نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

asadof نوشته است: مهندس جان اگه وقتش رو دارید با شکل موج توضیح بدید مدار شما چطوری تفکیک میکنه که با پایین اوردن فرکانس تاثیری در تفیک نداره!!!ممنون از راهنمایی شما  البته کاری به مینیلب ندارم فقط پالسی رو عرض میکنم اون هم در حد اهنی و غیر اهنی همین.چطور تفیک میکنه که با پایین اوردن فرکانس تاثیری در تفیک نداره البته نه در حد زیاد همراه با عکس شکل موج  عزیز من چند بار در تاپیک ذکر کردم اطلاعاتی که من ازش استفاده کردم بیشتر مبتنی بر این داکیومنت منتشر شده از مینلب بوده: http://www.google.com/patents/US5506506طبیعتا این روش وابستگی زیادی به فرکانس نداره. در عین حال مینلب هم لااقل در سری GPX از تکنیک پالس استفاده میکنه هر چند پالسهای یکسانی نمیفرسته ولی بهرحال روش کارش بصورت کلی همون پالسی هست و در سایت خودش هم مشخصا اشاره کرده. طبیعتا این روشهای پیچیده در مدارات انالوگ تقریبا قابل پیاده سازی نیست چون محاسبات و در نظر گرفتن شرایط مختلف برای اعلام سنس آهن و غیر آهن تا حدی پیچیده هست که نیاز به پردازش دیجیتال داره. بنده بیش از این اطلاعات دیگه چیزی ندارم که به شما عرض کنم. اگر هم قصد درست کردن یک مدار تفکیکدار دیگه احتمالا جهت فروش رو دارین شرمنده هستم که نمیتونم کمک بیشتری بکنم! 
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 3:06pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
talar نوشته است: حمید اقا ممکنه شکل موج های فلزیاب رو در نقاط روی پایه شش اپ امپ و پایه دو و گره مشترک دو مقاومت 395 اهمی رو در لحظه ورود فلز به میدان مغناطیسی سیم پیچ و بدون فلز با اسکوپتون قرار بدید تا یه کم روشن بشیم. مرسی اگر دنبال کار علمی برای خودتون هستین باید مدار رو بسازین و بسادگی این چیزها رو بررسی کنین! شکل موج در این مدار با سایر پالسی های متداول فرق چندانی نداره. نهایتا کمی دقیق تر و تمیز تره که اونم بخاطر حسابشده بودن مقدار تک تک قطعات هست. اصل کار متفاوتی که انجام شده صرفا به برنامه بستگی داشته. به همین لحاظ میبینید مدار واقعا چیز خارق العاده ای نداره! در ضمن فکر کنم ما در فلزجو متاسفانه به اندازه کافی فروشنده تحویل جامعه فلزیابی دادیم! لذا من اطلاعات سر راستی نمیتونم بدم که هر کسی شروع به ارائه یک محصول برای خودش کنه در شرایطی که رنج و زحمتش رو بنده کشیده باشم! اگر میخواین واقعا کاری صورت بدین من سر نخ ها رو به شما دادم. باقیش دیگه با خودتون هست. اگرم کسی مصرف کننده و اپراتور باشه که اصلا به این اطلاعات نیازی نداره.
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 3:20pm |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|

عنوان: فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PIحمید نوشته است: talar نوشته است: حمید اقا ممکنه شکل موج های فلزیاب رو در نقاط روی پایه شش اپ امپ و پایه دو و گره مشترک دو مقاومت 395 اهمی رو در لحظه ورود فلز به میدان مغناطیسی سیم پیچ و بدون فلز با اسکوپتون قرار بدید تا یه کم روشن بشیم. مرسی اگر دنبال کار علمی برای خودتون هستین باید مدار رو بسازین و بسادگی این چیزها رو بررسی کنین! شکل موج در این مدار با سایر پالسی های متداول فرق چندانی نداره. نهایتا کمی دقیق تر و تمیز تره که اونم بخاطر حسابشده بودن مقدار تک تک قطعات هست. اصل کار متفاوتی که انجام شده صرفا به برنامه بستگی داشته. به همین لحاظ میبینید مدار واقعا چیز خارق العاده ای نداره! در ضمن فکر کنم ما در فلزجو متاسفانه به اندازه کافی فروشنده تحویل جامعه فلزیابی دادیم! لذا من اطلاعات سر راستی نمیتونم بدم که هر کسی شروع به ارائه یک محصول برای خودش کنه در شرایطی که رنج و زحمتش رو بنده کشیده باشم! اگر میخواین واقعا کاری صورت بدین من سر نخ ها رو به شما دادم. باقیش دیگه با خودتون هست. اگرم کسی مصرف کننده و اپراتور باشه که اصلا به این اطلاعات نیازی نداره. مرسی حمید جان .من ده ها شماتیک فلزیاب پالسی رو بررسی کردم همه فلزیاب پالسی بیس شان یکی است و فقط تفاوت در جزییات پیاده سازی است . درخواست من فقط ارایه یه عکس از شکل موج بود .ان هم با اسکوب حرفه ایتان .وگرنه کسی که قصد ساخت و فروش داشته باشد اصلا به این چیزها نیاز ندارد. در ضمن مرسی از اینکه خصوصی خودتان رو دوباره باز کردید. در ضمن من مدار رو ساختم و دارم ازش استفاده میکنم .چون خودم اسکوب حرفه ای ندارم این درخواست رو کردم مرسی
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 4:08pm |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
با سلام خدمت مهندس حمید و سایر دوستان کسانی که میخان این مدار رو بسازن ولی بلد نیستن چطوری مدار چاپی بزنن ویدیو زیر رو نگاه کنن همچنین همه کسانی که میخان بدونن بهترین روش و سریعترین روش درست کردم مدار چاپی چیه. لطفا نگاه کنید. http://www.aparat.com/v/ZKt1O
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 4:50pm |
|
 |
123456987
تاریخ عضویت: دوشنبه 15 تیر1394 - 5:06pm پست: 35 محل اقامت: پشت مانیتور
|
سلام مهندس حمید همچنان منتظر pcb smd هستم اگر براتون مقدوره لطفا قرار بدید و یه فایل پروتل از پروژه تشکر 
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 8:00pm |
|
 |
123456987
تاریخ عضویت: دوشنبه 15 تیر1394 - 5:06pm پست: 35 محل اقامت: پشت مانیتور
|
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 8:23pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: سلام دوستان و خسته نباشید کسی از LF 157 استفاده کرده؟این آی سی با چه پسوندی با این مدار همخوانی داره؟متاسفانه پسوندهای زیادی برای این آی سی هست! ممنون  سلام. دوست عزیز یه نمونشو که بنده گرفتم اینیست که عکسو گذاشتم. اگرچه نوشته TDB157 ولی خیلی خوب کار میکنه و لوگوی شرکتی به نام Thomson-CSF رو داره. (البته مهندس حمید کلاً با هر نوع پیشوندی غیر از LF برای 157 ها مخالفن) به گفته فروشنده از روی دستگاههای آلمانی قدیمی که زیر کلّی رزین پوشیده بوده درش اوردن( پیناش هم کوتاه و چیده شدست). با لوپای کوچکم (23 و45 سانتی ) تفکیک رو هم به خوبی انجام میده. دوتا داشت که بنده خریدمشون دونه ای 20000 ت.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 9:31pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: kdj نوشته است: سلام دوستان و خسته نباشید کسی از LF 157 استفاده کرده؟این آی سی با چه پسوندی با این مدار همخوانی داره؟متاسفانه پسوندهای زیادی برای این آی سی هست! ممنون  سلام. دوست عزیز یه نمونشو که بنده گرفتم اینیست که عکسو گذاشتم. اگرچه نوشته TDB157 ولی خیلی خوب کار میکنه و لوگوی شرکتی به نام Thomson-CSF رو داره. (البته مهندس حمید کلاً با هر نوع پیشوندی غیر از LF برای 157 ها مخالفن) به گفته فروشنده از روی دستگاههای آلمانی قدیمی که زیر کلّی رزین پوشیده بوده درش اوردن( پیناش هم کوتاه و چیده شدست). با لوپای کوچکم (23 و45 سانتی ) تفکیک رو هم به خوبی انجام میده. دوتا داشت که بنده خریدمشون دونه ای 20000 ت. سلام محمود جان لطف کردی عزیز ممنون 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 11:55pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
xbehzad نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید و سایر دوستان کسانی که میخان این مدار رو بسازن ولی بلد نیستن چطوری مدار چاپی بزنن ویدیو زیر رو نگاه کنن همچنین همه کسانی که میخان بدونن بهترین روش و سریعترین روش درست کردم مدار چاپی چیه. لطفا نگاه کنید. http://www.aparat.com/v/ZKt1Oدوست عزیز این روش به نظر من توصیه نمیشه دلیلش هم اینه که وقتی کاغذ رو برمیداریم مقداری از رنگ لاینها روی کاغذ میمونه یا به عبارتی روی فیبر کمرنگ میشه و موقع اسیدکاری با نفوذ اسید توی رنگ کیفیت مدارو پایین میاره بنده خودم این مورد رو تست کردم و اصلا توصیه نمیکنم به دوستان مخصوصا برای این مدار که باید دقت زیادی برای زدن فیبرش داشت باتوجه به ارزش بالای اون.این روش مثل این میمونه که با یه اتوی چینی  حرارت زیادی به کاغذ برای چاپ بدی در صورتی که اگه حرارت کم باشه فیبر بهتر از اب درمیاد
|
چهارشنبه 19 آبان1394 - 12:38am |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
سلام من دو روزه با این سایت اشنا شدم. از دیروز دارم مطالب مربوط به این فلزیاب رو میخونم و 100 صفحه از تاپیک هارو خوندم و شدیدا متقاعد شدم که این دستگاه رو بسازم. چند تا سوال داشتم از عزیزان
برای بعضی از مقاومتها 1 درصد نداره چهره الکترونیک و فقط 5 درصد داره. این میتونه مشکل ساز باشه تو کار دستگاه؟ در ضمن این اپ امپ lf357 رو زده 17000 تومن چرا اینجوریه؟ تا صفحه 100 تاپیک ندیدم کسی به این قیمت خریده باشه.؟
|
چهارشنبه 19 آبان1394 - 2:02am |
|
 |
|