با عرض سلام خدمت اساتید گرامی و آقا عرفان عزیز. دوستان بنده واقعا دوست ندارم زیاد مزاحم بشم،خواهش می کنم بنده رو یک راهنمایی درست بکنید تا مشکل من حل شود. بنده مدار آقا عرفان رو به صورت یک رو ساختم. با ترانزیستور bc549c. ولتاژ خروجی حدود 6.5 است. با
خازن 13 و 14 300 پیکو مدار بدون کریستال به ولتاژ صفر می رسد و اگر ظرفیت این دو
خازن را افزایش دهم ولتاژ زیاد می شود. ولتاژ نقاط مختلف مدار به صورت عکس آپلود شده در فایل زیر است. بنده چند تا مشکل دارم. اولا ولوم 4.7 در حال با کریستال روی ولتاژ خروجی تاثیری ندارد ولی اگر کریستال رو بر دارم حدود یک تا دو ولت آن را تغییر می دهد. مشکل دوم اینکه تغییر
خازن 2 تا 4 هیچ تاثیری در ولتاژ خروجی ندارد، از یک دوم پیکو تا 20 پیکو تغییر دادم هیچ تاثیری ندارد و تقریبا مثل حالتی است که اصلا
خازن قرار نداده باشم ولی اگر یک سیم را به جای
خازن ها می گذارم ولتاژ خروجی صفر می شود. تغییر کریستال حدود یک ولت ولتاژ خروجی را می تواند کم یا زیاد کند. بخش نمایشگر درست کار می کند و مشکلی ندارد. حالا دلیل این مسائل چیست، باور بفرمائید دو سری تا حالا تمام قطعات را عوض کرده ام و کل مدار را چک کرده ام، اینکه مدل را به یک رو تغییر داده ام مشکلی ایجاد می کند؟ اتصالی هست که ندیده باشم؟ خواهشمندم دوستان هر نکته ای به ذهنشان می رسد بفرمایند تا تست کنم.
http://uupload.ir/files/ed2r_img_20200729_043536.jpg