نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
Mojtaba195 عزیز خسته نباشین. فقط این رو عرض کنم طبق دستگاه ساخته شده بنده عدد تفکیک برای فیبر مسی 15 در 15 حدود 46 هست که با نتیجه آیسی اول شما مطابقت داره. سایر دوستان هم دقت کنن نباید عدد تفکیک برای چنین هدفی خیلی تفاوت داشته باشه وگرنه سیستم تفکیکشون کلا مشکل داره. البته فیبر اگر خیلی از این کوچکتر یا بزرگتر باشه عددش فرق میکنه. توجه هم داشته باشین اگر عدد تفکیک خیلی خارج از رنج باشه دیگه حذف آهن هم درست عمل نمیکنه!
|
پنج شنبه 20 آبان1394 - 1:49am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
sajad p نوشته است: سلام اقا حمید عزیز با اجازتون مدار FPI رو در سایت thunting قرار دادم تا ابتکار شما جهانی بشه و همه بفهمن که مدار شما تو تمام سایتهای دنیا حرف اول رو میزنه ممنون از شما. خسته نباشین.
|
پنج شنبه 20 آبان1394 - 1:49am |
|
 |
ASGHAR DAFINE
|
سلام خدمت مهندسان و دوستان عزیز
من ال سی دیم و کلیدها رو به درستی وصل کردم و وقتی دستگارو روشن میکنم از روبرو فقط ۳۲تا مستطیل نشون میده ولی وقتی از زاویه ۴۵نگاه میکنم نوشتهاش مشخصه و کلیدها همشون عمل میکنم و از همون زاویه از بالا نگا کردم کنتراسشو تا آخر بالا بردم و برعکس اصلا تغییر نکرد،ضمنأ چند بار پروگرام کردم ورژن۳/۰۵رو ریختم و برای بار اول که دستگارو روشن میکنم هر دفه نوشته و شماره مخصوص کنتراس ال سی دی نمیاد
ممنون
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 11:36am |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
ASGHAR DAFINE نوشته است: سلام خدمت مهندسان و دوستان عزیز
من ال سی دیم و کلیدها رو به درستی وصل کردم و وقتی دستگارو روشن میکنم از روبرو فقط ۳۲تا مستطیل نشون میده ولی وقتی از زاویه ۴۵نگاه میکنم نوشتهاش مشخصه و کلیدها همشون عمل میکنم و از همون زاویه از بالا نگا کردم کنتراسشو تا آخر بالا بردم و برعکس اصلا تغییر نکرد،ضمنأ چند بار پروگرام کردم ورژن۳/۰۵رو ریختم و برای بار اول که دستگارو روشن میکنم هر دفه نوشته و شماره مخصوص کنتراس ال سی دی نمیاد
ممنون منم دیروز همین مشکل رو داشتم شما چک کن ببین پایه های ال سی دی به هم اتصال نداشته باشن هم توی ال سی دی هم مدار بعد پایه های میکرو رو هم چک کن احتمالا درست بشه اگه نشد دوباره میکرو رو پروگرم کن و فیوز بیت ها رو جداگانه رایت کن موفق باشی
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 11:40am |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Mojtaba195 عزیز خسته نباشین. فقط این رو عرض کنم طبق دستگاه ساخته شده بنده عدد تفکیک برای فیبر مسی 15 در 15 حدود 46 هست که با نتیجه آیسی اول شما مطابقت داره. سایر دوستان هم دقت کنن نباید عدد تفکیک برای چنین هدفی خیلی تفاوت داشته باشه وگرنه سیستم تفکیکشون کلا مشکل داره. البته فیبر اگر خیلی از این کوچکتر یا بزرگتر باشه عددش فرق میکنه. توجه هم داشته باشین اگر عدد تفکیک خیلی خارج از رنج باشه دیگه حذف آهن هم درست عمل نمیکنه! مهندس با آی سی اول تفکیک فلزم روی 24 عمل میکنه البته فلزات کوچک رو روی 18 حذف میکنه. حتی انگشتر طلا رو بنظرتون مشکل از لوپ هست یا محل تست یا خود آی سی؟ ولی با آی سی ca روی 15 حذف میکنه ولی اعداد تفکیکش مشکل داره و پایین نشون میده
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 11:42am |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
میثم نوشته است: xbehzad نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز منم وسایلهارو خرید کردم از چهره الکترونیک. خوشبختانه همه وسایلهارو داشت و این یکم تعجب برانگیزه
دوستان من این مقاومت هارو از نوع 5 درصد گرفتم بنظرتون مشکلی میتونه ایجاد کنه؟ مقاومت 10 اهم مقاومت 1.5K کیلواهم مقاومت 47 اهم 22 کیلو اهم 1 مگا اهم دوست عزیز بنظر میاد آیسی BS170 اشتباه سفارش دادید اوه اوه بله درسته اشتباه سفارش دادم
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 12:35pm |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
دوستان این لوپ عنکبوتی 45 تو کدوم تاپیک هستش. کلی اموزش لوپ هست ولی هیچکدومش جامع نیست..؟؟
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 12:45pm |
|
 |
hamid_54
کاربر فعال
|
درود فراوان بر برادر بزرگ وزحمت کش جناب مهندس حمید عزیز با تشکر از زحمات جنابعالی که بدون هیچ چشم داشتی با صبر وحوصله وقت میذارین وبه سئوالات همه پاسخ میدن و راهنمایی میکنیدکمال تشکر و قدرانی رو دارم از خداوند بزرگ و متعال برای جنابعالی روزهای پر از شادی توام با موفقیت بی پایان خواستارم امیدوارم هر روزتان بهتر از روز قبلتان باشد خدا قوت بده مهندس جان خدا قوت مایه افتخار و سربلندی این اب و خاک هستی
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 1:34pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Mojtaba195 نوشته است: مهندس با آی سی اول تفکیک فلزم روی 24 عمل میکنه البته فلزات کوچک رو روی 18 حذف میکنه. حتی انگشتر طلا رو بنظرتون مشکل از لوپ هست یا محل تست یا خود آی سی؟ ولی با آی سی ca روی 15 حذف میکنه ولی اعداد تفکیکش مشکل داره و پایین نشون میده خب اگر حذف آهن روی 24 شروع به حذف فلزات آهنی بکنه دیگه روی اعداد کمتر نباید حتی خود آهن هم حذف بشه دیگه چه برسه به انگشتر طلا! یا درجه حذف رو اشتباه انتخاب میکنین یا مدارتون اشکالی داره که باید مجددا بررسی کنین. اعداد 3 گانه رو هم چک کنین در رنج درست خودشون باشن.
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 5:09pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
xbehzad نوشته است: دوستان این لوپ عنکبوتی 45 تو کدوم تاپیک هستش. کلی اموزش لوپ هست ولی هیچکدومش جامع نیست..؟؟ دوست عزیز به پست اول تاپیک فلزیاب چنس مراجعه کنین و فایلش رو دانلود کنین. توضیح نحوه پیچیدن لوپ عنکبوتی و محاسباتش رو بطور مفصل در اونجا ذکر کردیم. در واقع چون پروژه لوپ عنکبوتی به بهانه مدار چنس مطرح شد و 2 سال پیش بطور مفصل روش کار کردیم دیگه در این تاپیک زیاد وارد جزئیات ساختش نشدیم. البته در بخش لوپ و کوئل انجمن هم دوستان مطالب مختلفی در این خصوص قرار دادن و حتی از سایر بخشها گرداوری و کپی کردن که میتونین استفاده کنین.
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 5:13pm |
|
 |
|