انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 10:59am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1452 , 1453 , 1454 , 1455 , 1456 , 1457 , 1458 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
123456987 نوشته است:
دوست عزیز سلام

با نهایت احترام و ادب

کافر همه را به کیش خود پندارند شما نگران فروش این طرح نباشید و اس ام دی کردن مدار کار ساده ای است اما اینجا ادب حکم میکنه که از سازنده مدار اجازه گرفته بشه حتی بزرگ کردن ال سی دی با دستکاری کد های هگز و این که دیتا به میکرو دیگه و یه ال سی دی بزرگ انتقال داده بشه کار سختی هست اما نشدنی هم نیست.

ولی همه جا وقت حرف زدن تربیت ادم.............................................

با تشکر از مهندس حمید عزیز و سایر دوستان

شکر خدا اگر مسلمان نباشم حداقل کافر نیستم
بنده هم نگران فروش طرح نیستم و منظورم از فروشنده شما نبودید . بحث فروشنده از مدار SMD پیش اومد که فروشنده ها مدار رو بزرگ میسازن و در حمل و نقل و مخفی کاری برای کاوشگران مشکل ایجاد میشه . لطف کنن کوچکتر بسازن و باتری لیتیوم و قطعات خوب بزارن و پول بهتر هم بگیرن ، نوش جون . کار درست پولش حلاله و کسی مخالف نیست و دعای خیر بدنبال داره .

تا حالا بیشتر از 5 نفر خریدار ،عکس مدارشون رو به بنده نشون دادن که از کار افتاده . خدا میدونه چند نفر دیگه الان علاف این مونتاژهای ناشیانه شدن
مشخصات مدارهایی که بعضی خریداران به بنده خصوصی زدن :
- اغلب مدارها توی جعبه فلزی بوده و جعبه فلزی خودش مشکل خودزنی داره بخصوص تو غارها و محیطهای تنگ
- اندازه جعبه مدار بیش از اندازه بزرگ بوده و بیشتر فضای جعبه خالی بوده . این اگر برای بزرگنمایی نیست پس چیه
- همه دو تا باتری اسیدی که دوتاش میشه حدود 1 کیلو تو جعبه گذاشتن و هنوز به یک سال نکشیده باتریها خراب شدن . با اینکه ولتاژ باتریها 24 ولت بوده ، خیلی زود اومده زیر 16 ولت و بالا نمیره . خریدار بیچاره حتی نمیدونه باتری رو چجوری تعویض کنه . زیر هر دو باتری چسب ریختن و چسبیده به جعبه و جدا نمیشه . برای باتریها از فیش استفاده نکرده اند و مستقیم سر باتریها را لحیم کردن . مگر دو تا فیش چقدر قیمتشه ؟
با این وزن زیاد باتریها و لوپهای به ظاهر محکم ، چجوری باید کاوش بکنن ؟
- تمام اتصالات مدار را مستقیم لحیم کردن و هیچ فیشی استفاده نکرده اند . نه فیش باتری نه فیش بلندگو نه ال سی دی
- برای فیش لوپ از BNC و فیشهای فلزی استفاده کردن که ظاهر خشنی داشته باشه . همه ی مدارا مشکل نویز داشتن و علتش همین فیشهای فلزی بود .
خوب این خریدارای بیچاره چه گناهی دارن ؟
بنده هم به خریدارانی که خصوصی مشکلشون رو میگن ، مشکلات مونتاژ رو اعلام میکنم . نمیشه که بگم مشکل از خود مداره .
بازم به رسم احترام و ادب ، اسم فروشنگان را اعلام نمیکنم و کاری به کسی ندارم .
بنده همیشه فروشندگان را ( فروشنده های محترم ) خطاب کرده ام و به کسی توهین نکرده ام . و مخالف فروشنده های محترم هم نیستم چون بعضیها واقعا این سیستم را نیاز دارند و خودشان توانایی ساخت را ندارند .
ضمنا بنده طبق گفته ی مهندس که SMD کردن مدار را ترجیح ندادن ، توضیح دادم و حرفی از تعویض LCD و تغیر هگز و غیره نزدم و در توان کسی نیست که همچین کاری بکنه و گرنه الان فروشنده های محترم ال سی دی های بزرگ نصب کرده بودن رو مدار ، به اندازه تابلو روان
هنوز کاری نکرده ام که اجازه بگیرم . اجازه گرفتن غرور نمیخواد . همینجا برای کارهایی که نکرده ام هم از مهندس اجازه میگیرم . اجازه اجازه @};-
بنده نه سازنده هستم و نه فروشنده و به کسی هم کار ندارم . همه موفق باشید .
اگر دوستان مایل به حضور بنده در سایت نیستند ، اعلام کنند که دیگه بنده چیزی نگم و مثل خیلیهای دیگه تماشاچی باشم . به پیشنهاد شما میرم ادب یاد میگیرم ، عیب نداره
با تشکر از همه @};- @};- @};-

لا اله الا هو

جمعه 22 آبان1394 - 4:50pm
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
Empire نوشته است:
با درود و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و همه ی دوستان گرامی
من هم مدار فلزیاب pi فلزجو رو با کمک فایل های راهنمایی که مهندس جان زحمتش رو کشیدن تونستم مونتاژ کنم.هنوز لوپی براش درست نکردم.خواستم بپرسم در حالت بدون لوپ پیغام Coil Error میاد مدارش مشکلی نداره؟

ممنون. شما هم خسته نباشین.
طبیعتا بدون وجود لوپ پیغام خطای لوپ هم باید داشته باشین و طبیعی هست. در این مرحله فقط عملکرد ال سی دی و میکرو مشخص میشه که درسته. وگرنه نصف بیشتر مدار بدون لوپ عملکردی نداره.

با درود
از جوابتون ممنونم. :x
امیدوارم که بعد از درست کردن لوپ و وصل کردنش به مدار پیغام Coil Error دیگه نیاد. :ymblushing:

جمعه 22 آبان1394 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
Mojtaba195 عزیز خسته نباشین.
فقط این رو عرض کنم طبق دستگاه ساخته شده بنده عدد تفکیک برای فیبر مسی 15 در 15 حدود 46 هست که با نتیجه آیسی اول شما مطابقت داره. سایر دوستان هم دقت کنن نباید عدد تفکیک برای چنین هدفی خیلی تفاوت داشته باشه وگرنه سیستم تفکیکشون کلا مشکل داره. البته فیبر اگر خیلی از این کوچکتر یا بزرگتر باشه عددش فرق میکنه. توجه هم داشته باشین اگر عدد تفکیک خیلی خارج از رنج باشه دیگه حذف آهن هم درست عمل نمیکنه!

مهندس جان این عدد تفکیک برای چه سایز لوپی هست و در چه فاصله ای از لوپ؟ لطفا درباره عدد تفکیک بیشتر توضیح بدید. ممنون از شما :x

جمعه 22 آبان1394 - 9:05pm
مدیر کل
مدیر کل

میثم عزیز عدد تفکیکی که عرض کردم برای لوپ 20 و 30 و 45 تقریبا یکسان بوده. توضیح کافی در مورد عدد تفکیک و مفهومش هم بنظرم در فایل راهنما ذکر شده.

جمعه 22 آبان1394 - 10:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حرف های جناب سنه دژ عزیز کاملاً صحیح هستش.
شخصیت ایشون برای بنده ثابت شدست.
@};- :x

شنبه 22 آبان1394 - 12:16am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خواهش میکنم
لطف دارید @};-
اگر باعث رنجش عزیزان نشم در حد توانم در خدمت دوستان هستم .

لا اله الا هو

شنبه 22 آبان1394 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان واقعا قدر افرادی مثل سنه دژ @};- عزیر رو بدانیم چون از دانش ایشان داریم استفاده می کنیم
در ضمن خدایش اینجا جا داره از سایت فلز جو (مخصوصا مهندس حمید @};- @};- )تشکر کنم بخاطر محیطی که به وجود آوردن
اینجا بیشتر مثل دانشگاه ست خدایش خیلی چیزا یاد گرفتم که اصلا باور کردنش برای خود نیز سخت در کل لذت می برم از فلزجو

شنبه 22 آبان1394 - 1:53am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
سنه دژ نوشته است:
خواهش میکنم
لطف دارید @};-
اگر باعث رنجش عزیزان نشم در حد توانم در خدمت دوستان هستم .

شما سروری @};- @};-

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

شنبه 23 آبان1394 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تفکیک آهن برای من با لوپ 40 روی 24 عمل میکنه
آیا مشکلی توی مداره؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 23 آبان1394 - 2:55pm
مدیر کل
مدیر کل

خیر احتمالا مشکلی در مدار شما نیست. معمولا وقتی عدد اول بالاست ؛ حذف آهن هم روی درجات بالاتری شروع به کار میکنه. اصولا این تعداد درجه رو هم به خاطر همین شرایط متنوع در مدار و لوپ دوستان گذاشتیم. مساله شما هم بیشتر مربوط به مشخصات لوپ و کابل استفاده شده میشه. در چنین شرایطی حساسیت فلزیاب هم کمی بیشتر هست. اگر حذف آهن درست عمل کنه و فلزات غیر آهنی حذف نشن و البته عدد تفکیک هم درست باشه دیگه مشکلی نیست. مثلا برای سکه 500 تومنی باید عدد تفکیک حدود 40 داشته باشین و برای یک تکه فویل کوچک حدود 10 باشه.

شنبه 23 آبان1394 - 3:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1452 , 1453 , 1454 , 1455 , 1456 , 1457 , 1458 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 214 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure