signal نوشته است:
erfan نوشته است:
مدار پیام از لحاظ واکنشها با مدار من متفاوته.ولی قاعدتا اندازه پایه های ترانزیستور نباید تفاوتی داشته باشه.ولی ازونجایی که در ترانزیستورهای شما هم تفاوت وجود داره فقط بصورت کلی میتونم نظر بدم.
ترانزیستور اولی قابل قبوله.
ترانزییستور دومی ولتاژ کلکتور در مقایسه با مدار من بیش از حد هست.در مدار من با هر ترانزیستوری نهایتا این مقدار 3.5 ولت هست.و ازین مقدار تجاوز نمیکنه.
ترانزیستور سومی قابل قبوله.
ترانزیستور چهارمی قابل قبوله.
ترانزیستور پنجمی اندازه پایه های امیتر و بیش در حالت وجود کریستال 8 مگ و نیز حداقلی ولوم 4.7 بنظرم نباید این مقدار باشه.برای اطمینان شما 550 بی رو بزار جای ترانزیستور6 و ترانزیستور 6 که 550 سی رو بزار جای ترانزیستور 5.اگر این تغییر انجام دادی و ولتاژ در حالت وجود کریستال 8 مگ و نیز حداقلی ولوم 4.7 اومد مابین 4تا6 ولت پس درسته.اما اگر همچنان نزدیک به صفر بود در اینجا مشکلی داری.
ترانزیستور 6،برای من همواره هر ترانزیستوری بزارم ولتاژ کلکتور حداکثر 2.5 ولت خواهد بود و تجاوز نمیکنه.
همیشه سعی کن تمام ترانزیستور ها رو از یک رنج و یک شماره بزاری.حالا اگر مقدور نبود،ترانزیستورهای 2و3و4و5 رو یک رنج و یک شماره انتخاب کن و اون متفرقه ها رو بزار ترانزیستور 1و6 .
عرفان جان فکر میکنم من منظورتون از (حداقلی ولوم) حداقل تحریک متوجه شدم و ولوم رو بستم یعنی ورودی c9 صفر و زمین مدار هست . اگر ولوم 4.7 رو باز
کنم و تو حداکثر تحریک قرار بدم ، بله ولتاژ کلکتور ترانزیستور 5 حدودا 5.98 تا 6 ولت هست . احتمالا منظورتون حداقلی اهمی بوده درست میگم ؟
من در صفحه 492 این پیام رو در جواب دوستمون signal گذاشتم"بله حداقلی ولوم یعنی همون حداقلی اهمی.یعنی اگر ولوم 4.7 رو به سمت چپ و خلاف عقربه های ساعت تا انتها بچرخونی پایه اولی و آخری این ولوم(دو پایه ای که در طرفین هستن)باید به هم راه بدن.یعنی مولتی متر رو بزاری رو حالت اتصال کوتاه باید این دو پایه بهم راه بدن.و اگر کاملا تا انتها به راست و جهت عقربه های ساعت بچرخونی باید یکی از پایه های کناری به پایه وسط راه بده.
در این حالت اون پایه ای که کنار قرار داره و داره به پایه وسط راه میده باید به زمین مدار متصل باشه.اگر ولوم 4.7 شما این ویژگی رو داره هرگاه در حداقلی باشه(یعنی در انتهای چپ گرد)پایه امیتر ترانزیستر 5 شما عددی مابین 5تا 6 ولت خواهد داشت و گاهی از 6 ولت رد میشه.(اگر از 3عدد
خازن 1 یکویی استفاده کرده باشی و نیز رنج و بهره ترانزیستور شما همونی باشه که اعلام کردی).این مقدار کاملا به نوع و رنج ترانزیستور شما بستگی و نیز به مقدار ظرفیت
خازنهای 1 پیکویی بستگی اره.با توجه به نوع ترانزیستور هایی که اعلام کردی و نیز 3تا
خازن 1 پیکوی سری،باید عددی مابین 5تا 6 ولت بیوفته."
الان متوجه شدم که اشتباهی کردم و میخوام اصلاح کنم.دوستمون Ali.sh هم به این موضوع توجه کنه.در متن قرمز رنگ اشتباهی کردم و اینگونه اصلاحش میکنم.
".....در این حالت اون پایه ای که کنار قرار داره و داره به پایه وسط راه میده باید بهc9 یا همون
خازن 560 متصل باشه...".
از حمید عزیز هم میخوام پیام اشتباه صفحه 492 من رو ی اصلاح یا حذف کنه.ممنونم