نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
mohammadiraj نوشته است: با سلام مهندس من یه لوپ 1*1 درست کردم اعداد سه گانه ام 255 708 810 هستن و حذف آهنم نیز خوب کار می کنه در صورتی که دیلی اتوماتیکم29 هست مقاومت لوپم 0.9 هست از سیم نقره اندود استفاده کردم ضخامت سیم 0.7 هست قبلا دیلی لوپم رو 16 بود که اعداد اول کم بود ولی الان 11 دور پیچیدم اعدادم درست شد دیلی رفت بالا بنظر شما مشکلی داره برای عمق زنی یا باید اصلاحش کنم  خسته نباشین. از نظر من مشکلی نداره. اصلش هم همینطوره که عدد اول برای لوپهای بزرگ کمی پایین تر در بیاد. اگر برعکس باشه نتیجه خوبی نداره! دیلی 29 هم به همین شکل برای لوپ بزرگ مشکلی نداره. فقط دقت کنین به همین میزان کمتر نیاز هست دیلی دستی رو بالا ببرین.
|
جمعه 29 آبان1394 - 3:56pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
حمید نوشته است: mohammadiraj نوشته است: با سلام مهندس من یه لوپ 1*1 درست کردم اعداد سه گانه ام 255 708 810 هستن و حذف آهنم نیز خوب کار می کنه در صورتی که دیلی اتوماتیکم29 هست مقاومت لوپم 0.9 هست از سیم نقره اندود استفاده کردم ضخامت سیم 0.7 هست قبلا دیلی لوپم رو 16 بود که اعداد اول کم بود ولی الان 11 دور پیچیدم اعدادم درست شد دیلی رفت بالا بنظر شما مشکلی داره برای عمق زنی یا باید اصلاحش کنم  خسته نباشین. از نظر من مشکلی نداره. اصلش هم همینطوره که عدد اول برای لوپهای بزرگ کمی پایین تر در بیاد. اگر برعکس باشه نتیجه خوبی نداره! دیلی 29 هم به همین شکل برای لوپ بزرگ مشکلی نداره. فقط دقت کنین به همین میزان کمتر نیاز هست دیلی دستی رو بالا ببرین.  ممنون
|
جمعه 29 آبان1394 - 4:08pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
باسلام مهندس جان دسگاه رو ی جای بارونی و خیس تست کردم خدارو شکر غیر ازیکبار که یه آهن شدیدا زنگ زده رو بوق زد .دیگه خطایی نداشت. ولی فکر کنم برد دسگاه زیاد خوب نیست دیلی اتوماتیک رو 18 میشناسه .میخوام یه لوپ با سیم روکش تفلون درست کنم به نظر شما تاثیر روی برد داره؟ متری 2500تومان نوع چینیش باضخامت 0.75 بود.
|
جمعه 29 آبان1394 - 6:09pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوستان آدرس فروشگاه اینترنتی در مالزی کسی داره که بشه قطعاتی مثل مقاومت 390 و اپ امپ 157 تهیه کرد؟ 
|
جمعه 29 آبان1394 - 8:19pm |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
سلام استاد آیا خازن های خشک ALUM در کیفیت دستگاه تاثیر داره
|
جمعه 29 آبان1394 - 9:34pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
sasanasadi نوشته است: باسلام مهندس جان دسگاه رو ی جای بارونی و خیس تست کردم خدارو شکر غیر ازیکبار که یه آهن شدیدا زنگ زده رو بوق زد .دیگه خطایی نداشت. ولی فکر کنم برد دسگاه زیاد خوب نیست دیلی اتوماتیک رو 18 میشناسه .میخوام یه لوپ با سیم روکش تفلون درست کنم به نظر شما تاثیر روی برد داره؟ متری 2500تومان نوع چینیش باضخامت 0.75 بود. خسته نباشین. خب شما نفرمودین برد شما در تست چقدر هست که فکر میکنین کمه. باید یک فلز مشخص رو تست کنین و سایز لوپتون هم بفرمایین بلکه بشه متوجه شد. سیم تفلون روی برد زیاد تاثیری نداره. روکش تفلون بیشتر روی ظرفیت خازنی لوپ اثر داره که بخصوص برای لوپهای بزرگ زیاد برای ما مهم نیست. از این گذشته بعضی انواع تفلون ممکنه از سیم معمولی هم بدتر جواب بدن! سیم با مغزی 0.75 هم فقط برای لوپهای خیلی کوچک مناسبه و بدرد لوپهای سایز متوسط یا بزرگ نمیخوره.
|
شنبه 29 آبان1394 - 12:53am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ada نوشته است: سلام استاد آیا خازن های خشک ALUM در کیفیت دستگاه تاثیر داره متاسفانه آشنایی با این خازنها ندارم.
|
شنبه 29 آبان1394 - 12:53am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
ada نوشته است: سلام استاد آیا خازن های خشک ALUM در کیفیت دستگاه تاثیر داره دوست عزیز به نظر من فقط اون سه خازن اعلام شده توی راهنما رو الکترولیت تانتالیوم بذارین و مابقی رو هم الکترولیت الومینیوم جنس مرغوب بذارین کفایت میکنه خازن خشک برای تغذیه و کوپلینگ این دستگاه با توجه به اینکه تفاوت محسوسی توی نتیجه ی کار نداره فقط هزینه ی اضافه خواهد بود اون خازن ها بیشتر برای همون مادربردهای کامپیوتر و لپ تاپ مورد استفاده و توجیه اقتصادی دارن
|
شنبه 29 آبان1394 - 1:08am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
xbehzad نوشته است: درود بر مهندس گل و دوستان خوبم همه وسایل ها دستم رسیدن به جز bs170 که اشتباه سفارش داده بودم . باتری رو هم بردم 5 سل کردم . یه سوال داشتم خدمتتون من الان هرچی فیبر دارم همشون استخانی هستن و فایبر گلاس نیستن مشکلی که نداره با استخانی بزنم چون اگه بخام منتظر فایبر گلاس باشم باید سه چهار روزی هم صبر کنم?????????????????????? به نظر من اگه میخوای فقط یه بار این مدارو بسازی و نمیخوای دوباره کاری بشه اون چند روز دیگرو هم صبر کن و با فایبرگلاس مدارو بساز
|
شنبه 29 آبان1394 - 1:11am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
ada نوشته است: سلام استاد آیا خازن های خشک ALUM در کیفیت دستگاه تاثیر داره با سلام اگر استفاده کنید مشکلی نداره و بخوبی هم جواب میده به نظر بنده از خازن های معمولی بهتره . هرچند گرونتر هم هست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 30 آبان1394 - 9:07am |
|
 |
|