سلام به همگی عزیزان و درود به استاد سنه عزیز .
قرار شد برای تست برم بیرون متاسفانه از زمین وزمان میباره این دو روز بارون که شروع شد وقطع شده بماند هوا هم برفی شده یحتمل شاهد برف هم باید باشیم هر چی قسمت باشه.
در جواب سنه عزیز باید بگم بله این مطلب میتونه کاملا درست باشه اما مفهوم نویز که خدمت دوستان عرض کردم با نویزهای متغارف دیگه شاید فرق بکنه که هنوز مشخص نیست اما چیزی که برای من کاملا مشخص شدست فلزات دفنی و تاثیرات امواج
رادیویی وانالوگ و نویز حاصله دارای مولفه
رادیویی هستن وبهترین امواجی که این نویزها رو بیشتر تقویت میکنه فقط امواج
رادیویی هستن که از طرف زمین منتقل میشن که مهندش حمید عزیز اشاره ایی در طول تاپیک کرده بودن وکمترش شامل امواج هوایی میشه این رو از این جهت میگم که آزمایشات قبلیم روی ردیاب انتنی در تاپیک خودش اشاره کرده بودم زمانی من با توماسی سنس داشتم که فلز باید با زمین وخاک در ارتباط می بود و سطح زمین انتن واکنشی به فلز نشون نمیداد همینطور فرکانسهای کمتر از یک کیلوهرتز هم جواب نگرفتم این رو هم اضافه کنم طیف امواج
رادیو فرکانسی یا همون آر اف از 3کیلوهرتز شروع میشه وتا1000گیگ اگر که اشتباه نکرده باشم هست و این هم گویای مطلبی بود که عرض کردم ومیتونه ثابت کنه انتنی ها ودیگر ردیابهایی نظیر فرانکو همگی بر یک اساس کار میکنن وپدیده ایی که ازش صحبت میشه دارای چند ویژگی خاص نیست..خب علت حذف فرکانسها ودیگر هارمونیهای غیر مرتبط با مدار هم اشاره کردم همینطوره فیلتر کار خوشو انجام میده اما کاهش خطا در فرانکو فقط یک مفهوم داره که قبلا هم توضیح دادم به خاطر حذف و طیف وسیعی از امواج مزاحم حتی مقدار زیادی هم از اثر پدیده زمین میشه و بنظر میاد فرانکو خطای کمتری داره همین مطلب هم باعث ضعف فرانکو شده وشعاع زنی خودشو از دست داده..بله درسته همینطوره اما امواج
رادیوی مدوله شده آنالوگ با برخورد مستقیم با انتن خیلی کمتر باعث تحریک مداریی میشه اما قوی ترین موجی هست که در طبیعت وجود داره واصلا هم ضعیف نیست که بگیم تاثیر کمی روی مدار میگذاره اما فرانکو این ویژگی رو نداره یا خیلی کمتر داره علتش هم میتونه گین مدار باشه یا کاریر موج نسبت طول انتن و خیلی چیزهای دیگه و البته این رو هم کامل توضیح دادم اگه ما یک فلز بزرگ از جنس نرم هم روی زمین قرار بدیم وانتن رو به این فلز نزدیک کنیم فرانکو خیلی کم میتونه امواجی که از فلز بازتاب میشن ودریافت کنه فلز مجاور دقیقا مشابه رفلکتور عمل میکنه واین هم به رسانایی فلز وابسته هست یعنی ما فلزات رو بر اساس میزان رسانایشون دریافت میکنیم و برای ما تداعی میشه که سیستم کار تفکیک رو انجام میده یا فلزات غیر اهنی ویژگی خاصی رو روی سیستم به نمایش میگذاره من فکر نمیکنم همین مطلب هم نشون میده چرا فلزی نظیر آهن سنس کمتری داره اما قابل سنس شدنه به طور کلی بیشتر فلزات سنس میشن..در مورد این مطلب هم همون نتیجه گیری چند خط قبلیم هست مدار که همین ویژگی رو داره و روی ال ای دیها به نمایش میگذاره اما فلز با ارزش این ویژگی در مدارو کامل میکنه اگه فلز طلا باشه رفلکت امواج با هارمونی که ایجاد شده قویتر هست مس ونقره برنز اینها قوی سنس میشن اما اهنی ها انرژی کمتری تولید میکنن و چون فیلتر بیشترش رو حذف میکنه خیلی کمتر سنس میشن حتی چاله های هم که خاکشون دارای املاح هست قابلیت سنس شدن داره واین موضوع به خود چاله مربوط نیست به خاک اون قسمت هست که امواج رو مثل یک فلز که از هم پاشیده شده بازتاب میده وتاثیر کمی داره برای همین یا سنس نمیشن یا مقدار کمی رو فرانکو میتونه دریافت کنه وبا کمی تغییر در وضیعت آب وهوایی در فصول مختلف وضیعت سنس هم تغییر میکنه و در اخر سنه عزیز به نظرم نویز میتونه درست باشه نویزی که دارای مولفه
رادیویی هست یا جذف امواج
رادیویی توسط فلز وبازتاب اون وتاثیرات بار مغناطیسی زمین چنین اثری رو بوجود میاره البته جهات مغناطیسی هم بی تاثیر نیست که همین قسمت هم میتونه نقش مستقیم روی مفهموم تفکیک ایفا کنه هر چند که دیگه معتقد به این کلمه نیستم اوایل کار با فرانک جایی رو سیستم سنس کرد متوجه شدم فقط از دو جهت در راستای شمالی وجنوبی قابل سنس شدنه اما دوباره با تغییر در طول انتن وتغییر تراشه این جهات به چهار جهت با یک چهارم قدرت در جهات دیگه سنس شد نتیجه گیری من این بود که فلزات غیر اهنی کوچیک وبزرگ در سطح میتونن قدرت بالایی داشته باشن و هارمونی که تولید میکنن بالاست این ضعف سیستم ماست که فکر میکنیم فلزات همون ویژگی که ما با سیستم دریافت میکنیم دارن اما اینطور نیست فلزات غیر اهنی به شرایط منطقه میزان رطوبت خاک وامواج مدوله شده
رادیویی وابستگی دارن با این حساب میشه گفت واژه تفکیک کاملا بی معنیه مگ اینکه ما مداریی طراحی کنیم که تیون قابل تنظیم به ما ارائه بده که بتونیم انالیز مشخصی از هدف بر اساس میزان رسانایی هدف بگیریم که به لطف طبیعت یک مقدارش رو ما شاهد هستیم.