انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 5:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1450 , 1451 , 1452 , 1453 , 1454 , 1455 , 1456 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hamid_54 نوشته است:
درود فراوان بر برادر بزرگ وزحمت کش جناب مهندس حمید عزیز با تشکر از زحمات جنابعالی که بدون هیچ چشم داشتی با صبر وحوصله وقت میذارین وبه سئوالات همه پاسخ میدن و راهنمایی میکنیدکمال تشکر و قدرانی رو دارم از خداوند بزرگ و متعال برای جنابعالی روزهای پر از شادی توام با موفقیت بی پایان خواستارم امیدوارم هر روزتان بهتر از روز قبلتان باشد خدا قوت بده مهندس جان خدا قوت مایه افتخار و سربلندی این اب و خاک هستی

خیلی ممنون از شما. لطف دارین. :ymhug:
ایشالا همه این تلاشها منجر به این بشه که دوستان در مسیری که در پیش گرفتن موفقیتی حاصل کنن. :YMPRAY: :ymsigh: :D

پنج شنبه 21 آبان1394 - 5:14pm

محل اقامت: پشت مانیتور
مهندس حمید چرا جواب منو نمیدین؟؟؟؟؟؟ :-?-? :-? :-? [-( [-( :-w :-w

پنج شنبه 21 آبان1394 - 6:57pm
آواتار کاربر

با درود و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و همه ی دوستان گرامی
من هم مدار فلزیاب pi فلزجو رو با کمک فایل های راهنمایی که مهندس جان زحمتش رو کشیدن تونستم مونتاژ کنم.هنوز لوپی براش درست نکردم.خواستم بپرسم در حالت بدون لوپ پیغام Coil Error میاد مدارش مشکلی نداره؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 21 آبان1394 - 8:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Empire نوشته است:
من هم مدار فلزیاب pi فلزجو رو با کمک فایل های راهنمایی که مهندس جان زحمتش رو کشیدن تونستم مونتاژ کنم.هنوز لوپی براش درست نکردم.خواستم بپرسم در حالت بدون لوپ پیغام Coil Error میاد مدارش مشکلی نداره؟

تبریک به شما. اگه اشکالی داشته باشه قبل از نصب لوپ معلوم نمیشه. الان فقط میتونی مطمعن باشی که اتصالات lcd درسته.

پنج شنبه 21 آبان1394 - 8:47pm
مدیر کل
مدیر کل

123456987 نوشته است:
مهندس حمید چرا جواب منو نمیدین؟؟؟؟؟؟ :-?-? :-? :-? [-( [-( :-w :-w

چون سوالات شما یا خیلی تکراری هست یا درخواستی که از بنده بر نمیاد! در خصوص SMD بودن قطعات عرض کردم میتونه اندکی تاثیر مثبت داشته باشه ولی بهرحال ارائه یک فیبر دیگه در دستور کار من نیست. در صورت علاقه مندی باید زحمتشو خودتون یا دوستان دیگر بکشین. مسلما اگر فکر میکردم ارزش وقت گذاشتن رو داره و تغییر خاصی در نتیجه ایجاد میکنه پیگیرش میشدم. در خصوص نوع کابل هم دوستان خیلی بحث کردن و کابلهای خوبی رو هم تست کردن. اما نظر من کماکان روی استفاده از نوع مرغوب RG-59 هست. هر چند که این نظر نهایی نیست.

پنج شنبه 21 آبان1394 - 10:20pm
مدیر کل
مدیر کل

Empire نوشته است:

ممنون. شما هم خسته نباشین.
طبیعتا بدون وجود لوپ پیغام خطای لوپ هم باید داشته باشین و طبیعی هست. در این مرحله فقط عملکرد ال سی دی و میکرو مشخص میشه که درسته. وگرنه نصف بیشتر مدار بدون لوپ عملکردی نداره.

پنج شنبه 21 آبان1394 - 10:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
سلام. مهندس حمید. برای لوپ معمولی دایره 70چند دور سیم افشان یک میل بپیچم که خوب جواب بده تشکر میکنم جواب بدید

جمعه 21 آبان1394 - 1:11am

سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشید
جناب مهندس عذر خواهی میکنم که وقت شما را میگیرم من سوالی داشتم میخواستم بگم کاش یک بیزر هم برای دستگاه در نظر گرفته بودید حالا اگر خودمون بخواهیم اضافه کنیم چیکار باید بکنیم لطفا راهنمایی بفرمایید
پیشاپیش از لطف و زحمات جنابعالی صمیمانه سپاسگزاری میکنم موفق باشید

جمعه 21 آبان1394 - 2:40am

سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید بهم بگید کدوم دستگاه بسازم که از همه بهتر باشه .و عمق کاوش.وسنسش خوب باشه

جمعه 21 آبان1394 - 3:24am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
تا اینجا که 1453 صفحه در مورد مدار فلزجو توضیح داده شده ، خط به خط تمام صفحات را مطالعه کرده ام و نکته برداری هم کردم . دوستان لطف کنن حداقل فایل توضیحات را که در صفحه اول تایپیک قرار گرفته مطالعه کنند بعد اگر چیزی براشون مفهوم نبود ، سوال بپرسند .
- مدار دارای خروجی صوتی هست ، مگه میشه
- توی مداراتی که عمومی شدن و قابل ساخت هستند ، بهترین برد بهمراه تفکیک را همین مدار دارد .
خدا از طراحش راضی باشه @};-

لا اله الا هو

جمعه 22 آبان1394 - 7:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1450 , 1451 , 1452 , 1453 , 1454 , 1455 , 1456 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 174 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure