انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 6:35am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1438 , 1439 , 1440 , 1441 , 1442 , 1443 , 1444 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
یا هو جان من لوپ 55مونو شرکتی سفارش دادم بخاطر این مشکل ولی تازه امروز دستم رسیدمن از مهندس در خواست می کنم اگه امکانش هست بالانس فلز جو مثل مثلا 4500 باشه که باید بالا و پایینش کنی تا بالانس بشه .
راستش من بخاطر این مشکل اون قسمتی رو که قرار دستگاه بزنم کاملا مسطح می کنم وبعد دستگاه می زنم

روش بالانس بصورت بالا و پایین کردن از نظر طراحی فقط یک تکه برنامه بیشتر برای من نیست! اما اتفاقی که میفته مهمه. در اون صورت دستگاه بصورت خودکار حساسیت رو تا حدی پایین میاره که دیگه اصلا بوق اضافی نداشته باشین. شاید درجه حساسیت بسته به شرایط حتی از 1 هم پایین تر بیاد! این میزان افت برد چیزی نیست که مطلوب کسی باشه. ولی اگر اینطور دوست دارین خودتون با اراده خودتون باید انجامش بدین. برای من قابل قبول نیست مکانیزم اتوماتیکی در دستگاه بذارم که برد رو حتی از نصف هم کمتر کنه و شما از این مساله اگاهی نداشته باشین. ضمن اینکه در اون روش بالا و پایین کردن لوپ ؛ فاصله حداقل و حداکثری لوپ تا زمین تعیین کننده هست و این هم چیزی نیست که هر کسی یک جور انجام بده.

پنج شنبه 14 آبان1394 - 8:39pm
مدیر کل
مدیر کل

mehrdad00 نوشته است:
سلام خدمت مهندس عزیز و گلم
اول از همه تشکر میکنم بابت این دستگاه که با کمترین هزینه و بدون هیچ چشم داشتی شما در اختیارمون گذاشتی من هم وضیفه خودم دونستم که نتیجه تست و کارمو برای شما قرار بدم و اما نیجه
ضعف که نمیشه گفت ولی این نکات واقعن کمی اذییت میکنه
1- بالانس کردن دستگاه هنگام تعویض لوپ
2- به هم خوردن تنظیمات با هر بار خاموش روشن کردن
3- تو قسمت شیب دار کاملن باید بیخیال دستگاه بشی
4- حساسیت شدید به نم و رطوبت یعنی زمین خیس اصلن نباید روشن کنی
5 بوق های ممتد هی الکی بوق میزنه
6- تظیم فاصله لوپ با زمین
نقاط قوت
1- دیجیتال بودن و باز بودن تنظیمات همه چی دست خودمونه
2- سنس فوق العاده و واقعی
3- قابلیت حذف آهن که خیلی به کار میاد
4- سازگاری با انواع لوپ اندازه دست خودته
5-با کمترین قیمت جمع میشه (که بزرگترین خوبیه این دستگاهه )
6- تو خاک معمولی و تمیز کاملن جوابگو هست

ممنون از شما.
در خصوص نقاط ضعفی که فرمودین:
1- بالانس مجدد هنگام تعویض لوپ کاملا طبیعی هست چون هر لوپ بالانس خودش رو لازم داره! البته لازم به ذکره که بالانس در اینجا عبارت از زدن یک دکمه بیشتر نیست!!! اگر این شما رو اذیت میکنه که دیگه من حرفی ندارم!
2- تنظمیات دستگاه پس از خروج از منو همیشه ذخیره میشن. من متوجه نمیشم شما چطور چنین چیزی فرمودین؟ آیا واقعا درست از دستگاه تست گرفتین؟!
3- خیر چنین چیزی نیست. در سطح شیبدار با رعایت چند تنظیم براحتی میشه از این فلزیاب استفاده کرد. دهها بار توضیح دادیم. در نهایت هم میتونین درجه حساسیت رو کم کنین.
4- با توجه به برد بالا حساسیت به زمین خیس طبیعی هست. اگر حساسیت رو کم کنین همونطور که برد کم میشه اثر رطوبت هم کاهش پیدا میکنه. بالا بردن دیلی و کاهش فرکانس هم تاثیر زیادی داره.
5- با رعایت تنظیمات درست بوق الکی نباید داشته باشین. در عین حال این مهمه که منشا بوق چی هست. بوق اضافی میتونه از اثر نویز باشه یا حساسیت به زمین یا تکان دادن شدید لوپ و حتی کابل و کانکتور نامناسب برای لوپ. تنظیم اسپید هم روی این مساله تاثیرگذاره.
6- در دفترچه تمامی فلزیاب های معروف اعم از لورنز و مینلب روی حفظ فاصله لوپ تا زمین تاکید شده. حتی یک استثنا هم در این مورد وجود نداره! این یک مطلب قطعی برای همه فلزیاب هاست. اگر حرف من رو باور ندارین میتونین به دفترچه این فلزیاب ها و روش صحیح حرکت دادن لوپ روی زمین مراجعه کنین. مشکل اصلی دوستان بیشتر این هست که اصولا اسکلت فلزیابشون در حدی خوب نیست که موقع دست گرفتن بتونن بخوبی فاصله لوپ تا زمین رو حفظ کنن. اگر اسکلت فلزیاب اصولی و با توجه به استانداردهای دستگاههای معتبر ساخته بشه میبینید که رعایت فاصله لوپ تا زمین خیلی ساده تر میشه و نتیجه هم بهبود پیدا میکنه.

پنج شنبه 14 آبان1394 - 8:49pm

با سلام دوستان من در ابتدای کار با فلزجو مشکل تک بوق و میتر منفی داشتم و شاید مثل خیلی دوستان عصبی از کارکرد دستگاه بعد متوجه شدم که وقتی دستگاه روشن میکنم باید چند لحظه صبر کنم تا بقولی داغ بشه جدی اینجوریه اگر اول کار تک بوق داشتید با فرکانس بازی کنید اما زود تغییر ندید بزارید یه چند لحظه بگذره دوباره کم کنید مثلا من فرکانس رو دیشب تا 127 کم کردم از 175 تا دستگاه ثبات داشت با لوپ 45 عنکبوتی خدا شاهده اروم مثل اینکه یک در یک این دستگاه باید بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید یجورایی زبونشو بفهمی اگر باهاش لج کنی و عصبی بشید فایده نداره گرند رو هم برای برد بیشتر کم نکنید دوستان حداقل رو 5 بزارید همه خاکهای ما یه مشکلی داره در مورد میتر منفی اگر نقطه شما مثلا شیب دار من لوپ رو افقی گوشه ای بالانس میکنم و پهلو به پهلو میرم اگر لحظه ای میتر منفی باشه مشکلی نیست اگر طول بکشه از بالانس خارج میشه همین میتر منفی دیشب به کار من اومد و یه تونل رو پیدا کردم .به دنبال پیدا کردن قلق های کار باشید تا معایب درود بر شما

پنج شنبه 14 آبان1394 - 8:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
محمود جان اینکه از خواص تنظیم گراند هست! باید درجات مختلف رو بسته به لوپ و سرعت کاوش خودتون ازمایش کنین. همینطور هر چقدر نویز کمتر باشه این حالت هم کمتر پیش میاد. اما اگر گراند رو خاموش کنین دیگه حالت تطبیق تدریجی هم غیر فعال میشه و چنین حالتی بوجود نمیاد.

مهندس جون، ممنون بابت توجهتون. اکی، ازین پس باید به این نکته مهم توجه کنم.

پنج شنبه 14 آبان1394 - 9:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان و مهندس حمید

باید به اطلاع برسونم که من بارها با این مشکلی که شما میگید که در سطوح شیب دار مشکل داریم یا با بالا پایین شدن دست بوق اضافی داریم یا میتر منفی داریم روبرو شدم و اولش نسبت به این طرح کمی بد گمان بودم ولی با توجه به تجربه ای که قبلا از کارکرد با انواع مختلف دستگاه ها داشتم و با راهنمایی و مطالبی که دوستان و مهندس حمید توی سایت قرار دادن ، با تعویض کانکتور و سیم کانکتور ( البته من از سیم rg راضی نبودم و از یک سیم میکروفن ژاپنی استفاده کردم ) و تمرین روی تنظیمات تونستم تا حدود زیادی این مشکلات رو کم کنم و با کمی کم کردن حساسیت تقریبا مشکل بطور 90 درصد حل شد . لازم به توضیح هستش که دستگاه های دیگر در محیط های مشابه با کاهش برد شدید اما به مرور همراه بودن که همش باید یک دسته کلید همراهم بود که قدرت دستگاه رو چک کنم که کم نشده باشه و حرف مهندس در این مورد دقیقا درست هست .

از مهندس عزیز هم بابت پاسخ به سوالات همه دوستان که بعضا با ارامش و بعضا با عصبانیت جواب میدن تشکر دارم و این مطلب رو عرض کنم که ادبیات دوستان برای سخن گفتن با شما بیشتر برادرانه و خودمونی هستش و نه از روی طلبکاری ،اونها اینقدر خودشون رو به شما نزدیک میدونن که اینطور با شما راحت حرف میزنن و شما برداشتتون از این حرفها ادبیات طلبکارانه هست ولی دوستان همه میدونن که هیچ کس توی ایران و حتی جهان نیست که همچین طرحی رو رایگان برای عموم ارائه بده و همه دوستان از این بابت از شما ممنون هستند .

با تشکر از همه عزیزان و ارزوی موفقیت :-BD

در ضمن یک سوال هم از مهندس داشتم من سیم لاکی 85 دارم و با شعاع داخلی 42.5 یک لوپ 50 پیچیدم که اهم اون 1.3 شد ( 22 دور . سلف سنج ندارم ) و دستگاه دیلی اتو رو با 27 شناخت و حذف اهن از 9 شروع میشه ایا باید تعداد دور رو کم کنم تا به کیفیت بهتر برسم . ممنون میشم پاسخ بدین .
یا حق

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 14 آبان1394 - 10:08pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. خیلی ممنون از شما.
ظرفیت لوپ شما احتمالا حدود 400 میکرو هانری هست. با اینکه این ظرفیت خوبیه ولی بنظر من با توجه به ابعاد و همینطور اهم لوپ شما بهتره یک دور از قسمت بیرونی لوپ رو باز کنین تا لوپ شما قدرت بهتری پیدا کنه.
دیلی 27 کمی بالاست ولی اشکالی نداره و در همین حد که حذف آهن کار میکنه کافیه. بالا بودن دیلی لوپ حساسیت به زمین و فلزات خیلی کوچک رو کاهش میده که این خودش میتونه یک فاکتور مثبت باشه.

جمعه 14 آبان1394 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
حمید نوشته است:
mohammadiraj نوشته است:
یا هو جان من لوپ 55مونو شرکتی سفارش دادم بخاطر این مشکل ولی تازه امروز دستم رسیدمن از مهندس در خواست می کنم اگه امکانش هست بالانس فلز جو مثل مثلا 4500 باشه که باید بالا و پایینش کنی تا بالانس بشه .
راستش من بخاطر این مشکل اون قسمتی رو که قرار دستگاه بزنم کاملا مسطح می کنم وبعد دستگاه می زنم

روش بالانس بصورت بالا و پایین کردن از نظر طراحی فقط یک تکه برنامه بیشتر برای من نیست! اما اتفاقی که میفته مهمه. در اون صورت دستگاه بصورت خودکار حساسیت رو تا حدی پایین میاره که دیگه اصلا بوق اضافی نداشته باشین. شاید درجه حساسیت بسته به شرایط حتی از 1 هم پایین تر بیاد! این میزان افت برد چیزی نیست که مطلوب کسی باشه. ولی اگر اینطور دوست دارین خودتون با اراده خودتون باید انجامش بدین. برای من قابل قبول نیست مکانیزم اتوماتیکی در دستگاه بذارم که برد رو حتی از نصف هم کمتر کنه و شما از این مساله اگاهی نداشته باشین. ضمن اینکه در اون روش بالا و پایین کردن لوپ ؛ فاصله حداقل و حداکثری لوپ تا زمین تعیین کننده هست و این هم چیزی نیست که هر کسی یک جور انجام بده.

سلام به همه و مخصوصا استاد حمید که واقعا زحمت می کشند و به همه نظرات حتی غیر منطقی مثل نظر بنده هم توجه می کنند
استاد به نظر بنده این روش اگر یک گزینه توی منو داشته باشد خیلی بهتره که هر کسی خواست استفاده کند و به صورت خودکار دستگاه بالانس کند خودش را و به صورت خودکار هم حساسیتش را تا یک حد نرمال بعد از پایین آوردن دوباره ببرد بالا تا جایی که بوق اضافی نداده متوقف بشه و یک علامت توی ال سی دی نشان دهد و موقع حرکت که دارد اتو بالانس انجام می دهد یک گزینه نمایش داده شود مبنی بر ثابت نگه داشتن دستگاه یا سکون و هر موقع تنظیمات به حد نرمال شناسایی شد می تواند پیغام اجازه حرکت را بدهد نهایتش بردش در بدترین حالت در حد یک vlf شاید پائین بیاید ولی در عوض توی بعضی از زمینها که واقعا آلوده هستند و خیلی از دستگاهها جواب نمی دهند دستگاه به خوبی جواب بدهد و لازم نیست همیشه و همه جا هم از این تنظیم استفاده شود \M/

جمعه 15 آبان1394 - 9:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
mehrdad00 نوشته است:
سلام خدمت مهندس عزیز و گلم
اول از همه تشکر میکنم بابت این دستگاه که با کمترین هزینه و بدون هیچ چشم داشتی شما در اختیارمون گذاشتی من هم وضیفه خودم دونستم که نتیجه تست و کارمو برای شما قرار بدم و اما نیجه
ضعف که نمیشه گفت ولی این نکات واقعن کمی اذییت میکنه
1- بالانس کردن دستگاه هنگام تعویض لوپ
2- به هم خوردن تنظیمات با هر بار خاموش روشن کردن
3- تو قسمت شیب دار کاملن باید بیخیال دستگاه بشی
4- حساسیت شدید به نم و رطوبت یعنی زمین خیس اصلن نباید روشن کنی
5 بوق های ممتد هی الکی بوق میزنه
6- تظیم فاصله لوپ با زمین
نقاط قوت
1- دیجیتال بودن و باز بودن تنظیمات همه چی دست خودمونه
2- سنس فوق العاده و واقعی
3- قابلیت حذف آهن که خیلی به کار میاد
4- سازگاری با انواع لوپ اندازه دست خودته
5-با کمترین قیمت جمع میشه (که بزرگترین خوبیه این دستگاهه )
6- تو خاک معمولی و تمیز کاملن جوابگو هست

ممنون از شما.
در خصوص نقاط ضعفی که فرمودین:
1- بالانس مجدد هنگام تعویض لوپ کاملا طبیعی هست چون هر لوپ بالانس خودش رو لازم داره! البته لازم به ذکره که بالانس در اینجا عبارت از زدن یک دکمه بیشتر نیست!!! اگر این شما رو اذیت میکنه که دیگه من حرفی ندارم!
2- تنظمیات دستگاه پس از خروج از منو همیشه ذخیره میشن. من متوجه نمیشم شما چطور چنین چیزی فرمودین؟ آیا واقعا درست از دستگاه تست گرفتین؟!
3- خیر چنین چیزی نیست. در سطح شیبدار با رعایت چند تنظیم براحتی میشه از این فلزیاب استفاده کرد. دهها بار توضیح دادیم. در نهایت هم میتونین درجه حساسیت رو کم کنین.
4- با توجه به برد بالا حساسیت به زمین خیس طبیعی هست. اگر حساسیت رو کم کنین همونطور که برد کم میشه اثر رطوبت هم کاهش پیدا میکنه. بالا بردن دیلی و کاهش فرکانس هم تاثیر زیادی داره.
5- با رعایت تنظیمات درست بوق الکی نباید داشته باشین. در عین حال این مهمه که منشا بوق چی هست. بوق اضافی میتونه از اثر نویز باشه یا حساسیت به زمین یا تکان دادن شدید لوپ و حتی کابل و کانکتور نامناسب برای لوپ. تنظیم اسپید هم روی این مساله تاثیرگذاره.
6- در دفترچه تمامی فلزیاب های معروف اعم از لورنز و مینلب روی حفظ فاصله لوپ تا زمین تاکید شده. حتی یک استثنا هم در این مورد وجود نداره! این یک مطلب قطعی برای همه فلزیاب هاست. اگر حرف من رو باور ندارین میتونین به دفترچه این فلزیاب ها و روش صحیح حرکت دادن لوپ روی زمین مراجعه کنین. مشکل اصلی دوستان بیشتر این هست که اصولا اسکلت فلزیابشون در حدی خوب نیست که موقع دست گرفتن بتونن بخوبی فاصله لوپ تا زمین رو حفظ کنن. اگر اسکلت فلزیاب اصولی و با توجه به استانداردهای دستگاههای معتبر ساخته بشه میبنید که رعایت فاصله لوپ تا زمین خیلی ساده تر میشه و نتیجه هم بهبود پیدا میکنه.

با سلام خدمت دوستان و استاد حمیدعزیز. لازم به ذکره بگم این مطالبی که دارین بیان میکنید هزار صفحه درموردش بحث شده دوستان توجه داشته باشن اول باید اپراتوری رو حداقل در سطح آماتور یاد بگیرن بعد در مورد دستگاه و نحوه عملکرد اظهارنظر بفرمایند.البته از حوصله مهندس حمید سپاسگزارم که واقعا مو به مو وبا دقت خیلی زیاد این مواردرو حتی به کرات توضیح میدن. ولی خواهشن کسایی که تجربه یا اگاهی لازم در زمینه ساخت و طراحی و اپراتوری دستگاه ندارن نظرات خارج از حاشیه ندن.چون دستگاه جواب عالی و به جرات میتونم بگم در سطح بسیار بالایی درحد لورنز رو جواب داده بحث های بیمورد رو کنارن بزارن بهتره

جمعه 15 آبان1394 - 11:56am

سلام دوستان و عرض خسته نباشید

من از این دستگاهی که میگین و تعریفشو میکنید میخام بخرم دوستانی که میتونند برام تهیه کنند پیام خصوصی بدن تا باهم راجب تهیش حرف بزنیم

جمعه 15 آبان1394 - 12:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به مهندس حمید عزیز ودوستان :ymhug:

جناب مهندس ضمن تقدیر از زحمات جناب عالی @};- یه پیشنهاد داشتم اونم اینه که در صورت امکان یک گزینه به منو اضافه بشه که آستانه شروع بوغ یا آلارم رو تعیین کنه . مثلا بتونی از سنس 1 تا 10 تنظیم کنی که سیستم از چه عددی آلارم رو شروع کنه . فکر میکنم چنین گزینه ای در زمانی که دستگاه در حالت ماکزیمم قدرت هست و تک بوغ داره و در زمانی که دستگاه به زمین حساسیت خفیفی داره کار گشا باشه . :ymblushing:

باز هم ممنون از جوابتون :x

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 15 آبان1394 - 12:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1438 , 1439 , 1440 , 1441 , 1442 , 1443 , 1444 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , SABIN1352 و 327 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure