saraqueen نوشته است:
می بخشین حمید آقا این سوال از آخرین پست من قاطی پست های بقیه دوستان شد و بی جواب موند:
- در فلزجو هم کمی زمان برای با ثبات شدن اعداد یا همون تعادل حرارتی نیازه؟ در دستگاه های تجاری معروف که بررسی کردین هم اینطورن؟ اول زیاده بعد رفته رفته کم میشه تا به یک حد ثابت میرسه که دیگه کم نمیشه.
در مورد BNC من گمان نمی کردم اتصال اش سمت خود مدار مشکل ایجاد کنه. حتی تو ذهنم بود از مادگی فیش های صوت و تصویر استفاده کنم که کانکتور رو بردی داشته باشه ولی دیدم BNC میتونه بهتر باشه. اگر شما فکر می کنین استفاده از BNC میتونه در کارکرد مدار اختلال ایجاد کنه و سنس اشو کم کنه (جدا از بحث تکان خوردن کابل و تغییر اعداد و غیره) من دیگه استفاده نمی کنم. به عبارتی فلزی بودن کانکتور (حتی سمت برد) منشا اختلال است؟
در هر حال نرگی و مادگی که من استفاده کردم اینها هستند
بله این رو که بارها گفتیم باید دستگاه چند دقیقه روشن باشه تا قطعات به تعادل حرارتی برسن.
در دستگاههای تجاری معروف هم بسته به میزان ق
درت و حساسیت همینطور هست. هر چه دستگاه حساس تر باشه این مساله هم بیشتر مطرح هست. البته اکثر این دستگاهها با لوپ دابل و سنس حرکتی استفاده میشن که
در این صورت تغییرات ت
دریجی سطح بالانس اصلا تاثیری روی سنس نداره ولی این روش علاوه بر برد کمتر فقط مناسب سنس اهداف کوچک هست.
فلز دور کانکتور اگر از نوع فلزی و بخصوص آهنی باشه کمی موج میرا رو تغییر میده و میتونه برد رو هم کمی کاهش بده! اگر هم چنین تاکیدی میکنیم منظور طرف مدار هست وگرنه نزدیک لوپ که واضحه نباید از کانکتور استفاده بشه. حالا اگر بحث بی ثباتی مطرح باشه فقط محکم بودن اتصالات کانکتور تاثیر داره وگرنه فلزی بودنش روی ثبات تاثیری نداره. بهرحال پیشنهاد میکنم فعلا کانکتور رو کنار بذارین و اتصال کابل رو با لحیم انجام بدین که جای شکی باقی نمونه.