقل در مبحث فلزیابی فاصله نقره تا باقی فلزات بیشتر هست. زیر خاک هم تغییر چندانی نمیکنه. در مورد سکه طلا که بنده خودم تست کردم ایدیش حدود 5 واحد بیشتر از سکه 500 تومنی هست و با توجه به رسانایی بیشتری که داره طبیعی هست. البته این مقایسه ها در مورد جنس فلز وقتی درست در میاد که اندازه و ضخامت و شکل هندسی مشابه هم باشه. وگرنه هر کدوم این فاکتورها تاثیر اساسی دارن. ولی مثلا اگر سکه های مختلف و تقریبا هم اندازه رو با هم مقایسه کنین کاملا صدق میکنه. در مورد عمق هدف شما نظرم همون هست. چون این تستها رو قبلا به اندازه کافی انجام دادم. حالا اگر فرض کنیم دستگاه شما کمی از حالت نرمال قویتر هم باشه نهایتا نیم متر ممکنه عمق بیشتری داشته باشین. ضمن اینکه در مورد فلزات دفینه ای بدلیل اثر هاله قدرت سنس افزایش پیدا میکنه. این سبب میشه گاها تا دو برابر تستهای هوایی هم قدرت سنس بیشتر بشه! ولی این کاملا به شرایط خاک و جنس فلز و حالت قرارگیری در خاک و قدمت بستگی داره و گاهی اوقات هم زیاد نسبت به فلز جدید قدرت سنس بیشتری بوجود نمیاد. لذا ما معمولا ضریب افزایش برد فلز دفینه ای رو حدود 1.5 برابر در نظر میگیریم.
|
سه شنبه 2 دی1399 - 9:13pm |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
ممنون مهندس خیلی عالی توضیح دادیم با تشکر
|
سه شنبه 2 دی1399 - 9:18pm |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
تنظیمات من نسبت به لوپهایی که دارم ایدی اتوماتیک لوپها هر دو ۱۹ هستش فرکانس ۱۰۰ پهنا ۱۸۰ دیلی ۲۰ انتگرال ۷۰ گراند خاموش اسپید ۹ حساسیت ۱۲ و همچنین حذف اهن روی درجه ۱۷ انجام میشه خودمم تعجب کردم از این برد قبلا دستگاه که مقاومت اشتباه گذاشته بودم برد در حد استاندارد بود ولی الان خیلی عالی شده و تفکیکم از میتر ۲۰ به بالا شرو میشه از ۷۰ به بالا دیگه تقریبا ثابته مقدار نویزم خیلی خیلی پایینه تغییرات انتگرالم در حد دو یا سه واحده در شرایط ثابت و توی خونه
|
سه شنبه 2 دی1399 - 11:54pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
با سلام و درود فراوان خدمت دانشمند حمید عزیزآپدیت جدید نرم افزار فلزجو رو کی قرار میدید ؟
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک
|
پنج شنبه 4 دی1399 - 12:07pm |
|
 |
|