orginal نوشته است:
بهرام نوشته است:
بله اوریجینال جان کاملا متوجه منظورت شدم اما بحث سر کیفیت قطعه این قسمت نیست بحث این هست که این قطعه در این قسمت کلا سیگنال رو کات میکنه اگه به عکس زیر توجه کنی میبینی شرایط اصلی پیکربندی گیرنده به چه صورت هست معمولا از کلکتور یا امیتر ترانزیستور برای خروجی استفاده میکنن اما نه دیگه بخوایم سیگنال رو بگیریم ودرهمون نقطه کلا حذفش کنیم این یک جور حقه سینمایه به نظرم
پس در نتیجه این خازن به هیچ وجه نباید استفاده بشه واگر وجود خازن مهم باشه برای حذف نویز وثبات گیرندگی بهتره قبل از مقاومت یک کیلو که خودشو ن هم زحمت کشیدن وخازن مربوطه رو گذاشتن به نظرم همون هم کفایت میکنه.
سلام به همه
آقا بهرام عزیز فرمایش شما کاملا منطقی است و البته راه تستش هم بسیار ساده می باشد شما می توانید دو حالت همراه خازن و بدون خازن را امتحان و با هم مقایسه نمائید( البته شما فیبر را بدون آن خازن طراحی کنید تست بگیرید و سپس با یک تکه کوچک سیم و خازن مربوطه پشت فیبر نصب کنید و سپس با چسب پهن فیکسش کنید و با حالت قبلی مقایسه کنید خصوصا آزمایش تو یک محیط پر از نویز مثل خانه و حتما دستتان را در حال حرکت و لرزش داشته باشید) نگاه که کرده بودم دیدم کارایی خاصی ندارد ولی گفتم شاید طراح هدفی جهت کنترل کردن چیزی داشته است وگرنه که اصلا چیز خاصی نیست
این را هم اضافه کنم که فعلا قصد ساخت pd با وجود برتری هایی که نسبت به همه فلزیابهای دیگر دارد را ندارم وگرنه تمام مراحل ساختش را همزمان با دوستان انجام می دادم ولی شما که از استاتید پیشرو توی اینگونه از فلزیابها هستید این خط را بشکنید تا انشاالله بقیه دوستانی هم که در این زمینه ها وارد نشده و تجربه ندارند با توجه به تجربیات شما بتوانند بسازند.
اوریجینال جان حالا چه گیری دادی به اون خازن باور کن نیاز به تست نداره من عمرمو تو این کارها گذاشتم میدونم چه خبره داداش اگه قرار به تضعیف سیگنال باشه میشه با کم وزیاد کردن یک مقاومت که مشخص هم هست قدرت رو کنترلش کرد
اما این خازن فقط سیگنال رو به صفر میرسونه .مگه چقدر پیک میفته روی سیمپیچهای گیرنده نهایت چند پیکو یا میکرو ولت حالا اون خازن که
ظرفیتش هم کم نیست حالا هر چقدر ترانزیستور تقویت کنه اگه به درصد بگم 90 درصد سیگنال رو حذف میکنه.حالا اگه دوست داشتی بساز وتست کن .بعدشم اقا محمود فیلمش موجوده وخودشون هم گفتن که با وصل کردن اون خازن سیستم از کار میفته من هم علمیشو خدمتتون عرض کردم حالا خودتون میدونین.