نویسنده |
پیغام |
kdj
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: kdj نوشته است: دوستان خسته نباشید من یه نوع مقاومت از شهاب الکترونیک گرفتم که مقدارش 402 هست و وقتی طبق گفته حمید خان بهش حرارت دادم خوشبختانه افت مقاومت داره و میاد توی رنج 390 تا 395!فکر میکنم مناصب باشه.البته اساتید و حمید خان باید نظر بدن.درضمن مقاومت آلمانی و از نوع فشرده هستش. موفق باشید  دوست عزیز اینکه افت مقاومت داره یعنی کربنیه همین اما اینکه با حرارت اینهمه تغییر میکنه باید گفت متاسفانه نه خوشبختانه  چون نباید با گرم شدن مقدارش زیاد تغییر داشته باشه دوست من عرض بنده رو متوجه نشدی! من چنتا از این مقاومت دارم به همشون که حرارت میدم **افت** مقاومت دارن! و از **402** به **390 تا 395** تغییر میکنن!یعنی همون مقاومتی که مورد نیازه موفق باشید
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 11:55pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|

kdj نوشته است: mhak نوشته است: kdj نوشته است: دوستان خسته نباشید من یه نوع مقاومت از شهاب الکترونیک گرفتم که مقدارش 402 هست و وقتی طبق گفته حمید خان بهش حرارت دادم خوشبختانه افت مقاومت داره و میاد توی رنج 390 تا 395!فکر میکنم مناصب باشه.البته اساتید و حمید خان باید نظر بدن.درضمن مقاومت آلمانی و از نوع فشرده هستش. موفق باشید  دوست عزیز اینکه افت مقاومت داره یعنی کربنیه همین اما اینکه با حرارت اینهمه تغییر میکنه باید گفت متاسفانه نه خوشبختانه  چون نباید با گرم شدن مقدارش زیاد تغییر داشته باشه دوست من عرض بنده رو متوجه نشدی! من چنتا از این مقاومت دارم به همشون که حرارت میدم **افت** مقاومت دارن! و از **402** به **390 تا 395** تغییر میکنن!یعنی همون مقاومتی که مورد نیازه موفق باشید  دوست عزیز بنده متوجه شدم مقاومت مقدار دقیقش مهم نیست یعنی میتونین از380 تا 400 یا کمی بالاوپایینتر استفاده کنین اما پایداری حرارتی بالا یعنی اینکه با گرم شدن حداکثر یک یا دو اهم تغییر داشته باشه مثلا شما اگه قبل از گرم شدن 400اهم داشته باشین بعد از گرم شدن نباید کمتر از 398 باشه به این میگن پایداری حرارتی نه اینکه مقاومت بعد از حرارت دادن به رنج 390 اهم نزدیک بشه امیدوارم منظور رو رسونده باشم.موفق باشید
|
پنج شنبه 27 آبان1394 - 12:22am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ada نوشته است: با عرض پوزش لوپ دستگاهم ۶۰ سانته.استاد ماسفت p13nk60z برای مدار قابل استفاده هستش؟ ۶۰۰ولت ۱۲ امپر و شش دهم اهمشه خواهش میکنم. برد کم شما میتونه از محیط تست یا کیفیت لوپ شما هم باشه. با توجه به مشخصاتی که فرمودین بعیده مدار شما ایراد داشته باشه. ماسفتی که ذکر کردین قابل استفادست. فقط باید تست کنین تفکیک مشکلی نداشته باشه.
|
پنج شنبه 27 آبان1394 - 2:45am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

kdj نوشته است: دوست من عرض بنده رو متوجه نشدی! من چنتا از این مقاومت دارم به همشون که حرارت میدم **افت** مقاومت دارن! و از **402** به **390 تا 395** تغییر میکنن!یعنی همون مقاومتی که مورد نیازه موفق باشید نمیدونم چند بار باید این موضوع رو توضیح داد. عزیز من شما میفرمایین با حرارت دادن مقاومت از 402 به 390 میرسه و تازه خوشحال هم هستین؟!  خیر این نتیجه بدی هست و ما چیزی که مد نظرمونه اینه که با حرارت دادن مقاومت خیلی کمتر از اینها مثلا در حد 1 اهم بیشتر تغییر نکنه. وگرنه بحث رقم اولیه 390 یا دور و بر این عدد اصلا مطرح نیست. اگرم منظورتون اینه که مقاومت کربنی یا متال فیلم هست پس خوبه ؛ خیر این مقاومتها در بازار فراوان هست ولی نوعی که پایداری حرارتی بالا داشته باشه کمیابه. توی راهنما مشخصا ذکر کردم بین 380 تا 400 هر مقاومتی که استفاده میکنین باید پایداری حرارتیش بالا باشه یعنی با سرد و گرم شدن تغییر مقاومت زیادی نداشته باشه. اگر هم چنین مقاومتی استفاده نکنین مشکل جدی وجود نداره. فقط مدار بیشتر به زمان نیاز داره تا گرم بشه و قطعات به ثبات حرارتی برسن. این زمان با تغییر دادن قابل ملاحظه تنظیم فرکانس و پهنای پالس هم مورد نیاز خواهد بود. تنها راه کاهش این زمان هم استفاده از مقاومتهای 2 وات با پایداری حرارتی بالا و همینطور ماسفت مناسب تر هست.
|
پنج شنبه 27 آبان1394 - 2:55am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: kdj نوشته است: دوست من عرض بنده رو متوجه نشدی! من چنتا از این مقاومت دارم به همشون که حرارت میدم **افت** مقاومت دارن! و از **402** به **390 تا 395** تغییر میکنن!یعنی همون مقاومتی که مورد نیازه موفق باشید نمیدونم چند بار باید این موضوع رو توضیح داد. عزیز من شما میفرمایین با حرارت دادن مقاومت از 402 به 390 میرسه و تازه خوشحال هم هستین؟!  خیر این نتیجه بدی هست و ما چیزی که مد نظرمونه اینه که با حرارت دادن مقاومت خیلی کمتر از اینها مثلا در حد 1 اهم بیشتر تغییر نکنه. وگرنه بحث رقم اولیه 390 یا دور و بر این عدد اصلا مطرح نیست. اگرم منظورتون اینه که مقاومت کربنی یا متال فیلم هست پس خوبه ؛ خیر این مقاومتها در بازار فراوان هست ولی نوعی که پایداری حرارتی بالا داشته باشه کمیابه. توی راهنما مشخصا ذکر کردم بین 380 تا 400 هر مقاومتی که استفاده میکنین باید پایداری حرارتیش بالا باشه یعنی با سرد و گرم شدن تغییر مقاومت زیادی نداشته باشه. اگر هم چنین مقاومتی استفاده نکنین مشکل جدی وجود نداره. فقط مدار بیشتر به زمان نیاز داره تا گرم بشه و قطعات به ثبات حرارتی برسن. این زمان با تغییر دادن قابل ملاحظه تنظیم فرکانس و پهنای پالس هم مورد نیاز خواهد بود. تنها راه کاهش این زمان هم استفاده از مقاومتهای 2 وات با پایداری حرارتی بالا و همینطور ماسفت مناسب تر هست. ممنون حمید خان من فکر میکردم منظورتون از اینکه زیاد تغییر نکنه اینه که از رنج 380 تا 400 خارج نشه!البته این تغییری هم که عرض کردم توی حرارت بالا هست!یعنی با فندک بهش حرارت دادم که لمسش میکنم داغ داغ هست!  ولی الان منظورتون رو متوجه شدم!  خوشبختانه اون مورد زمانی که فرمودین با این مقاومتها ندارم!وقتی لوپ رو وصل میکنم و تنظیمات رو انجام میدم و شروع به کار میکنم هیچ بی ثباتی یا بوق اضافی ندارم  ماسفت هم 12nk90 هستش. ممنون 
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:57am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
حمید خان مدار این دوست خارجیمون رو که نگاه کردم یه چیزی نظرم رو جلب کرد!ایشون فقط خازن 11 رو اونم تانتال استفاده کرده!  خازن 6 و 12 الکترولیتی هستن.
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 1:31pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
kdj نوشته است: حمید خان مدار این دوست خارجیمون رو که نگاه کردم یه چیزی نظرم رو جلب کرد!ایشون فقط خازن 11 رو اونم تانتال استفاده کرده!  خازن 6 و 12 الکترولیتی هستن. سلام به همه خوب چون خازن های الکترولیت اونها هم از تانتال هایی که به ما می فروشند بهتره 
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 2:49pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
orginal نوشته است: kdj نوشته است: حمید خان مدار این دوست خارجیمون رو که نگاه کردم یه چیزی نظرم رو جلب کرد!ایشون فقط خازن 11 رو اونم تانتال استفاده کرده!  خازن 6 و 12 الکترولیتی هستن. سلام به همه خوب چون خازن های الکترولیت اونها هم از تانتال هایی که به ما می فروشند بهتره  خوب دقیقا مثل ما باید 20 بار از انواع فروشگاه ها خرید کنیم تا بالاخره چند تا قطعه اصلی گیر بیاریم به این می گن حمایت از مصرف کننده اقتصاد پویا ای ...
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 7:15pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
kdj نوشته است: حمید خان مدار این دوست خارجیمون رو که نگاه کردم یه چیزی نظرم رو جلب کرد!ایشون فقط خازن 11 رو اونم تانتال استفاده کرده!  خازن 6 و 12 الکترولیتی هستن. خب کار خوبی نکردن!  خازن 6 که البته زیاد مهم نیست حتما تانتال باشه ولی خازن 12 مهم تره و در مجموع البته خازن 11 از همه اینها خیلی مهمتره! نگران نباشین در بازار ما الکترولیتی نداریم که از تانتال بهتر باشه. بدترین نوع تانتال هم حداقل کمی از بهترین نوع الکترولیت بهتره. البته اینها غلط مسطلح هست که ما میگیم! وگرنه هر دو الکترولیت هستن. الکترولیت معمولی در واقع الکترولیت آلومینیوم هست و اون یکی الکترولیت تانتالیوم.
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:13pm |
|
 |
Empire
|
با درود و خسته نباشید یک لوپ 60با سیم لاکی درست کردم و به مدار وصل کردم باز هم پیغام کویل ارور میده .نمیدونم کدوم قطعه قلابیه.لطفا راهنماییم کنید. 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط Empire در پنج شنبه 28 آبان1394 - 11:06pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:22pm |
|
 |
|