انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 4:07am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1473 , 1474 , 1475 , 1476 , 1477 , 1478 , 1479 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
بنده چندتا از خازن های 104 عدسی دارم سایز بزرگ در حدود سکه 100 تومانی که رویش به میکروفاراد ظرفیتش را نوشته به نظر اساتید قابل استفاده روی مدار است؟
آیا مشکلی ایجاد نمی کند؟

سه شنبه 3 آذر1394 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
سلام به همه
بنده چندتا از خازن های 104 عدسی دارم سایز بزرگ در حدود سکه 100 تومانی که رویش به میکروفاراد ظرفیتش را نوشته به نظر اساتید قابل استفاده روی مدار است؟
آیا مشکلی ایجاد نمی کند؟

جناب orginal عزیز اگه بخوای اون خازنارو نصب کنی باید باهاشون صحبت کنی که جای بقیه ی قطعات هم کار کنن چون با نصب اونا جایی برای نصب مابقی قطعات روی برد نیست :D

سه شنبه 3 آذر1394 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام
من دستگاه رو دادم به یکی از دوستام تا پروگرام کنه الان دستگاه رو که روشن میکنم فقط رو السیدی میادdemo و چیز دیگه ای نمیاد مشکل از کجاس
لطفا راهنمای کنید

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 3 آذر1394 - 2:57pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
سلام
من دستگاه رو دادم به یکی از دوستام تا پروگرام کنه الان دستگاه رو که روشن میکنم فقط رو السیدی میادdemo و چیز دیگه ای نمیاد مشکل از کجاس
لطفا راهنمای کنید

جناب keyhanjam عزیز میکرو دوباره باید با فیوز بیت ریست پروگرم بشه و قطعا این مشکل حل خواهد شد

سه شنبه 3 آذر1394 - 3:31pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر میکرو با پروگرامر هایی نظیر TNM پروگرام بشه بالاخره وسط کار این مشکل پیش میاد! برای همین تاکید میکنم حتما از برنامه پیشنهادی استفاده کنین. سایر برنامه ها اکثرا سازگاری درستی با فیوز بیتهای اتمگا328 ندارن و مشکلساز میشن. این مساله دیگه برای من ثابت شده هست.

سه شنبه 3 آذر1394 - 3:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
اگر میکرو با پروگرامر هایی نظیر TNM پروگرام بشه بالاخره وسط کار این مشکل پیش میاد! برای همین تاکید میکنم حتما از برنامه پیشنهادی استفاده کنین. سایر برنامه ها اکثرا سازگاری درستی با فیوز بیتهای اتمگا328 ندارن و مشکلساز میشن. این مساله دیگه برای من ثابت شده هست.

مهندس من همیشه با tnm2000 پروگرم میکنم حتی یک بار هم همچین مشکلی پیش نیومده قطعا این مشکل به قول دوستان از یوزرش هست :D اگه درست تنظیمات فیوزبیت انجام بشه هیچ مشکلی پیش نخواهد امد دوستانی که این مدل پروگرامرهارو دارن درنظر داشته باشن که تقریبا سالی یک بار سوکت زیف باید تعویض بشه تا هنگام پروگرم کردن ای سی ها خطاهای احتمالی پیش نیاد

سه شنبه 3 آذر1394 - 3:53pm
مدیر کل
مدیر کل

خب سایر دوستان که اکثرا با اون پروگرامر مشکل داشتن! در واقع مساله بیشتر سر تنظیم فیوز بیت قسمت Extended هست که در بر گیرنده فیوز بیتهای BODLEVEL هست و اگر درست تنظیم نشه قطعا پس از چند بار استفاده حافظه EEPROM قاطی میکنه و دستگاه هم بلحاظ تستهای امنیتی داخل برنامه به حالت دمو میره! ولی اگر این بخش فیوز بیت درست تنظیم بشه دیگه دقیقا 300 مرتبه قابل استفاده خواهد بود. خواهشا دوستان به این توضیح دقت داشته باشن.

سه شنبه 3 آذر1394 - 4:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگی دوستان و مهندس حمید
دوستان من مدارو بستم و با لوپ ۱.۵ که ازمایش کردم با هشت دور سیم نمره ۱.۵ که دارای ۴۲۰ میکرو هانری و حدود ۰.۸ اهم دیلی رو ۶ شناسایی کرده
و سیستم تشخیص فلز هم نداره
ایسی ۳۵۷ را از جام جام در پاساژ امجد گرفتم و گفت که نشنال اصلیه
به نظر دوستان و مهندس حمید اشکال از کجا باشه
خازنها و مقاومتها کلا جنس خوب هستند
با ماسفت ۱۱ ان کا ۱۰۰ هم همین طور بود

سه شنبه 3 آذر1394 - 7:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
mhak نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه
آیا مشکلی ایجاد نمی کند؟

جناب orginal عزیز اگه بخوای اون خازنارو نصب کنی باید باهاشون صحبت کنی که جای بقیه ی قطعات هم کار کنن چون با نصب اونا جایی برای نصب مابقی قطعات روی برد نیست :D

حالا اگه خوب تر جواب بدهد چندتا دارم یک جوری جاش می کنم مثلا در پشت فیبر نصب می کنم و بعد به یک سمت کجش می کنم و بقلیش را به سمت مخالف کج می کنم و چندتا را روی فیبر و چندتا را پشت فیبر مونتاژ می کنم
فقط می خواهم بدونم آیا بهتر جواب می دهد یا نه چون فکر کنم 500 یا 600 تومان دونه ای قبلا خریده بودم :-BD

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:15pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خازنهای عدسی بزرگ را میتوانید از روی بردهای قدیمی و رادیو ها بدارید .
برای خازنهای نویز گیر فکر نمیکنم اثر مثبتی در مدار داشته باشند
اما برای خازنهای دیگر شاید .
این نوع خازنها در مدارات فرکانس بالا، مثل یونیابها مهم هستند که ولتاژ بالایی مورد نیاز است و مقدار خازن هم باید پائین باشه . مثل 1000 ولت

لا اله الا هو

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1473 , 1474 , 1475 , 1476 , 1477 , 1478 , 1479 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof و 114 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure