انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 7:16am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1471 , 1472 , 1473 , 1474 , 1475 , 1476 , 1477 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
Mojtaba195 نوشته است:
haji نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام
حذف آهن من درست کار نمیکرد یعنی روی 24 کار میکرد
امروز سیم رایط رو عوض کردم و rg59 مرغوب گرفتم
فویل داخلش رساناست شاید آلمینیوم باشه
الان حذف آهنم ظوریه که فقط طلا رو حذف میکنه. یعنی کلا برعکس کار میکنه.البته میکرو رو دوباره زدم
انگشتر طلا رو عدد 2 حذف میکنه و چند تا النگوی طلا رو روی 4 حذف میکنه ولی سایر فلزات از جمله برنز و آهن و .... رو حذف نمیکنه.کلا هر چیزی که عدد تفکیکش زیر 40 هستو حذف میکنه
مشکل از کجاست؟
لطفا کمکم کنین

منم مشکل شما رو داشتم باطریهام مشکل داشت تعویض کردم خوب شد و حذفم درست شد البته موقع تعویض همه سیمکشی داخلی رو از نو انجام دادم نقطه شیلدم هم با لوپ1 اتصال بود درستش کردم خوب شد بهر حال خوب شد دقیقا نفهمیدم از چی بود

کلا موندم چیکارش کنم
انگار حذف بر عکس عمل میکنه
هر چی طلاست رو حذف میکنه و بقیه فلزات حذف نمیشن
4 5 مدل 357 خریدم
چند تا لوپ ساختم
دو تا مدار ساختم
موندم چیکار کنم
لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
باطری آخه مگه میتونه اینکارو بکنه؟

سلام دوست عزیز
به نظر بنده قبل از اینکه مجبور شوی مدارت را در سطل آشغال بندازی =)) قبلش ماسفتت را عوض کن و یک IRF840 بزن تنش ببین درست جواب می دهد یا نه؟
اگر بازم خوب جواب نداد BS170را عوض کن ببین چه می شود
خازن 5 پیکو را هم در مرحله ی بعد عوض کن
اگر جواب نگرفتی یک عکس با کیفیت از رو و پشت فیبرت قرار بده تا توسط دوستان چک شود ببیننم مشکل کار از کجا احتمال دارد باشد :-BD

یکشنبه 1 آذر1394 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

انگشتر طلا حذف میشه ولی نیم بهار آزادی حذف نمیشه
وقتی یک انبردست حذف میشه ولی نبم بهار حذف نمیشه سکه 200 تومانی هم حذف نمیشه ولی انگشتر طلا حذف میشه
فیبر مسی حذف نمیشه
نقره حذف نمیشه. @-) @-) @-) @-) @-)

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 1 آذر1394 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
وقتی یک انبردست حذف میشه ولی نبم بهار حذف نمیشه سکه 200 تومانی هم حذف نمیشه ولی انگشتر طلا حذف میشه
فیبر مسی حذف نمیشه

دوست من چند ثانیه توی مرکز لوپت نگهش دار اگه بازم حذف شد طلاتون نا خالصی داره!
منم همین مشکل رو با یه دسبند طلا داشتم فکر میکردم مشکل از 357 هستش با چنتا 357 تست کردم حل نشد!وقتی دستبند رو بررسی کردم دیدم که فنرهای دسبند آهنی هستش!!! X(البته بگیر نگیر داشت!یه وقتایی حذف میکرد که وقتی تو مرکز لوپ نگهش میداشتم بعد چند ثانیه از حذف خارج میشد.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

یکشنبه 1 آذر1394 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
فیبر مسی حذف نمیشه

دوست من چند ثانیه توی مرکز لوپت نگهش دار اگه بازم حذف شد طلاتون نا خالصی داره!
منم همین مشکل رو با یه دسبند طلا داشتم فکر میکردم مشکل از 357 هستش با چنتا 357 تست کردم حل نشد!وقتی دستبند رو بررسی کردم دیدم که فنرهای دسبند آهنی هستش!!! X(البته بگیر نگیر داشت!یه وقتایی حذف میکرد که وقتی تو مرکز لوپ نگهش میداشتم بعد چند ثانیه از حذف خارج میشد.

فلزات کوچک و نازک کلا حذف میشه بجز سکه نیم بهار
نمیدونم مال همه اینطوریه یا نه
الان که فکر میکنم بنظرم میتونه خیلی خوب باشه و ذراتو هم حذف کنه.
انگشتر طلای سفید با نگین کوچک و ریز.
@};- @};- @};- @};-

Nikola Tesla

یکشنبه 1 آذر1394 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
Mojtaba195 نوشته است:
فیبر مسی حذف نمیشه

سلام دوست عزیز اینجور شما می گوئید که مدارتان حذفش بگیر نگیر دارد و با 5 مدل lf357 مختلف به نتیجه نرسیدید احتمالا دو حالت دارد
میتونه از این باشد که محل تست شما آلودگی دارد یعنی در سقفی کفی یا دیواری فلز در حد برد لوپ فلزیابتان وجود دارد یا یک قطعه نیم سوز در مدارتان وجود دارد که از مهندس باید بپرسید کدام قطعات احتمالا مشکل دارد یکی یکی عوض کنید
شما یا در فضای آزاد تست بگیر یا لوپتان را کوچکتر کنید
\M/ \M/ \M/ \M/ \M/

یکشنبه 1 آذر1394 - 7:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
فیبر مسی حذف نمیشه
نقره حذف نمیشه. @-) @-) @-) @-)

سلام دوست عزیز اینجور شما می گوئید که مدارتان حذفش بگیر نگیر دارد و با 5 مدل lf357 مختلف به نتیجه نرسیدید احتمالا دو حالت دارد
میتونه از این باشد که محل تست شما آلودگی دارد یعنی در سقفی کفی یا دیواری فلز در حد برد لوپ فلزیابتان وجود دارد یا یک قطعه نیم سوز در مدارتان وجود دارد که از مهندس باید بپرسید کدام قطعات احتمالا مشکل دارد یکی یکی عوض کنید
شما یا در فضای آزاد تست بگیر یا لوپتان را کوچکتر کنید
\M/ \M/ \M/ \M/ \M/

لطغا مهندس حمید کمک کنن که کدوم قطعات رو باید تست یا تعویض کنم؟ @};-

Nikola Tesla

یکشنبه 1 آذر1394 - 8:09pm
مدیر کل
مدیر کل

ببینید اگر فلزات خیلی کوچک حذف میشن احتمالا عدد تفکیک شما برای این اهداف بالاست که نباید باشه! شما بطور مثال با یک تکه فویل الومینیوم 5 سانتی تست کنین باید عدد تفکیک شما زیر 15 باشه. همینطور برای اکثر سکه های با قطر 2 الی 3 سانت عدد تفکیک دور و بر 40 هست که بسته به جنس سکه و اندازش تقریبا 5 شماره کمتر و بیشتر میتونه باشه. اگر اینطور هست با توجه به اینکه اعداد 3 گانه شما هم تقریبا درست هستن میشه گفت تفکیک اشکالی نداره. در این صورت یا در تنظیم درجه حذف آهن درست عمل نمیکنین یا اینکه فلز خاصی رو تست میکنین که جزو معدود خطاهای بخش تفکیک هست! فراموش نکنین ما گفتیم حذف آهن حداقل 80 درصد دقت داره ولی اون حداکثر 20 درصد هم برای برخی اهداف خاص هستن که حتی مینلب هم تاکید کرده این خطا میتونه برای اهداف خاصی پیش بیاد. اما اگر کلا دستگاه شما به این صورت هست و برای فلزات مختلف مشکل تفکیک داره ؛ شاید مدار شما اشکالی داشته باشه. نمیتونم قطعه دقیقی رو عنوان کنم چون عملا با توجه به حساسیت بخش تفکیک نیمی از قطعات میتونن تاثیر گذار باشن! همینطور مشخصات لوپ و کابل و کانکتور. بیشتر روی قطعات متصل به ایسی 357 و ماسفت دقت کنین.

یکشنبه 1 آذر1394 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس حمید
من احتمال میدم ار سیم رابط و کانکتورش باشه
لطفا دوستان از کانکتوری که استفاده کردن و جواب خوبی گرفتن بگن تا منم امتحان کنم
سیم رابط من rg59 اعلا هست که 2 متر است
یا سپاس

Nikola Tesla

دوشنبه 2 آذر1394 - 10:53am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوستان سعی کنند که طول کابل رابط را بیشتر از حد لازم طولانی نگذارند .
طولانی شدن کابل اهم را زیاد میکند و بغیر از زیاد شدن اهم سطح کابل بیشتری را استفاده کرده اید . دوستان چون اهم کابل را اندازه میگیرند و میبینند که اهم کمی دارد ، توجه به طول نمیکنند . در واقع همون 70 سانتیمتر کابل اضافی خودش در دقت امواج تاثیر دارد .
وقتی در سیمپیچ اهم را تنظیم میکنیم ، به برد بیشتری میرسیم . اما اهم اضافی در کابل رابط هیچ کمکی به برد نمیکند و برعکس: صحت امواج را در رفت و برگشت دچار کمبود و تغیرات جزئی میکند .
طول کابل رابط باید از اندازه ی لازم بیشتر نباشد . همان قدر که در جارو کردن ، به فیش لوپ فشار و کششی وارد نشود کافیه .

لا اله الا هو

دوشنبه 2 آذر1394 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوست من شما بایه انگشتر دیگه امتحان کن سعی کن هم اندازه اون یکی باشه ببین نتیجه جی میشه در ضمن من یه زنجیر با اصلاح طلا رو وقتی میزاشتم روی لوپ به زور سنس می شد نا تنها برای فلز جو اینطور بوذ بلکه برای 4500 نیز اینجور بود!!

دوشنبه 2 آذر1394 - 11:44am
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1471 , 1472 , 1473 , 1474 , 1475 , 1476 , 1477 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 217 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure