نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
مطلبی که شما میفرمایین بنظر من بیشتر مربوط به VLF هاست و ارتباط چندانی به فلزیاب پالسی نداره! در واقع ما در اینجا تغییر شکل نواحی مختلف موج رو روی هر پالس محاسبه میکنیم. پس اینکه تعداد پالسها در ثانیه که اصطلاحا اینجا بهش فرکانس میگیم چقدر هست ؛ تاثیر زیادی در نتیجه تفکیک نداره. از این گذشته تفکیک واقعی در بهترین پالسی ها نظیر لورنز و GPX مینلب هم صرفا در مورد آهن از غیر اهن هست. هیچ شرکتی تا امروز در دنیا ادعا نکرده که میتونه سایر فلزات رو از هم با سیستم پالسی تفکیک کنه. ما هم چنین چیزی نگفتیم. در خصوص حذف آهن در این مدار هم ممکنه اندکی درجه حذف آهن روی فرکانسها و عرض پالسهای زیاد و کم فرق کنه که این تفاوت بیشتر از 2 درجه نیست. همینطور عدد تفکیک معمولا روی فرکانسهای بالا و پایین نهایتا 3 شماره فرق میکنه که در ماهیت مفهومی که قراره رنج عدد تفکیک در اختیار ما بذاره تغییر خاصی ایجاد نمیکنه.
|
یکشنبه 16 آبان1394 - 1:50am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 ممنون دوست من از پاسختون اعداد سه گانه با این لوپی که فرمودین تو چه رنجی هستند؟شیلد رو به مدار وصل کردین؟ چه لوپ هیولایی میشه!!! ممنون 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 11:02am |
|
 |
alizarini007
|

نقل قول: علتش اینه که نوع خاک اونجا با هم فرق داره طبق تجربه بنده مثلا شما یه جایی میرید برای کاوش وقتی لوپ رو تو فاصله مثلا 10 سانتی بالانس کردید. اگه همون موقع لوپ رو به زمین نزدیکتر کردید دستگاه زمین رو سنس کرد. مشخص میشه خاک اونجا سفت هستش البته اگه خیلی سری سنس کرد معلوم میشه ذرات هم داره ولی نه اگه برعکش شد  مگه میشه!!! بله مثلا اگه لوپ رو تو 10 سانتی بالانس کردید وقتی به زمین نزدیک کردید دستگاه به جای سنس زمین میتر منفی بندازه  میشه فهمید خاک اونجا خیلی شل هستش ویا کلا خاکستر هستش. شما تست کنید بعد حفاری کنید اگه اینطور نبود بیا اینجا هر چی دلت خواست بهم بگو  دوست عزیز اوپراتوری دستگاه حرف اول رو میزنه شما اگه بهترین دستگاه دنیا رو داشته باشید .ولی اوپراتوری خوب نباشه جواب نمیده. بعضی از دوستان هم فکر میکنند دیگه اخر اپراتوری هستند ولی اشتباه میکنند.  البته به همه جسارت نکردم.  سلام دوستان جا داره از این دوست عزیز جناب asadof تشکر کرد .چندین نکته اپراتوری را تا به حال ذکر کرده اند که شخصی مثل بنده شاید جندین ماه و یا سال طول میکشید که همچین مواردی را تجربه کنم ولی با به اشتراک گذاشتن تجربه این عزیز بنده به این نکات کلیدی واقف شدم.
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 11:25am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید خان و خسته نباشید توی مطالبی که فرمایش کردید یه جا گفتید که حالت دیباگ اول(عدد انتگرال) باهاش میشه نویز محیط و آلودگی خاک منطقه رو تشخیص داد.لطف میکنید اگه از حوصله تون خارج نیست جامعتر توضیح بدید؟و اینکه دیلی اتوماتیک رو چطور بالا ببریم؟ ممنون 
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 12:50pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. البته بنده جایی ذکر نکردم از طریق عدد دیباگ 1 میشه به الودگی خاک پی برد! اون عدد صرفا نشاندهنده میزان انتگرال لحظه ای گرفته شده از موج هست. طبیعتا ناحیه این انتگرالگیری هم بین نقطه دیلی اتومات+دیلی دستی تا نقطه انتهایی که بازه انتگرال تعیینش میکنه خواهد بود. بهرحال میزان نوسانات این عدد انتگرال در شرایطی که لوپ و دستگاه کاملا ثابت هست میتونه میزان نویز رو نشون بده. ایده ال ترین حالت این هست که فقط رقم یکان تغییر داشته باشه که البته خیلی سخت میشه بهش رسید. ولی رقم دهگان هم اگر حداکثر 1 واحد نوسان داشته باشه کاملا خوب و قابل قبول هست. با تغییر فرکانس دستگاه میشه میزان اثرگذاری نویز موجود در محیط رو کاهش داد. هر چه ظرفیت خازنی لوپ بیشتر باشه دیلی اتومات هم بیشتر میشه! این قضیه شامل کابل لوپ هم میشه. مثلا اگر از RG-58 استفاده کنین نسبت به RG-59 ظرفیت خازنی کابلش بیشتر هست و میتونه اندکی دیلی رو بالاتر ببره. همینطور هر چه سیمهای لوپ به هم نزدیک تر باشن دیلی میتونه بالاتر بره. راه دیگه هم افزایش تعداد دورهای لوپ هست. طبیعتا جنس سیم استفاده شده هم تاثیر زیادی داره.
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 1:29pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
ممنونم که وقت میزارید و پاسخ میدید  یعنی وقتی فلزی سنس میشه این عدد تغییر میکنه درسته؟و اگه خاک منطقه هم آلوده باشه باید تغییر کنه ولی نه به اندازه سنس فلز؟به دست آوردن تغییر برای املاح و ذرات رو میشه با تجربه و تست پیدا کرد؟و اینکه کدوم قطعات روی دقت انتگرال تاثیر دارند؟ ممنون 
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 2:59pm |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
سلام استاد شما ماسفتی که دوستمون گفتن تایید کردید apt10050lvr تا تهیه کنیم و سوال بعد اگه 840 تقلبی باشه روی دیلی تاثیر داره و بردش کم میکنه؟ باتشکر از بردار عزیزم استاد حمید
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 8:06pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
ada نوشته است: سلام استاد شما ماسفتی که دوستمون گفتن تایید کردید apt10050lvr تا تهیه کنیم و سوال بعد اگه 840 تقلبی باشه روی دیلی تاثیر داره و بردش کم میکنه؟ باتشکر از بردار عزیزم استاد حمید دوست عزیز به نظر میاد این ماسفت هم مثل 11n100 جوابگوی کار هست ودر مورد سوال دومتون عرض کنم که بله لوپ ماسفت و اپ امپ قطعاتی هستن که مستقیما روی دیلی تاثیرگذار هستن
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 9:29pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
kdj نوشته است: ممنونم که وقت میزارید و پاسخ میدید  یعنی وقتی فلزی سنس میشه این عدد تغییر میکنه درسته؟و اگه خاک منطقه هم آلوده باشه باید تغییر کنه ولی نه به اندازه سنس فلز؟به دست آوردن تغییر برای املاح و ذرات رو میشه با تجربه و تست پیدا کرد؟و اینکه کدوم قطعات روی دقت انتگرال تاثیر دارند؟ ممنون  خواهش میکنم. بله خب سنس کلا بر اساس همین عدد انجام میشه. ولی اگر منظور شما حساسیت به زمین باشه خیلی بهتره از طریق سنس یا عدم سنس روی تنظیمات مختلف بهش پی ببرین. از روی این عدد که حالت داده خام داره نمیشه بخوبی متوجه این مسائل شد و بیشتر میزان نوساناتش نشاندهنده تاثیر نویز هست. طبیعتا هیچ قطعه ای بصورت مستقیم روی ثبات این عدد دخیل نیست مگر هر چیزی که به ورود نویز به مدار ربط داشته باشه که البته بخش اعظم مربوط به خود لوپ هست.
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 9:42pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: mahmood51 ممنون دوست من از پاسختون اعداد سه گانه با این لوپی که فرمودین تو چه رنجی هستند؟شیلد رو به مدار وصل کردین؟ چه لوپ هیولایی میشه!!! ممنون  خواهش میکنم. بله، شیلد مدار هم استفاده کردم ----> شیلد رابط ----> شیلد کابل. اعدادش با حد مطلوب مورد انتظار نمیخونه .دوعدد آخر حدودای 800-700 و اولی تو مایه های 600 یا 500 ( دقیقاً یادم نیست) نمیدونم چطوریه که این کابل برای تفکیک رکاب نمیده هرطور بستمش گفت تفکیک نمیدم ولی تا بخوای عمق خوب میدم. و از طرفی هم برای بنده تفکیک مهم نیست مخصوصاً وقتی با لوپ بزرگ میگردیم یعنی؛ حذف فلزات مزاحم ریز، ذرات ، سفال و...... ابعاد و رفتار جنس درست و دفینه ای هم راحت خودشو نشون میده و.... لذا اصلاً خودمو برای داشتن تفکیک اذیت نکردم و همواره عمق و ثبات برام در اولویت بوده. ثباتشم معرکست با سنس 20، فرکانس 80، دیلی 60، گراند 3 و البته ورژن قبلی هگز به راحتی 1 ساعت باهاش در بیابون چرخیدم و وقتی رفتم بالاسر پیت 17 کیلویی مدفون در 3 متری زدش. درود بر مهندس حمید، رحمت به امواتش، درد و بلاشم بخوره تو سر هرچی تنگ نظر بخیله.
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 10:07pm |
|
 |
|