نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
123456987 نوشته است: مهندس حمید جواب حقیر رو ندادید مونتاژ مدار با قطعات smdتو کیفیت اون تاثیری داره؟ بارها سوال شد بنده هم عرض کردم بله ممکنه اندکی تاثیر مثبت داشته باشه.
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 3:18pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید سلام. خسته نباشید. خدا قوت. همونطوریکه میدونید وقتی FPI هدفی رو در لبه ماکزیمم برد میزنه در صورت توقف روی اون دیگه نمیزندش و باید هدف نزدیکتر بشه یا تا یک مدتی ازون دور بشی و برگردی تا مجدد تک سیگنالاشو داشته باشی. انگار یه جورایی سیستم و هدف با هم منطبق یا همگون میشن ودیگه هدفو نمیبینه. آیا امکان رفع این وضعیت وجود داره؟
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 3:49pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
محمود جان اینکه از خواص تنظیم گراند هست! باید درجات مختلف رو بسته به لوپ و سرعت کاوش خودتون ازمایش کنین. همینطور هر چقدر نویز کمتر باشه این حالت هم کمتر پیش میاد. اما اگر گراند رو خاموش کنین دیگه حالت تطبیق تدریجی هم غیر فعال میشه و چنین حالتی بوجود نمیاد.
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 4:43pm |
|
 |
underground
کاربر فعال
|
حمید جان البته ممکنه این برای یک طرح رایگان توقع زیادی باشه ولی امکانش هست در نگارش بعدی firmware دستگاه امکان ذخیره تنظیمات در نظر گرفته بشه ؟ در شب و موقعیت های اضطراری گاهی تغییر تنطیمات وقت گیر و دشواره و ذخیره تنظیمات ( خصوصا در دستگاههایی که پارامترهای زیادی برای تغییردارند ) میتونه کمک موثری برای اپراتور باشه حتی اگر 2 یا 3 پروگرام قابل دسترسی سریع باشند ( به صورت Prog1 یا Setting1 یا ... ) حداقل ممکنه تغییر لوپ با سرعت خیلی بیشتری صورت بگیره
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 4:47pm |
|
 |
yahooo
کاربر حرفه ای
|
با سلام : مجددا با نسخه جدید بیرون از منزل و عملا تست های زیادی گرفتم، حتی دیشب هم بیرون بودم و نخوابیدم و کلی هم توی این سرما اذیت شدیم. واقعا این میتر منفی و در نتیجه کاهش برد معضل و مصیبتی حل نشدنیه !!!!! در نسخه جدید هم متاسفانه بهتر نشده. یک ساله داریم میگوییم با این وضعیت میتر منفی نمیشه واقعا بیرون کار کرد ولی متاسفانه کسی گوش نمیده،دوستان با تجربه دیگری نیز در صفحات قبلی هم به این موضوع اعتراف کرده اند. اگر برای تست در منزله! بله این میتر منفی خوب و راضی کننده است . لوپ را توی دست یک رباط هم بگذاریم ، سر زمین با توجه به پستی و بلندی ها نمیتونه فاصله را با زمین با دقت میلی متری رعایت کنه، دیگه وای به خطای دست انسان و کار درشب و تاریکی و ..... .با تشکر
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 6:11pm |
|
 |
123456987
تاریخ عضویت: دوشنبه 15 تیر1394 - 5:06pm پست: 35 محل اقامت: پشت مانیتور
|
حمید نوشته است: 123456987 نوشته است: مهندس حمید جواب حقیر رو ندادید مونتاژ مدار با قطعات smdتو کیفیت اون تاثیری داره؟ بارها سوال شد بنده هم عرض کردم بله ممکنه اندکی تاثیر مثبت داشته باشه. مهندس حالا چرا عصبانی میشی ببخشید ولی من اولین باره دارم جواب رو میبینم مهندس امکان داره pcb رو برای smdقرار بدید تا بسازم و نتیجه تست رو اعلام کنم و ابعاد قطعات بزرگ ترین سایز باشه و اگه امکانش باشه یه طرف pcbکلا زمین باشه شاید تو شیلد شدن و کم شدن نویز تاثیر داشته باشه البته و صد البته شما استاد مایی و ما فقط درس پس میدیم و من اینو همین جور گفتم وگر نه در اون حد اطلاعات ندارم.و این که امکان داره فایل پروتئوس پروژه رو هم قرار بدید تشکر 
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 7:02pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
یا هو جان من لوپ 55مونو شرکتی سفارش دادم بخاطر این مشکل ولی تازه امروز دستم رسیدمن از مهندس در خواست می کنم اگه امکانش هست بالانس فلز جو مثل مثلا 4500 باشه که باید بالا و پایینش کنی تا بالانس بشه . راستش من بخاطر این مشکل اون قسمتی رو که قرار دستگاه بزنم کاملا مسطح می کنم وبعد دستگاه می زنم
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 7:10pm |
|
 |
mehrdad00
|
سلام خدمت مهندس عزیز و گلم اول از همه تشکر میکنم بابت این دستگاه که با کمترین هزینه و بدون هیچ چشم داشتی شما در اختیارمون گذاشتی من هم وضیفه خودم دونستم که نتیجه تست و کارمو برای شما قرار بدم و اما نیجه ضعف که نمیشه گفت ولی این نکات واقعن کمی اذییت میکنه 1- بالانس کردن دستگاه هنگام تعویض لوپ 2- به هم خوردن تنظیمات با هر بار خاموش روشن کردن 3- تو قسمت شیب دار کاملن باید بیخیال دستگاه بشی 4- حساسیت شدید به نم و رطوبت یعنی زمین خیس اصلن نباید روشن کنی 5 بوق های ممتد هی الکی بوق میزنه 6- تظیم فاصله لوپ با زمین نقاط قوت 1- دیجیتال بودن و باز بودن تنظیمات همه چی دست خودمونه 2- سنس فوق العاده و واقعی 3- قابلیت حذف آهن که خیلی به کار میاد 4- سازگاری با انواع لوپ اندازه دست خودته 5-با کمترین قیمت جمع میشه (که بزرگترین خوبیه این دستگاهه ) 6- تو خاک معمولی و تمیز کاملن جوابگو هست
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 8:19pm |
|
 |
yahooo
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: یا هو جان من لوپ 55مونو شرکتی سفارش دادم بخاطر این مشکل ولی تازه امروز دستم رسیدمن از مهندس در خواست می کنم اگه امکانش هست بالانس فلز جو مثل مثلا 4500 باشه که باید بالا و پایینش کنی تا بالانس بشه . راستش من بخاطر این مشکل اون قسمتی رو که قرار دستگاه بزنم کاملا مسطح می کنم وبعد دستگاه می زنم مرسی دوست عزیز: اگر یک نقطه و یک محل کوچک را بخواهیم کاوش کنیم بله کاری نداره، با هر زحمتی میشه انرا کاوش کرد. مشکل یک متر و دو متر زمین نیست وقتی بخواهی یک منطقه وسیع را کار کنی دیگه با مشکل مواجه میشیم و هر یک متر یک بار باید بالانس بکنی . گروند فعال هم معایب خودشو داره که اینجا جای بحثش نیست. به هر حال برای کاوش یک منطقه وسیع با این معضل میتر منفی و کاهش برد محاله کسی به هدف بزنه جز اینکه بخت باهاش یار باشه و شانسی به یک هدف سطحی برخورد کنه. با تشکر در ضمن اگر بالانسش مثل 4500 بود که دیگه محشر بود ولی چنین چیزی امکان نداره. بارها با مهندس در این مورد صحبت کرده ام میگه نمیشه و نمیشه و ...... 
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 8:30pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

yahooo نوشته است: با سلام : مجددا با نسخه جدید بیرون از منزل و عملا تست های زیادی گرفتم، حتی دیشب هم بیرون بودم و نخوابیدم و کلی هم توی این سرما اذیت شدیم. واقعا این میتر منفی و در نتیجه کاهش برد معضل و مصیبتی حل نشدنیه !!!!! در نسخه جدید هم متاسفانه بهتر نشده. یک ساله داریم میگوییم با این وضعیت میتر منفی نمیشه واقعا بیرون کار کرد ولی متاسفانه کسی گوش نمیده،دوستان با تجربه دیگری نیز در صفحات قبلی هم به این موضوع اعتراف کرده اند. اگر برای تست در منزله! بله این میتر منفی خوب و راضی کننده است . لوپ را توی دست یک رباط هم بگذاریم ، سر زمین با توجه به پستی و بلندی ها نمیتونه فاصله را با زمین با دقت میلی متری رعایت کنه، دیگه وای به خطای دست انسان و کار درشب و تاریکی و ..... .با تشکر دوست عزیز این نوع گلایه و شکایت شما ناشی از عدم اگاهی به سیستم کار فلزیاب پالسی هست! بنده بصورت فنی و در حد فهم شما بارها نحوه عملکرد فلزیاب رو توضیح دادم. در واقع وقتی بنا بر سنجش رسانایی باشه بسته به جنس خاک دوری و نزدیکی لوپ از زمین روی موج اثر میذاره. این اتفاق در تمام مدارات پالسی که ما داریم بدون استثنا رخ میده. تاکید میکنم بدون استثنا! شاید اشتباه من این بوده که اصلا میتر منفی رو جهت آگاهی اپراتور طراحی کردم. وگرنه در سایر مدارات هم همین اتفاق میفته و برد زیادی از دست میدین بدون اینکه چیزی متوجه بشین. در ضمن نتایج کار با این دستگاه خیلی فراتر از حدی بوده که شما اینطور بخواین شکایت داشته باشین. بهرحال تصور نمیکنم بنده هم بدهکاری به شما یا دیگران داشته باشم! من هم 1 سال وقت و انرژی و هزینه روی این پروژه گذاشتم و نتیجه به رایگان در اختیار شماست. چیزی هم که شما به این صورت بخوای تست کنی بنده خیلی قبل تر تست کردم. همه چیز رو هم توضیح دادم! اگر فکر میکنین اشکال از این طرح هست میتونین براحتی کنارش بذارین و از مدارات دیگه استفاده کنین. در واقع راه حل برای شخص شما فقط همینه! با توجه به صدها پیغام خصوصی وقتگیری که فقط به شما پاسخ دادم و کم کم حس کردم اصلا ارزش این رو هم نداشتین!
|
پنج شنبه 14 آبان1394 - 8:33pm |
|
 |
|