انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 11:50am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1464 , 1465 , 1466 , 1467 , 1468 , 1469 , 1470 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
حرف شما درسته آقا مهدی @};- چشم
اما لطفا کاربران تازه وارد هم یکم به قدیمیها احترام بزارن . درسته که فضای مجازیه ، هر کی میاد هر چی میگه ، ولی خیلیها فقط در راه خدا دارن آموزش میدن و مزدشون شنیدن حرفای زشته . خدای ناکرده کسی دلخور میشه و به خاطر حرف یه کاربر از آموزش بقیه کاربرا عقب نشینی میکنه .
مثلا دارن به بنده میگن : ( نمیدونم تا حالا اسم رگلاتور 12 ولتی رو دیدین ؟ ) و برام لیست قطعات میزاره
بنده چرا باید به همچین کاربری آموزش بدم ؟
لطفا رعایت کنید و تا موضوعی روشن نشده به دیگران تمسخر نکنید . @};- @};- @};-

مهندس من یک کاربر تازه واردم و کوچیک همتون هستم ولی چون تازه وارد هستم دلیل نمیشه سوال منو با تمسخر جواب بدین چند صفحه برگردید عقب و به لحن نوشته هاتون توجه کنید اونوقت خودتون متوجه موضوع میشید.هرکسی شخصیت خودشو داره و باید به همه احترام گذاشت
با این حال اگر من باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخام

چهارشنبه 27 آبان1394 - 1:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام . رطوبته زیاده هوا رو دستگاه تاثیر میزاره ?

چهارشنبه 27 آبان1394 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parashm نوشته است:

دوست عزیز بستگی به خود شما داره . من جایی کار میکردم که زمین گل شل بود جوری که وقتی پا میزاشتی پات میرفت پایین . تنظیمات و جوری انجام دادم که اثرات زمین تا حدودی نادیده گرفته بشه و با حساسیت 20 هم کار میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم . شما باید تو همچین محیطی دور از هرگونه فلز سیستم و بالانس کنید.

تنظیمات من به شرح زیر بود.
فرکانس 100....پهنای پالس250...دیلی اتومات 16 و دیلی دستی 30 و انتگرال 60 و اسپید 6 و گراند هم 8 و حساسیت 20 .گاهی اوقات حساسیت 19-18 استفاده میکردم. من اکثر اوقات از این تنظیمات استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

چهارشنبه 27 آبان1394 - 1:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
shadabad نوشته است:
میگم گاهی دلسوزی هم بیجاست ها :-?
شما با همون 4 سلولی راش بنداز راحت باش ;)
چه امضا< خوشگلی گذاشتما... :D ;;)

جناب shadabad محترم
انجمن محل کسب علم و دانش بوده ! کلاس درسی هست که همه استفاده میکنن و علم و دانش هر کاربری برای خودش محترم بوده و کاستی های علمی هیچ کاربری به دیگری مربوط نمیشه ! و همانطریکه از ابتدای تأسیس انجمن خیلی از عزیزان به ملت آموزش های فراوان و با ارزش و بی منت دادن ! امثال جنابعالی هم باید یاد بگیرید که به دوستان کم اطلاع آموزش منطقی و صحیح ارائه بفرمائید [-X این محیط بر پایه دوستی و آموزش بنا شده ، لطفاً حریم رو رعایت بفرمائید @};-

سلام خدمت آقا مهدی عزیز
والا من تا الان که نه کسیو مسخره کردم نه ادعایی در اینعلم داشتم چون رشتم اصلا این نیست با توجه به اینکه خود مهندس حمید عزیز خیلی متین و با صبوری جواب خود من رو داده و همیشه کمک کرده منم سعی کردم چیزایی که جناب مهندس آموزش دادن بهم رو به دوستان بگم تا هم یکم کار مهندس سبک شه هم اینکه یه کمکی کرده باشم که البته جبران زحمات مهندس نمیشه
ولی شما داری به من خرده میگیری در صورتی که در جواب این حرف ایشون که گفتن:
"جناب اگه بلدی الفبا رو بخونی به پست بالا یه نگاهی بنداز ;)"
من اون جمله رو که شما نقل قول کردی نوشتم
خوب این خودش یه توهین حساب میشه دیگه ;;)
حالا ایشون نمیگن که بابا اگر کسی اینجا حرفی میزنه برای اینه شما کارت زودتر راه بیفته البته من در این علم حرفی برای گفتن ندارم ولی تا حد توانم اون چیزی که میدونم رو میگم
و به نظرم هر عمل یه عکس العمل متناسب با خودشو داره
قرار نیست هر کس هر طور خواست حرف بزنه بقیه هم سکوت کنند! ادبیات ایشون که مشخصه از اول ادبیات تهاجمی بوده!
به هر حال اگر کوتاهی از سمت من بوده عذر خواهی میکنم
یاحق

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

چهارشنبه 27 آبان1394 - 1:45pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سپاس از هر دوی شما عزیزان :-BD @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 آبان1394 - 2:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

amir1377 نوشته است:
parashm نوشته است:

دوست عزیز بستگی به خود شما داره . من جایی کار میکردم که زمین گل شل بود جوری که وقتی پا میزاشتی پات میرفت پایین . تنظیمات و جوری انجام دادم که اثرات زمین تا حدودی نادیده گرفته بشه و با حساسیت 20 هم کار میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم . شما باید تو همچین محیطی دور از هرگونه فلز سیستم و بالانس کنید.

فرکانس 100....پهنای پالس250...دیلی اتومات 16 و دیلی دستی 30 و انتگرال 60 و اسپید 6 و گراند هم 8 و حساسیت 20 .گاهی اوقات حساسیت 19-18 استفاده میکردم. من اکثر اوقات از این تنظیمات استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.

جناب امیر عزیز
با سلام
همیشه ابتدا اندازه لوپ رو عنوان بفرمائید و سپس موارد دیگر تنظیمات رو ! چون تنظیمات لوپ های مختلف متفاوت بوده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 آبان1394 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
amir1377 نوشته است:
parashm نوشته است:

جناب امیر عزیز
با سلام
همیشه ابتدا اندازه لوپ رو عنوان بفرمائید و سپس موارد دیگر تنظیمات رو ! چون تنظیمات لوپ های مختلف متفاوت بوده @};-

لوپ 60 . اهم لوپ :2/6 و ظرفیت حدود 410 میکرو هانری.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

چهارشنبه 27 آبان1394 - 2:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mirza نوشته است:
milad7 نوشته است:
ممنون mhak عزیز @};- دوستان pi از بهترین پالسی ها هم جلو زده. دوستان تست در هوا رو حتما در محیط باز و خارج از منزل بگیرید اونوقت متوجه قدرت فوق العاده این دستگاه میشید. من با یه لوپ 25 سانتی با فرکانس 132 پالس 250 حساسیت 17 دیلی دستی 26 در محیط باز یک سینی استیل 50 سانتیو در 160 بوق متتد دارم و با لوپ 45 یه کانکس فلزیو هم تا 3 متر سنس دارم . باید دستان @};- @};- مهندس حمید @};- @};- ببوسیم :-* مهندس خیلی دوست داریم @};-

سلام به مهندس حميد و دوستان
آقا ميلاد واقعا نتيجه خيلي خوبي گرفتي. لطف كن مشخصات لوپ و جنس سيمي كه استفاده كردي و سيم رابط رو بنويس.

ممنون mirza جان. لوپ 25 و 45 هردو با سیم افشان 0.75 معمولی که تو بازار موجوده ساختم. و اهمش 0.8 و 0.9 ظرفیت 365 و 374 برا هر دو لوپم هم عدد اولش از 300 تا 310 و سیم رابط هم rg59-u
مهمترین چیز مونتاژ صحیح مداره با قطعات مرغوب و همینطور کمی دقت در ساخت لوپ تا به نتیجه ایده آل دست پیدا کنید. @};- :YMPEACE:

چهارشنبه 27 آبان1394 - 3:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد تمام اعداد سه گانه من 27۰ ۶۸۰. ۷۷۸ هست دیلی هم ۲۲ شناسای میشه ولی برد دستگاهم کمه لطفا تنظیماتو برام بگید تا رو هوا تست کتم تشکر

چهارشنبه 27 آبان1394 - 10:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض پوزش لوپ دستگاهم ۶۰ سانته.استاد ماسفت
p13nk60z برای مدار قابل استفاده هستش؟ ۶۰۰ولت ۱۲ امپر و شش دهم اهمشه

چهارشنبه 27 آبان1394 - 11:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1464 , 1465 , 1466 , 1467 , 1468 , 1469 , 1470 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: یونس برقی و 229 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure